![]() |
ציטוט:
|
הנושא הזה ירד לזנות מוחלטת
ולמי ששאל בתחילת הפוסט אני מתאמן בוראיציה מוזרה לתוכנית hit בשילוב עם התבנית הבסיסית של p/rr/s לסרוגין וזה עובד פלאים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחח |
ציטוט:
ציטוט:
ספרו עוד שטויות של ליצנים כאלה חחח!:c::clap::clap::clap: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני אראה אותו ברחוב אני אשבור לו את העצמות בלי לחשוב פעמיים. וזה נראה לי או שאתה מחמם? 0.ם |
שמעו אני אם the two .
בכול זאת הוא צודק...הוא בחיים לא שאל שאלות מטומטות והוא לא הרס פוסטים ולמרות שענו לו הוא לא המשיך לשאול אלף פעם את אותם שאלות והוא גם אף פעם לא חפר לאף אחד אז למה שלמישהו אחר יהיה מותר לעשות את זה? the two אני כל כך שונא אותך :) |
ציטוט:
:laughing: |
ציטוט:
היום פעם ראשונה לקחתי משקל תלת ספרתי בסקוואט לrm5 |
עד שאין לי סקוואט x2 ממשקל גוף אאני לא מתרגש :-p
כלומר אני עדין אחשיב את עצמי ילד כאפות שחיף שמן. |
ציטוט:
מצידי תרשום את זה בפורום ותצא קשוח ואפל אבל אני מכיר אותך במציאות, אז תפסיק לנסות להיות מישהו שאתה לא.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא זה שמנסה לצאת קשוח, זה אתה.... לי אין בעיה עם עצמי, אני לא זה שמאיים על אנשים באינטרנט,אלא אתה ואתה אפס שאתה עושה את זה! וזה שאתה מרים 100 קילו בבנץ' או בסקוואט לא אומר שתוכל לשבור לכל אחד את העצמות -_- |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רוסי אחד כתב הודעה לעניין באיזה פורום ואני חושב שזה רלוונטי, אז בבקשה
ציטוט:
|
ציטוט:
גם נחמד שמלא פרמטרים הוא פשוט לא מזכיר בכלל. רק קובע בצורה חד משמעית שהתקדמות במשקלים זה המדד להיפרטרופיה מה שלא נכון בכלל, כי היפרטרופיה נמדדת לפי יותר מפרמטר אחד של כמה אתה מרים לכמה חזרות . אבל לא משנה . אני נועל את הדיון הזה כי הוא מיצה את עצמו בעמוד ה 12 . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ