ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה נפח האימון שלכם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=57463)

Sugarzaza 01-08-09 19:34

All you bro

Max90kg 01-08-09 20:57

צח הומו שחיף ומכוער ועוד הרבה דברים שהייתי מת להגיד לו בפנים. מלמד לך יש יותר מדי שאלות. אני ממליץ לך שתעלה במסה יותר ממה שאתה שואל שאלות. לכל שאר החברה, הפוסט כבר מיצה את עצמו ממליץ לנעול.

JaSoN.B 01-08-09 21:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-two (הודעה 889129)
חלאסס..... אחי שגעת את כל הפוסט..
תפתח פוסטים בנפרד על תספאים באשכול הזה עם השאלות שלך זה נמאס...

ניסיתי שלא להגיב אבל,אתה לא מתבייש יא חתיכת אפס :):):):):):)? אחרי שאתה בוכה למנהלים שצוחקים עלייך ויורדים עלייך אתה בא ועושה את אותו הדבר למישהו אחר? ועוד שאתה אפילו עדיין ממשיך עם ההתנהגות המגעילה שלה? ת'עוף מפה יא אפס לא צריך אנשים כמוך, אולי מלמד מנסה לילמוד, לא כמוך שמקטר ומנסה לעקוץ, אפילו שהוא לפעמים ששואל יותר מדי שאלות? אז מה? גם אני הייתי ככה, רק ככה לומדים! פשוט תעשה לכל הפורום הזה טובה וסתום ת'פה או לך תיקפוץ מאיזה צוק, פשוט נמאסת כבר...המשך יום טוב לכולם

Melamed 01-08-09 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 889383)
ניסיתי שלא להגיב אבל,אתה לא מתבייש יא חתיכת אפס :):):):):):)? אחרי שאתה בוכה למנהלים שצוחקים עלייך ויורדים עלייך אתה בא ועושה את אותו הדבר למישהו אחר? ועוד שאתה אפילו עדיין ממשיך עם ההתנהגות המגעילה שלה? ת'עוף מפה יא אפס לא צריך אנשים כמוך, אולי מלמד מנסה לילמוד, לא כמוך שמקטר ומנסה לעקוץ, אפילו שהוא לפעמים ששואל יותר מדי שאלות? אז מה? גם אני הייתי ככה, רק ככה לומדים! פשוט תעשה לכל הפורום הזה טובה וסתום ת'פה או לך תיקפוץ מאיזה צוק, פשוט נמאסת כבר...המשך יום טוב לכולם

סוף סוף אחד שמבין אותי
תודה.
ואם זה כל כך מפריע לכם כל השאלות שלי אז אני פשוט יפסיק מה אני יגיד בשיבל זה נועד פורום לא?
בכל מקרה הרוב כבר השכלתי ולמדתי ותודה לכל מי שעזר.

lironsD 01-08-09 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 889398)
סוף סוף אחד שמבין אותי
תודה.
ואם זה כל כך מפריע לכם כל השאלות שלי אז אני פשוט יפסיק מה אני יגיד בשיבל זה נועד פורום לא?
בכל מקרה הרוב כבר השכלתי ולמדתי ותודה לכל מי שעזר.

אחי,שאל כמה שאתה רוצה,אבל כל עוד זה דברים שלא ענו לך אליהם..לא שאני בא אליך בטענות..שאל כמה שאתה רוצה..אבל אמרו לך עזוב שטיות פשוט תעשה ss ותעלה 2ק"ג בחודש לפחות עם אתה רוצה לראות תוצאות.

Melamed 01-08-09 22:06

אוקיי תודה רבה אחי..

The-Two 01-08-09 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 889369)
צח הומו שחיף ומכוער ועוד הרבה דברים שהייתי מת להגיד לו בפנים. מלמד לך יש יותר מדי שאלות. אני ממליץ לך שתעלה במסה יותר ממה שאתה שואל שאלות. לכל שאר החברה, הפוסט כבר מיצה את עצמו ממליץ לנעול.

מקס אני אפילו לא יתווכח איך

הבחור פשוט חפר ושאל שאלות שכל פעם ענו לו במקום לפתוח פוסט חדש הוא המשיך לשאול שאלות............... והרס תדיון
ומקס לפחות אני לא בוכה לי במסנגר""יש לי חרא גנטיקה אני שמן 18% בלי חולצה לא רואים שאני מתאמן אני רנה שמן""..
אז תלמד להתאמן אחרכך תגיד למישו שחיף תודה.

hanna666 01-08-09 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-two (הודעה 889503)
מקס אני אפילו לא יתווכח איך

הבחור פשוט חפר ושאל שאלות שכל פעם ענו לו במקום לפתוח פוסט חדש הוא המשיך לשאול שאלות............... והרס תדיון
ומקס לפחות אני לא בוכה לי במסנגר""יש לי חרא גנטיקה אני שמן 18% בלי חולצה לא רואים שאני מתאמן אני רנה שמן""..
אז תלמד להתאמן אחרכך תגיד למישו שחיף תודה.

אני במקומך הייתי מרביץ לו איך אתה מרשה לו להגיד דברים כאלה עליך שאתה שחיף איך תסביר לי איך אין לך כבוד ?

מקס איך אתה מרשה לו אני במקומך לא הייתי שותק והורג אותו והוא עוד שולח לאנשים תמונות שלך אני לא הייתי שותק :d

lironsD 01-08-09 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 889505)
אני במקומך הייתי מרביץ לו איך אתה מרשה לו להגיד דברים כאלה עליך שאתה שחיף איך תסביר לי איך אין לך כבוד ?

מקס איך אתה מרשה לו אני במקומך לא הייתי שותק והורג אותו והוא עוד שולח לאנשים תמונות שלך אני לא הייתי שותק :d

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הכי שונא תילדיים האלה שמחממים כזה "וואי לא הייתי מוותר ואי ואי"

עוד בסוף תהיה פה דקירה בגללך

hanna666 02-08-09 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 889510)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הכי שונא תילדיים האלה שמחממים כזה "וואי לא הייתי מוותר ואי ואי"

עוד בסוף תהיה פה דקירה בגללך

חחחחחחחחחח אין יכול להרוג בנאדם שמחמם את הכל :d יש אצלי ילד בכתה המורה דיברה אליו לא יפה אמרה לו חמור אז בא אחד מהכיתה והתחיל לחמם אותו שאסור לתת לה לדבר כך ושיגיד לה לסתום את הפה ושאם עוד פעם היא מדברת כך שיקלל אותה כי גם כך יתנו לו גיבוי :d מה קרה אתה תבין לבד

JaSoN.B 02-08-09 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 889406)
אחי,שאל כמה שאתה רוצה,אבל כל עוד זה דברים שלא ענו לך אליהם..לא שאני בא אליך בטענות..שאל כמה שאתה רוצה..אבל אמרו לך עזוב שטיות פשוט תעשה ss ותעלה 2ק"ג בחודש לפחות עם אתה רוצה לראות תוצאות.

בינגוו!!!
אל תפחד לשאול, סמוך עליי שכולם פה אוהבים לעזור ( חוץ מThe Zero ) , פשוט קודם אחי תיקרא את מה שענו לך 4, אפילו 5 פעמים, ואם לא הבנת אז תשאל שוב, אבל לא לשאול שאלה, ואחרי דקה את אותה השאלה רק בנוסח שונה...כל הכבוד על הרצון לילמוד! בהצלחה בהמשך!

hanna666 02-08-09 00:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JaSoN.B (הודעה 889517)
בינגוו!!!
אל תפחד לשאול, סמוך עליי שכולם פה אוהבים לעזור ( חוץ מThe Zero ) , פשוט קודם אחי תיקרא את מה שענו לך 4, אפילו 5 פעמים, ואם לא הבנת אז תשאל שוב, אבל לא לשאול שאלה, ואחרי דקה את אותה השאלה רק בנוסח שונה...כל הכבוד על הרצון לילמוד! בהצלחה בהמשך!

jasooooooooooooooooooooooooooooooon:emb1::emb1::em b1::wub1::wub1:

JaSoN.B 02-08-09 00:22

:) ^^

hanna666 02-08-09 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 889524)
:) ^^

אל תיגע אל תיגע תתרחק אני אומר לך לא לגעת זוז

JaSoN.B 02-08-09 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 889526)
אל תיגע אל תיגע תתרחק אני אומר לך לא לגעת זוז

:confused::confused::confused:

hanna666 02-08-09 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JaSoN.B (הודעה 889547)
:confused::confused::confused:

חחחחחחחחח :clap::clap:

JaSoN.B 02-08-09 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 889548)
חחחחחחחחח :clap::clap:

חחחחחח אחי על מה אתה?:tongue:

hanna666 02-08-09 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 889550)
חחחחחח אחי על מה אתה?:tongue:

לא יודע :d עכשיו כל כיסא :d חח

lironsD 02-08-09 00:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 889562)
לא יודע :d עכשיו כל כיסא :d חח

הוא על ה70 תוספים שהוא לוקח ביום
נראה לי הוא מסניף תכדורי omega 3 במקום לשתות אותם :clap:

hanna <3

Tapit 02-08-09 01:24

וואי וואי מלמד כמה קלוריות אתה שורף בלשאול את כל השאלות האלה..
בטח במאזן שלילי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ