![]() |
שינית משהו בטכניקה או שזה רק נראה?
כל הכבוד בכל מקרה, התקדמות מעולה... |
משקל יפה בסקוואט, אבל נראה כאילו בחזרה השנייה והשלישית לא שברת. היה חסר איזה סנטימטר או שניים בשביל שזה יהיה כמו בראשונה...
|
אתה מפלצת עבודה אחי
|
הטכניקה הקודמת הייתה יותר יפה לך
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ניראה לי שהיה לך קשה (כמו שאמרת) כי לא שמרת מספיק על הזווית בגו (הורדת טיפה את החזה), זה האחד הדברים הכי מגבילים בסקוואט..
|
אתה מדבר על הסקוואט שעשיתי עכשיו או לפני הריסט?
|
האחרון שהעלת.
|
יפה מאוד מפצל. יאללה אתה לא עוזב את התוכניות כוח לפני סקוואט 180.
כמה אתה שוקל עכשיו? עלית או שאתה עדיין אנורקס? |
כן אני מקווה לתת 180 לסינגל לפני שאני עובר או משהו..
עכשיו אני 81 משקל בוקר, עליתי קצת. לגבי העתיד יש הרבה אי ודאות... אם הייתי קצת יותר שמנמן ההחלטה הייתה יותר קלה למשוך עוד קצת ואז לחטב ומשם נראה אבל אני עוד לא קרוב למצב של צריך חיטוב, מצד שני היה לי כיף עם כל הח*ט1ב^ם לפני כמה חודשים. נראה כמה אני אמשוך עם הליניארית, ואז נחליט. בנתיים אני רוצה להגיע ל180 סינגל בסקוואט ו200 לחמישיה בדדליפט |
נסכם את המשקלים עפ"י הנחשהמעשן(זכויות יוצרים8)
70>*-גמד/ילד 75>*- מתאמן עם רגלי תרנגול 80>*- שחיף/מתאמן אובססיבי לקוביות 85>*-שחיף מתקדם(י1אש) 90>*>85-בנאדם שלא אובססיבי לקוביות *>90-גבר בוגר(ריפטו) *>100-שמן(אני עצוב8) *>120- שמן מגעיל/פר צעיר |
נחש אתה שמן מ0ריח.
|
ציטוט:
|
נראה בעיתוי ובכוח כוונות וכו'
לא פוסל לעשות הפסקת פיצולים עד לאוקטובר או משהו |
שבוע 19, אימון 1
סקוואט - 154~ לחמישיה. אני מבסוט על הסרטון עושה רושם טכניקה מעולה. 2 קילו מתחת לPR בנץ' 113~ לחמישיה. משהו השתבש לי וכמעט לא סגרתי, איבדתי יציבות וכיווץ או משהו. מתח עד +57.5 פאונד לחמישיה, האחרון ספק עלה לגמרי, נראה שבוע הבא מה יהיה עם זה. |
יפה אופיר תחזור כבר לשבור שיאיםם
ד"א יום ראשון אני עוזב תקנטרי .. אני עובר להיט מטר מהבית שלי |
הגיע הזמן...!
|
יפה מאוד
|
כל הכבוד! השתפרת המון!
אגב אם אתה עומדד ממש רחב, אתה צריך לשאוף לא להזיז את הברכיים בכלל בעיקר לא בתחתית. |
אני עומד ממש רחב, זאת השאיפה ותסתכל לסרטון שהעליתי שעמדתי צר, הבדל של שמיים וארץ. אני לא עומד סופר-רחב, נראה לי בערך כמו ע1נס. אבל בהחלט רחב.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ