![]() |
מי שרוצה, יש את המסנג'ר שלי בפרטים. לא סיימתי לסכם את כל החומר אבל יש כבר איזה 13 עמודים מסוכמים לא רע בכלל.
|
יש לי ביום שישי הזה מתכונת בהסטוריה א'..
לפי דעתי הדרך הכי טובה היא פשוט כמשמעו להבין.. לא צריך לשבור את הראש ולנסות לזכור דברים פשוט תנסה להבין מדוע ואיך וזה יקלט לך בראש יותר טוב.. ככה זה אצלי בכל אופן אבל יש עוד דרך שאנילא כל כך משתמש בה כי אני עצלן אבל אולי לך היא תעזור.. פשוט תיקח שאלות ותענה עליהן.. אתה תראה ככל שתפתור יותר שאלות כך אתה תזכור הרבה מהחומר |
לקרוא את כל הפרקים מהספר לימוד זה פשוט אסון - צריך מלא זמן וסבלנות. הרבה מהספרים גם משעממים פחד (כאילו שבכוונה ניסו לכתוב אותם בצורה ספרותית ומשעממת). הכי טוב זה סיכומים. מתומצת וקולע.
|
טוב, שני חבר'ה כבר ביקשו ושלחתי להם. מישהו רוצה עוד? :)
חח סופסוף אני תורם משהו לפורום |
חח כניראה אני הרווחתי המורה שלי מתחילת ה/שנה מכתיבה לנו הכל בקצרה וזה חחח אני לומד משם מוציא 92
ובונה איזה חראאאא כמעט כל הנושאים הסבבה ירדו במיקוד איזה באסההההה |
ציטוט:
ומדכים איתך לגמרי! כל מלחמת העולם הראשונה מעניין לאללה והורידו את זה. טוב חבר'ה, אני חייב לזוז, אז אם מישהו רוצה עוד חומר, הוא יקבל אותו מחר. חח איזה סוחר סמים אני. |
The Iron Man,
שלח אימייל לכתובת הבאה (היא שלי) hisairness@walla.com שם אני אפנה אותך לאדם שיוכל לעזור לך רבות, אם תהיה רציני |
ציטוט:
תודה רבה גבר! |
Fatty אין לי מסנג'ר..באייסי זה בסדר?
יש לי מתכונת ב24 ואני ממש צריך את זה.. |
מה יש להבין זה היסטוריה פשוט צריך לשנן תעשה סיכומים ותלמד מהם
|
תקשיב אחי תעשה לעצמך כמה שאלות בנושא. ותענה עליהם יומיים לפני ככה אתה תיזכור הכל דוק.....
|
|
שמעו אף אחד לא יודע מה זה לסבול אם הוא לא למד עם המורה שלי...
בוא נגיד שרק לפני חודשיים שלוש סיימנו ת'מבוא.!! הבנאדם אידיוט!!! הוא מכתיב ומכתיב ומכתיב ומרחיב ומרחיב!!!!! פאק כמה אפשר לכתוב.. הוא מרחיב על נושאים לא קשורים אם אני יתחיל לסכם את זה אני לא יסיים בחיים!!!! ניסינו להעיף אותו אבל זה בעייתי כי הוא איך אומרים... המנכ"ל ביצפר... =( אה כן... הוא גם יורק בטירוף!!! הוא פשוט מטיר אנשים אתם לא מבינים איך נראים השולחנות הראשונים אחרי שיעור שלו... מה שהכי גרוע זה שהיה לי איתו היום 6 שעות!! נראה לי איבדתי את ההכרה מתישהו!! תעזרו ליי!!! אני הולך לקבל נכשל בחרא הזה... זה לא פיר אני לומד כימיה פיסיקה ביולוגיה מת' אנגלית הכל 5 יח' ודווקא היסטוריה אני יפול!! Fatty אני מוסיף אותך אחי אני צריך כל דבר שיעזור לי.. ד"א הבנאדם גם אידיוט ברמות מטורפות.. יש פה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=12118 כמה משפטים שלו.. איך לעזאזל נותים לאנשים שלא יודעים ללמד.. ללמד.. |
כן חברים ככה נראת הדינה המחורבנת שלנו.
אפילו בתלמידים היא לא משקיעה. |
ציטוט:
כנ''ל,אני כבר שלחתי לך בקשה באייסיקיו והמון תודה מראש קבל במוניטין! |
תקנה מיקוד של רכס הדק יותר כתום נראה לי כי יש 2 מחברים אז היותר קצר
והוא מעולה תלמד מה שצריך תוותר על כמה נושאים ואתה מסודר אני הוצאתי 87 |
ציטוט:
|
תגידו זה רק הדתיים עושים 220 עמודים בהסטוריה נטו??(כיתה י')
כמה עמודים זה חילונים? |
ציטוט:
|
איזה כיף שיש חרשנים..
איזה כמה ילדים מהשיכבה שלי הכינו סיכומים על כל הנושאים לפי המיקוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ