![]() |
אחי האם קיבלת תרי0רי כאפות בילדותך?
|
מה קשור תריסים? :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
|
סופרים ביצים בתריסרים אז התרגלתי
|
אימון חזרה לשגרה
סקוואט 142 לחמישיה - הלך בסדר גמור, די קל. פרס 70 לחמישיה - קשה מאוד. לא הייתה לי עוד חזרה. דדליפט 142 לחמישיה - לא היה סופר קשה אבל הרגשתי קצת את הגב. נראה איך נרגיש בהמשך. |
למה ירדת כזה נמוך בדדליפט היית איזה 190?
|
כי כואב הגב, אז רציתי לראות איך אתמודד עם 140 לפני שאני אחזור ל4+ פלטות. לא היה יותר מדי קשה אבל הרגשתי קצת את הכאבים נראה איך זה יתפתח בהמשך. דווקא בסקוואט במשקלים הנמוכים קצת כאב במיוחד שהיה ממש טיפה באט ווינק אבל בהמשך הכל היה סבבה.
|
אתה יודע תסיבה לפציעה שלך?
|
שים קרח על המקום (20 דקות no/off), במיוחד אחרי אימונים
תן שבוע קל ותוריד עומס מהזוקפים, שלא תקבל דלקת (לא יזיק גם שבועיים בלי דדלפיט, כשעובדים כבד עושים לפמעים דדליפט רק פעם בשבועיים) ותחזור לאט לאט, בשאר התרגילים תמשיך לעבוד כבד |
היה כבר שבוע וחצי +/- קל, עבדתי עם 110-120 סקוואט ..
עכשיו עשיתי 140 סקוואט והיה בסדר גמור. אבל אני אקח את העצה לא לעשות דדליפט. מה במקום? פאוורקלין? בנט אובר לא נראה לי אה? דדליפט אין לי לעוד שבוע בערך, נדחה גם את הפעם הבאה נראה לי. לגבי הסיבה של הפציעה לא כל כך ברור, כנראה עומס מוזר על הזוקפים אף פעם לא הייתה לי בעיה גם אחרי דדליפטים כבדים מקסימום טיפה דומס. זה התחיל שהייתי יום וחצי חולה (לא ממש חולה, סתם צינון וחולשה) ויום למחרת יש לנו בעבודה מטלה שצריך להרים שטיחי בר, זה לא כבד אבל זה להתכופף הרבה וכנראה לא החלמתי לגמרי ולמחרת הגב היה תפוס, עד הסופ"ש הוא לא השתחרר, ושישי-שבת עמדתי כמו גולם עם התחפושת מליון שעות ואיכשהו בגלל הירקות שהיו עלי עמדתי נוקשה ממש שלא יפלו (כן בלוט השנה או משהו) וממש כאב לי, גם בראשון ושני עמדתי המון שעות בעבודה מניח שזה הצטברות של הכל ביחד. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :d
נישמע לי שפיספתה כמה ארוחות מזינות ואתה לא אוכל מספיק יש מצב כזה אתה שם לב לתפריט שלך כמו שאתה יודע בss צריך לטרוף |
תעשה מתח במקום או אפילו חתירה עם דאמבלים
תן למקום לנוח, גם ככה יש עומס מהסקוואט תחזור עוד שבועיים לדדליפט |
הדדליפט שלך התחזק מאוד והתזונה שלך יחסית "נקיה", החלמה מהירה.
בכל מה שקשור לגב וקרח, לי בזמנו זה לא עזר בגרוש בניגוד לחלקים אחרים בגוף, לא מזמן יצאו סרטונים של ריפטו על פציעות וכו' ונאמר בהם שהסיבה שקרח לא עוזר להרבה פציעות שרירים בגב זה כי השרירים/אזור הבעייתי בדרך כלל עמוק מדי. |
היא כבר לא נקיה כל כך
מה שאכלתי היום- צהריים עם משפחה - 300~ גרם כרעיים, אולי יותר, קצת תפו"א, איזשהו קינוח קומבינה לזוג - לבד (המבורגרים כפולים) לא סיימתי את הציפס, היה די מגעיל התחלקתי בסטייל ועוד מנה עיקרית עם חבר בפריים, בירה, קינוח שייק קזאין עם חלב :) |
מה שמשנה זה לא משאכלת היום אלא מה שאכלת לפני הפציעה
|
ציטוט:
|
סקוואט 151 לחמישיה - היה בסדר גמור, אפילו לא קשה מדי.
בנץ' 110 לחמישיה - היה די קשה אבל אני חושב שהטכניקה לא הייתה ככ טובה. שלושה סטים של מתח אימון הבא ככל הנראה חוזר סופית לתוכנית. חוץ מדדליפט נראה לי. |
יאללללההה גבר!
|
רן - מתח אני עושה בשני האימונים האחרים בשבוע.
אולי להכניס פאוורקלין? ההתחלה קצת דומה לדדליפט וזה פחות מחצי משקל ככה שלא נשמע לי מעמיס... מסור זו אופציה חמודה... |
אני מת על פאורקלין אם כבר אתה בוחר פאורקלין זה התרגיל תרגיל מפוצץ תרתי משמע!
|
5x3 פאוורקלין למשקלי עבודה זה לא דבר קל וזה כן מעמיס.
תעשה מסור עם דאמבל כבד נגיד 40 קילו ויהיה בסדר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ