![]() |
ציטוט:
|
אימון קל אחרי החגים
סקבט 2x5x100- משקל חימום פרס 1x3x60- הרגיש כמו טון 1x5x50- עלה טוב pc+jerk 1x3x60 מתח 2x5 1x3 פשיטות גו ו2 מיני מונסטר 3x10- לא קל |
נחש לא הבנתי בדיוק מה אתה עושה
|
מה אתה עושה באמת האימון שלך ניראה כמו ss רק עם משקלים יותר קלים
|
אני בחיטוב, יש לי מתכונת פשוטה כשהמטרה לשמר משקלי עבודה
ראשון אימון "נפח" מתכונת של ss סקבט, בנץ', מתח, משקלים של 90%, 3X5 שלישי התאוששות, סקבט קל(2X5), סט של פרס(לשמר 60 קילו), סט של PC+JERK, מתח חמישי עצימות, 100% משקלים, סקבט(140+), בנץ'(92+) דדליפט(170+), כולם לסט עצים אחד של 5/3 |
ואירובי וכאלו כמובן כמה אתה כבר שוקל?
|
אירובי אני עושה בשני ורביעי, אם יש כוח/זמן גם ביום שלישי
עברתי ניתוח עיניים ובשבועיים האחרונים התאמנתי פעמיים, תירוצים תירוצים אבל זה מה יש בכל מקרה אני 99.2, התחלתי חיטוב לפני 3 שבועות על 101.5 |
נחש צר לי, אבל אתה שמן
|
אהה הבנתי אותך כן ישלי חבר גם עשה השבית אותו אבל הוא לא מתאמן אבל הוא סתם שמן ..
בכל מקרה אם התוכנית אימונים שאתה עושה עובדת תמשיך איתה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השבועיים האלה בלי אימונים גרמו לי לאבד הרבה כוח, אני מקווה ששבוע הבא נחזור למתכונת סדירה של אימונים ונחזור, בכל מקרה, אימון די חלש היום, הסקבט לא הלך טוב, רציתי לתת 180 לזוג בדדליפט, אבל החימום של ה160 אפילו היה כבד
סקבט 1x2x140 1x1x150- לסינגל זה pr כי בחיים לא ניסיתי סינגל, מאמין שיש לי עוד במיוחד כי היום הייתי חלש בנץ' 1x3x90 דדליפט 1x2x170- השלישית עלתה כמעט לחיבור של הגיד של ה4 ראשי, לא נעלתי, 10 קילו פחות ממה שעשיתי לפני 3 שבועות מקבילים 1x10 1x8 1x7 סרטון של הסקבט(צעק1ת בהשראת המפצל): |
נחש יקירי, מה דעתך על העומק של הסינגל?
בתור אחד שטען ששלי לא מלא כמובן. |
מזל טוב על השיא
|
לאדע אם שובר, יש מצב טוב שלא, לא כ"כ אכפת לי:Embarrassment:
אתה יכול לראות את הסרטון שלי של ה130, העומק נראה די דומה, וסרטון אחרי זה של ה135 מצילום מהצד רואים בברור שאני שובר חמישי הבא אני אנסה סינגל ונצלם מהצד למען הסר ספק |
כבר סיכמנו שהזווית הזאת אי אפשר לשפוט עומק, בשביל זה העלתי את הסרטון עם ה-2 זוויות.
יפה בכל מקרה. |
תודה על המחמאות, פחדתי לנסות יותר משקל בגלל שהרגשתי די חלש, שבוע הבא ננסה סינגל ל155 ב"ה נראה מה יהיה המצב...
בכלל חשבתי לעבור ממתכונת של סט אחד לעשות 5 או 3 סינגלים בעצימות עם משקל יותר גבוה, צריך לחשוב על זה קצת, נראה איך יילך יום ראשון קודם כי זה תכלס האימון החשוב, חמישי זה סתם משחקים בקקה |
יפה נחש. אל תדאג אחרי החיטוב הכוח חוזר מהר מאוד...
|
אלהההה איזה חולצצהה!
פעם הבא צלם מהצד |
למה אתה הולך מצד לצד בתחילת הסרטון? דרך לצבור רייג'?
סחטיין על הpr |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ