![]() |
נראה טוב , על איזה אחוז שומן עמדת במר ת"א?
|
אולי על 8-9% שומן...אני חושב היום אמדוד
|
קובי חיים
ציטוט:
|
ציטוט:
כן נעשה לך גלריה במקצוענים.. אתה כבר כזה! לא?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הכל בחיים זה "שקל" עם כל הכבוד! יש את התודעה קידום הספורט הזה.. וכן גלריה עם צילום מקצועי יכולה לעזור! |
איסיי לגמרי כדאי לך לעבוד עם קובי, תסתכל על התמונות היפות של גדי טרוני שהוא הוציא. זה יכול להיות אדיר לדעתי.
|
היטמן קובי רוצה לצלם אותך והוא בא לקראתך כדי שגם יכירו אותך יותר טוב והוא גם יתפוס באיכות יותר טובה את הצדדים שלך.
אני בעד. |
יכול ליהות יותר מאוחר על כך אפשר להחלית תמיד! כרגע אני מרוכז אך ורק "באימונים"!
קובי יותר מאוחר..תיראה לא חסר לך תמונות באתר..לא? לגבי התקדמות? תמונות והתקדמות? dethMAN תנו לי .... בישביל החומרים..זה מאניין! נכון לאכשב |
ציטוט:
|
|
אייסי אני מציע לך אחי למצוא מישהו שיעזור לך ויאמן אותך זה יעזור לך מאוד גם עם הקטע של הפוזינג יש פוזות שאתה יכול לעשות אותן כל כך יפה אבל אתה לא עושה אותם פיקס...
במיוחד פוזות שקשורות ברגליים שלך... החלק הכי חזק אצלך שאתה חייב להראות אותו בכל הזדמנות. דרך אגב אני לא רואה שם מישהו שנראה יותר טוב ממך ומתקרב למישל... אפשר להעלות תמונות של מקום 2 כנראה פיספסתי אותו... |
איסיי התמונה האחרונה לגמרי מראה את הפוטנציאל. עוד טיפה מכל שריר... והכל בסדר
|
denous
אתה יכול להמליץ? |
ציטוט:
היטמן בסוף החודש יש לי פרוייקט עם האחים טירוני.. ואז תראה איזה תוצאות יפות. תודעה זה גם חלק מאימונים.. אז לא להתעצל. |
ציטוט:
ואל תוותר על זה זה חשוב מאוד... סתכל למשל על גלעד ואיאל חסון כמעט כל תגובה של גלעד שקשורה אליו ועל הדרך שהוא עשה הוא מודה לאיאל חסון ואני בטוח שיש סיבה :] בהצלחה בחיפושים. :ok: |
התמונה האחרונה חזקה לגמריי!!!
כבוד! |
|
ציטוט:
|
חברי אני פורש מתחרויות... תודה לכולם!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ