![]() |
ציטוט:
ת'אמת בתכנון היה לחזור כבר לפני שנה, אבל באמת שאני לא רואה כל טעם לחזור.. התבססתי פה דיי טוב וגם השתתפתי כבר בכמה קמפיינים של דוגמנות פיטנס, שזה מה שאני רוצה ושואף אליו. פה יש עבורי יותר הזדמנוית להצליח, אך גם הרבה יותר קשה להצליח פה. חוץ מזה שאני לא סובל את הארץ, או לפחות איך שהיא מתנהלת בזמן האחרון... :no: ובגלל זה אני בינתיים פה... |
ציטוט:
תשתף אותנו חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אך בקמפיין האחרון סגרתי 1,200 יורו, מה שאומר 600 ליום צילומים (שני ימי צילום) תרשום בגוגל את השם שלי באנגלית (alon gabbay) כנס ללינק הראשון ותראה את הקמפיין הראשון שלי בתחום. זה היה לפני בערך שנה. מהקמפיין השני, הרציני יותר, אין עדיין מה לראות, הכל עוד בשלבי עריכה ראשוניים.. אבל בינתיים כבר יצא לאור ספר שמדריך מתאמנים חדשים, ויש שם בערך משהו כמו 50 תמונות שלי שמדגימות סוגי אימונים שונים..... ובנוסף עוד 40 תמונות שמדגימות סוגי אימונים שונים לבטן.. וגם כמה תמונות פוזינג בודדות.. www.abs-for-life.com אפשר אפילו לראות תמונה שלי בעמוד הראשי, מחזיק את הספר.. חחח :) |
פששש כבוד אחי !
מאחל לך בהצלחה עם זה בהמשך |
אלון בן כמה אתה?
|
ציטוט:
תגיד, כמה זמן אתה כבר בעניין הבאדיבלדינג? |
ציטוט:
|
סוס!!! זה אתה באתר שמחזיק תספר? וואלה יפה אחי אני מקווה בשבילך שתצליח
בקשר לחיפוש בגוגל מצאתי עליך את זה: http://www.sixpacknow.com/alon_6_pack.html |
Height : 5'11
זה 181.. לא אמרת שאתה 176-7? |
ציטוט:
ואתה בטוח שזה 181..? אני לא מבין בזה......... בכל אופן את הנתונים שלי הם קיבלו, שינו כמה דברים פה ושם אבל בעקרון זה אמור להייות נכון. |
ציטוט:
|
כן אחי.. זה בדוק 181
10'5 זה 178 6" זה 183 עריכה: הוספתי תמונה מהמטר שלי.. http://img406.imageshack.us/img406/9666/013lo5.jpg 5'10 זה כמעט 179 11'5 כמעט 182 |
בקמפיין הייתה 8%שומן?
|
רק אני שמתי לב לזה?
Waist: 30 מותניים 30? עריכה: אהה או שזה באינץ'? |
ציטוט:
אבל נראה לי שהייתי שם משהו כמו 7-8 כי היום אני 10 ופחות חטוב ממה שהייתי אז.. |
ציטוט:
600 אירו זה אחלה כסף אני עובד 4 ימים בשביל זה :( |
ציטוט:
האירו היום הוא 6 אם אני לא טועה... 6x600=3600 שקל. אתה רוצה להגיד לי שאתה עובד בשביל 3600 שקל רק 4 ימים ? עוד לא שמעתי על ילד כזה בעולם נשבע לך. גם אם תעבוד 4 ימים ברצף 96 שעות בלי לישון ותקבל שכר של 25 לשעה אתה לא תיהיה קרוב לזה.. :| לגבי הדיון סיקס פאק כרגיל נראה מעולה כל הכבוד לך. |
ציטוט:
|
4.8 זה שער האירו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ