![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוגר אחושרמטה
|
אוגר נוזלים
|
סוס שלד! יש מצב שהתחלת גם כן לאכול חצ'פורי???
|
ציטוט:
|
הגעתי לא מוכן לאימון, לא אכלתי או ישנתי טוב והרגשתי את זה.
squat 150kg 3x5 - ראשון סבבה, שני בינוני, שלישי כבד בחזרות האחרונות. bench 107.5kg 1x5,1x4 - נכשלתי בסט השני ועצרתי, קצר בזמן. chinups +15kg 1x5 הביתה. אין זמן היום. |
אני מקווה שהיום בערב תגיע מוכן...
בהצלחה שלד |
ציטוט:
|
ציטוט:
צה צה צה |
ציטוט:
תודה טוקסיקקי, איך הלך היום? מה עשית? |
ציטוט:
סקבט 182.5*3 בנץ' 102.5*2 ראק-פולס 187.5*5 לעומת זאת השלד בכיין1 :rolleyes: |
סחה עליך נהיית חזק!
לי היה ממש קשה היום, התאמנתי ממש מוקדם ביחס למה שאני רגיל וגם אתמול לא בדיוק התאוששתי שורק1 |
ציטוט:
ותודה.. מחר נלך לארח לאיש הקקה חברה במכון.. אויש1... |
squat 115kg 2x5
press 55kg 2x5 chinups bw 3x8 calves 105kg 3x10 shin splints טוב אני קצת חולה (כאב גרון מציק), התלבטתי אם להתאמן ואיכשהו איש הלילה והבל1ט שכנעו אותי שיהיה בסדר, גם ככה היה אמור להיות אימון קל. |
איש הלילה :bow::bow::bow::bow::bow:
|
טוב זו היתה טעות חמורה, הייתי צריך לשבת בבית אתמול. היום אני כבר צריך אנטיביוטיקה. יאללה שבוע מנוחה.
|
לללאאא אחיייייי חודש קל אחיייייייי כככוווחחחח אל תהיה נקבה שבוע הפסקה זה לבילדרייייםםםםםםם אחיייייייייי
|
ציטוט:
לא הבנתי מת'רוצה :eek: קח תשכיל: |
לא רוצה כלום ת'ליצן
|
ציטוט:
|
אימון חזל"ש
squat 130kg 3x5 bench 100kg 3x5 deadlift 160kg 1x5 shin splints עדיין מרגיש חלש קצת מהאנטיביוטיקה אבל היה סבבה. |
ציטוט:
|
900+ הודעות בלוג
כבוד קורן |
אתה רוצה לעבור לארה"ב?
[Guri Tovbin] דווח · 22:53 זה יותר העובדה שאני יכול מרוצה... הייתי מעדיף אירופה אבל העיקר לא פה [את/ה] דווח · 22:53 למה? אתה לא אוהב את הארץ? [Guri Tovbin] דווח · 22:54 לא מתאים לי פה לא שחסר לי חיי חברה [את/ה] דווח · 22:54 כן גם לי ההרגשה של לחיות באותה מדינה עם קורן עושה רע [Guri Tovbin] דווח · 22:54 אבל האנשים התרבות, לא הקטע שלי ממש קורן דהוא סכין בגב האומה |
גיס חמישי אתם
|
אימון התאוששות:
squat 115kg 2x5 press 60kg 2x5 chinups bw 2x10 |
איך הולך החיטובב?
|
ציטוט:
|
מה התאוששות?
באמת הרגשת שאתה צריך אימון התאוששות אחרי האימון של חמישי? וכמה תשוקל? |
ציטוט:
|
אחסוך כסף ואעבור לפפיון העליון
|
מוצצ כבר אימון התאוששות ?
רק התאמנת פעם אחת מאז המחלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אני חולני משהו, אתמול כאב לי שוב הגרון אז אכלתי שן שום לא מבושלת, שתיתי לימונים עם דבש וגרגרתי מים עם מלח. זה איכשהו העביר את זה והיום הלכתי להתאמן.
squat 140kg 3x5 bench 102.5kg 3x5 deadlift 170kg 1x5 calves shin splints משקל 88 ק"ג וממשיך לרדת. |
בהצלחה!
|
http://www.youtube.com/watch?v=4oAHdeLTK1U
לראות בהיי דפינישן בשביל החיטובים. הכורדי הטיפש לא צילם את המספר מאחורה שזה הדבר הכי חשוב בשביל לעשות פרסומת אויש1 |
אתה מושך עם גב עגול, תזהר אחי זה מסוכן!
|
ציטוט:
חחח אתמול גם הכורדי עושה לי "אחי הגב עגול מדי" אני עושה לו זה לא נקרא עגול זה פשוט לא ישר... תכלס אני מאז ומתמיד מושך ככה, זה סבבה לגמרי. רק הגב העליון קצת עגול באמצע |
אני צוחק,
אני מושך עם גב עגול יותר חח |
החברה ברקע מפחידים
אני לא הייתי מתכופף ככה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ