![]() |
האמת לא צפיתי שיהיה מכות בגלל שטות כזאת ונכון פעם הבאה אני ידפוק להם מכות ולא משנה מה
ותודה חברה על התמיכה אתם אחלה גברים חבל שכולם לא כמוכם |
אתם מדברים שטויות... לא כזה קשה להשתלט על בנאדם עם סכין.
נסיון? נסיון מרוויחים רק כשזה באמת קורה, לי זה עוד לא קרה, אבל אני יודע להשתלט על מישהו שבא לדקור אותי, לא משנה באיזו צורה או זווית. |
אין מה לעשות, אתה 1 .. הם 3 + סכינים
תהיה חכם ..תגיד לו באותו הרגע "שמע אחי מצטער כפרה .. אני אוהב אנשים כמוך, אתה בנאדם זהב .. פשוט לא דעתי שהבחורה כאן חברה שלך .. מצטער אחי בוא לבירה על חשבוני". איך שהוא יקנה את אמונך, וה 2 חברים שלו לא ישימו לב ... שבור לו ת'פנים. |
ציטוט:
אז אם אתה שלוט ככה בפרפר(למרות שמה שהוא עשה לאו דווקר משמש לתקיפה או פגיעה לדעתי..אין לי משוג מה זה היה..כנראה סתם ליופי או משהו לא יודע) זה מבלבל מאוד את היריב וזה גם מקנה לך הרבה אפשרויות שאתה התר יריב בכלל לא תראה אותן מגיעות.. |
לא יוצאים למסיבות בירושליים אחי ואני אומר את זה בתור ירושלמי הקהל בכל המסיבות זה נטו ערסים ופרחות כל אחד שם אם האגו בשמיים באיזה מועדון זה קרה?
|
ציטוט:
למה רק למסיבות אל תיצא מהבית אחי טוב? מה לא תיצא למסיבות ביגלל כמה הומואים חוץ מיזה מה ההבדל למסיבה או למטה סיבוב אתה מיסתכל אל מישהוא בעניים יכול לריב איתך קיצר תשאר בבית אחי כול היום כול הלילה כול החיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא מתערבים בריבים של אנשים אחרים, למה לדחוף את האף? אתה הכרת את הבחורה הזאת בכלל שבאת לעזור לה? מה חשבת שתציל אותה והיא תרד לך? אתה חי בסרט.....
ולהרבה אנשים שכתבו פה מי שמיומן יכול לפרוק סכין בחצי שנייה תוך כדי שהוא מפיל את היריב לרצפה. |
ציטוט:
הומי = רכש כשרונות בשימוש בסכין ערס = בחור ללא שכל ערס = סתם מביא איתו סכין להיראות מאיים |
שמע חביבי בחורה יכולה ליסדדר לבד מה אתה אבא שלהההה ??????
דבר 2 אם אני הייתי שם אז הייתי בא לערס ואומר לו שומע נשמה בוא רגע לאוטו שלי אם אתה גבר אני צריך לדבר איתך מוציא מאוטו שלי את המקל של הטורי ומפרק אותו ואת כל החברים שלו |
ציטוט:
|
מה שנכון נכון בהפתעה זה הכי מצחיק
|
בתאכלס אני הייתי משחרר את החיה שלי (זאתי שבavatr )חיה מאוד מסוכנת היא גם יודעת לינהוג על טוסטוס ולירדוף אחריהם
היא הייתה טורפת אותם חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך אומץ לא כוח שנה שעברה ירדנו לחוף לבנון בעצמאות והיה שם איזה קטע עם קווקזים שנחשבים למסוכנים, אז לא יודע איך זה שמישהו מצפת התקשר לאיזה ילד אחר שיבוא יסדר תעניינים שם,עכשיו זה שהתקשרו אליו זה ילד שאתה מביא לו נשיקה והוא מת אבל בחיים שלי לא ראיתי ילד אם כזה אומץ הקווקזים מאיימים עליו עם אקדח בראש ושפיץ בגב והוא עדיין אומר להם יערבים מזדיינים נו תירה בי עם לא שותים לך אחרי זה תדם בקיצר היה שם בלאגן בטירוף... |
ציטוט:
מי שהולך עם סכין זה כי הוא אפס שלא יודע ללכת מכות, שתבין שבחו"ל אנשים לא הולכים מכות ככה סתם עם סכינים, אנשים הולכים מכות כמו שזה נשמע (אני לא מתכוון למקרי שוד או כנופיות) לגיטימי שני אנשים יתווכחו סבבה אחד שם לשני סטירה השני החזיר לו אגרוף, יופי נגמר, אחרי שבוע שניהם בסדר, בארץ לא! צריך לדקור! להרוס לבן אדם החיים! ואני לא עצבני סתם קרו דברים מהנים השבוע :) מאוד מהנים :) |
ציטוט:
ראיתי בטלוויזיה בחדשות פעם מאבטח שהיו לו סריטות מסכינים וכמה דקירות, כאשר הייתה קטטה באיזה פיצוציה בין כמה בני נוער, הוא ניסה להרגיע שם את המצב לשלוט שם, והם ניסו לדקור אותו, והוא בעצמו ממה שאני ראיתי כששכב בבית חולים ודיבר למצלמות היו לו שרירים והוא היה גדול! והוא בעצמו אמר שכמה שהם יהיו רזים ושחיפים כשיש להם סכין ביד זה ממש מסוכן וכמה שתדעו איך להגן ולהתחמק זה לא יעזור.. מדובר בבנאדם שיודע להילחם ותיראה מה יצא למאבטח!! אני לא אומר סתם נער, אנחנו מדברים על מאבטח שמנסה להשליט סדר. ובנוסף הוא אמר שצריך להתרחק מאנשים כאלה.. וצריך להצדיק זאת.. אתה אומר שאתה יודע להתחמק, ואני שואל - אתה התחמקת פעם מסכין? לא מקרה אמיתי, סתם באימון עשית את זה? |
ציטוט:
קבל את איזה שילוב שמתי עכשיו זה גם מהמשפחה של החיה הראשונה אני קורא לה Helmargol |
אני בחיים לא יברח מערסים.....אפילו אם הם יתחילו לריב אני לא יברח, אני אפילו ישאר ויקבל קצת מכות...אבל אני ישמור על הכבוד שלי!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ