![]() |
אני יודע שאני דפוק אבל אתה מושלם זה הכי חשוב
אה ויותר חשוב שאתה גדול ממני |
למען האמת אחי!!!!!!
|
למען האמת,לפחות שפה עיברית נכונה.
עם עם עם עם עם עם אני לא מושלם,אף אחד לא מושלם,ובשום מקום לא אמרתי שאני מושלם. פעם היית נכנס ללוג בשביל לעזור,היית ממליץ,עוזר. כיום אתה מתלהב,ומזיין ת'שכל כל היום. טוס לי מהלוג. |
ציטוט:
וואלה עוד אחד מושפע מסאבזירו |
אתה מושפע של חצי מהפורום הזה שנגרר לשטויות,אז אל תדבר בכלל.
אני לא תופס מעצמי יותר מדי. אני מודע למי שאני ולמה שאני מסוגל. שאני מגיע לאימון ואני לא מצליח להרים ת'מוט,אני יודע שזה בעיה שלי,ולא של אף אחד אחר,וזה דבר שאני צריך לפתור עם עצמי. אני יודע מי אני,ומנסה לתת את המקסימום מעצמי. זה שאתה חושב שזה לתפוס יותר מדי מעצמי או להתנשא,בעיה שלך. בוא תגיד לי אתה איפה תפסתי מעצמי יותר מידי? |
ציטוט:
אני לא אכלתי טוב בss (אני גם לא אוכל מי יודע מה עכשיו). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סאבזיר1,למה אתה לא אוכל מי יודע מה גם כיום?
|
ציטוט:
|
אתה סאבזיר1? לא. אז מה אתה עונה
|
ציטוט:
כשאני בחוץ זה בדרך כלל להרבה זמן ואני לא תמיד מספיק או לא תמיד יוצא.. היו חודשים שהיה יוצא לי 2000 שקל על אוכל בחוץ וזה נגמר די מזמן. אני אוכל בערך 3200-3400 ביום, זה מספיק לעליה איטית כמו מה שהולך אצלי עכשיו.. |
ציטוט:
ויואש זה לא קובה? זה אינטרנט אתה לא יכול לדעת כלום |
סבבה,נתת לי עכשיו מוטיבציה סאבזיר1. אם אתה יכול,למה שאני לא אצליח? הכל זה טכניקה ובראש.
|
וסאבזירו עוזר לאנשים מלבד להטריל וסאבזירו יש לו היגיון ושכל,מה שאי אפשר להגיד עליך.
|
שקט, שקט, בני נחרישה!
כאן צומחים קברים, השונאים אותם נטעו פה מעברים. אל פונאר דרכים יובילו, דרך אין לחזור, לבלי שוב הלך לו אבא ועמו האור. שקט, בני לי, מטמוני לי, אל נבכה בכאב! כי בין כה וכה בכיינו לא יבין אוייב, גם הים גבולות וחוף לו, גם הכלא סייג וסוף לו - ענותנו זאת היא בלי גבולות, היא בלי גבולות. תור אביב בא אל ארצך, לנו סתו אבל אור גדול בכל זרוע, וסביבנו ליל. כבר הסתו יזהיב צמרת, המכאוב יגבר, שכולה האם נשארת: בנה הוא בפונאר. מי הוויליה הנכבלת כבר ישאו דכיים, זועמים קרעי הקרח נישאים לים תמוגר חשכת ימינו, אור גדול יזרח עלינו, בוא, פרש, עלה! בנך קורא, בנך קורא. שקט, שקט, אל בסער, מבועי הלב! עד אשר חומות תפולנה, נאלם בכאב. אל נא, בני לי, אל תצחק נא! לא עת צחוק עכשיו: צר הפך את אביבנו לעלה בסתו אם יפך נא המבוע: שקט, בן רחום! עם הדרור ישוב גם אבא נומה, נומה, נום. וכמו ויליה המשוחררת, כאילן עוטה צמרת, עוד תזכה לאור בבוא הדרור, בבוא הדרור. |
ציטוט:
וסאבזירו מטריל יותר ממני |
די לריב, זה כבר משעמם.
|
סאבזיר1 מטריל יותר ממך,אבל הוא עוזר. אתה מטריל פחות,אבל לא עוזר.
וג1רי מותק: אבא שמעון כון בעוני לא דעיתך עינני, לאדעיתך נץ באל-ליל עינני בלבאכרי פזמון: אבא שמעון כון העוני לא דעיתך פי זמאני- אבא שמעון אבא שמעון לא דעיתך פיסואד אל-לילה, אסאלך באללה בקולי עאד תג'י בלעאפיה. פזמון: אבא שמעון כם דעיתך כם אראעי ללג'ואב, לא דעית באל-ליל אלאסוד אנת אבי ואנא אלולד פזמון: אבא שמעון יא צ'ניני וין מא אסיר עינני, עינני וארחם לחאלי, חין תסלי כאטרי. אבא שמעון כון בעוני, לא דעתיך עינני. http://www.youtube.com/watch?v=dS-5v7n2hFc |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ