![]() |
שלישי חדש..... בל1ט חדש!!!!!!!!!!!!!
והשבוע בפינת בל1ט השבוע: בל1ט מיוחד, יחיד ונחמד, מוצאו מכ1רדיסטן אך הוא לא לבד. לבל1ט שלנו יכולת גבוהה בזיוני מוח, אך הבל1ט שלנו נוטה לשכוח. כפי ששכח אתמול להתעורר לתרגיל, אחרי שאת המוח זיין באופן בלתי רגיל! הבל1ט דיבר וקשקש שאת כולם הוא יפרק, ובסוף הוא מול כולם יצא דרעאק. כשהמאמן שרק להתחלת התרגיל, הבל1ט שלנו המשיך לשכב " עסקים כרגיל " הסבר: הכ1רדי הנחמד אמר שיפרק את כולם בפוטבול, וכשהגיע זמן האמת לפרק, הבל1ט שכח בכלל לשחק... נשמעה שריקה, והכורדי נשאר על הרצפה... שכח לקום :confused: בל1ט השבוע שלנו הוא Hypertrophy!!!!!!! |
סה"כ תפס תנומה קלה תוך כדי תרגיל.
|
גם אני רוצה,
הבל!ט שלנו מכואדיסטן הגיע והוא נראה עמו עראפת אם תוסיף לו כאפיה הבל!ט בפורום נלחם כנגד כל הטרלה למרות שברור שהוא זרע לבטלה בלימודים הוא נכשל לאו דווקא כי לא רצה ואת בטנו במאסה מפארת מריצה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בד"כ באותו תרגיל המאמן מחזיק את הכדור מעל לשני החבר'ה [ששוכבים על הגב ראש לראש] ואז זורק לאחד מהם את הכדור וכך מתחיל התרגיל! ואני חיכיתי לראות אותו מביא את הכדור ופתאום אני שומע שריקה ואנשים צועקים עלי!!! |
:):):):) יאיר איזה גנוב אתה...
ומי ששינה את השם של הכותרת של הפוסט - זה פשוט אדיר!!! |
ציטוט:
|
:):):):) הכותרת...
|
שלישי חדש... בל1ט חדש!!!!!
והשבוע בפינת בל1ט השבוע: בל1ט מיוחד במינו, אין שני לו. הבלוט היקר מקבל באן כל יומיים, יש לו 20 שמות ששורדים לשעתיים. הבל1ט שלנו אוהב להטריל, ולעקוץ מישהו כשיצא דביל לכן ללא הרף יפתח הוא משתמש חדש, ויגרום לליצן התורן להכריז שפרש ברכות לבלוט השבוע שלנו... subzero1122, איש הצהריים, איש בין הערביים, יואש, איש החצות, איש הדמדומים, איש אחר הצהריים, איש לפנות הערב, איש אמצע הלילה, וכו' נ.ב הקדשה מיוחדת לבל1ט מפורום אחר, שמו הוא תומר, TomerA - באהבה למר לטיסימוס |
מה עם blackhawkins???????????????????????????????????
|
איכשדי
|
חחחחחחחחחח יואש אתה דפוק ....:d:d:d
|
שכחת את מס הכנסה ומשטרת הסקוואטים
יואש אל תעזוב אותנו! |
לא נפקיר את שימי לשוא!
|
אני ילד מסכן שמתחזה לאנשים אחרים
|
קורן - אכן לא מגיע לך להיות סתם מנהל, אלא יו"ר! יום אחד, עוד יגידו עליך שאתה manch (לא בטוח שכולם פה מכירים את הביטוי, אבל מילא).
|
אני שי_22 המוצצ
יאיר המנהל הדגול, דע לך שאני שי_22 המוצצ ואני מתחנן שתצליף בי עם הזין
|
אני שי_22 המוצצ יייייייי
|
אני מתלבט את מי לשים בבל1ט השבוע.........
הבחירה קשה.......... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ