ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פורום אימוני כוח (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   טיפים איך לגדול ולהתחזק 2 (https://israelbody.com/showthread.php?t=67496)

Fatboy 16-11-10 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1041195)
אתם מאוד מגזימים לא חסרים ערבים שהייתי בכיף הולך לכפר שלהם באמצע הלילה, ולא חסרים גם כאן משתמשים ערבים וזו הכללה גסה ואם לשפוט רוב האנשים שאומרים שכל הערבים מסוכנים הם ילדים בני 18 שניזונים משמועות וסיפורי לילה, גם תימנים מסוכנים והולכים מכות לא פחות מערבים אם לא יותר, אז בוא נהרוג את כל התימנים?
בכל קבוצה יש גורמים קיצוניים יותר שמשליכים דעות קיצוניות כל כלל האוכלוסיה שלהם, את הרוב המתון השקט אין סיבה שתראה כי הוא לא עושה רעש. גם כאלו המחזיקים בדעות קיצוניות ומנוגדות לנו, ממש לא בהכרח שיעשו עם זה משהו או שהם מסוכנים, לא חסרים אנשים ימניים קיצוניים שלא ירימו בחיים ידם על ערבי, אבל פשוט מחזיקים בדעות פוליטיות מסויימות. לגבי האמרה שכל מוסלמי הוא מסוכן זו שטות אחת גדולה, באותה מידה אני יכול להגיד שכל דתי מכל דת הוא מסוכן כי בכל דת יש אספקטים קיצוניים ואלימים במידה זו או אחרת, ביהדות יש לא מעט אלימות כנגד חיות כחלק מהמצוות, זה לא אומר שכל היהודים מתאכזרים לחיות.

בדיוק

Talvisota 16-11-10 21:18

גם היהדות היא היטלריסטית גזענית ומסוכנת ויש להוקיע אותה כמו כל תנועה נאציונלית ומסוכנת

Cuba 16-11-10 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1041195)
אתם מאוד מגזימים לא חסרים ערבים שהייתי בכיף הולך לכפר שלהם באמצע הלילה, ולא חסרים גם כאן משתמשים ערבים וזו הכללה גסה ואם לשפוט רוב האנשים שאומרים שכל הערבים מסוכנים הם ילדים בני 18 שניזונים משמועות וסיפורי לילה, גם תימנים מסוכנים והולכים מכות לא פחות מערבים אם לא יותר, אז בוא נהרוג את כל התימנים?
בכל קבוצה יש גורמים קיצוניים יותר שמשליכים דעות קיצוניות כל כלל האוכלוסיה שלהם, את הרוב המתון השקט אין סיבה שתראה כי הוא לא עושה רעש. גם כאלו המחזיקים בדעות קיצוניות ומנוגדות לנו, ממש לא בהכרח שיעשו עם זה משהו או שהם מסוכנים, לא חסרים אנשים ימניים קיצוניים שלא ירימו בחיים ידם על ערבי, אבל פשוט מחזיקים בדעות פוליטיות מסויימות. לגבי האמרה שכל מוסלמי הוא מסוכן זו שטות אחת גדולה, באותה מידה אני יכול להגיד שכל דתי מכל דת הוא מסוכן כי בכל דת יש אספקטים קיצוניים ואלימים במידה זו או אחרת, ביהדות יש לא מעט אלימות כנגד חיות כחלק מהמצוות, זה לא אומר שכל היהודים מתאכזרים לחיות.

אני בעד :):):):)

Deadlift 16-11-10 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvisota (הודעה 1041204)
גם היהדות היא היטלריסטית גזענית ומסוכנת ויש להוקיע אותה כמו כל תנועה נאציונלית ומסוכנת

לפי מה אתה אומר את זה?

ויהודים עוד לא הספיקו לעשות הרבה לעולם,ככה שלפני שמטפלים בה צריך לטפל בבעיה הכי גדולה של העולם,התנועה הכי נאציונלית ומסכונת-הדת המוסלמית.

subzero1122 16-11-10 21:27

לדעתי ק1בה הוא שמן וצריך לנעול אותו בצינ1ק כי הוא גומר תאוכל במדינה, בעיקר את החלב.

Talvisota 16-11-10 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1041210)
לפי מה אתה אומר את זה?

ויהודים עוד לא הספיקו לעשות הרבה לעולם,ככה שלפני שמטפלים בה צריך לטפל בבעיה הכי גדולה של העולם,התנועה הכי נאציונלית ומסכונת-הדת המוסלמית.

אתה טיפש ולא מכיר יהדות.
הציווי הישיר ליהודים בארץ ישראל זה להשמיד את כל יושבי וסובבי הארץ.
היהודים ביצעו המון פעמים "לילות בדולח" לעמים אחרים וג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין

Cuba 16-11-10 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1041214)
לדעתי ק1בה הוא שמן וצריך לנעול אותו בצינ1ק כי הוא גומר תאוכל במדינה, בעיקר את החלב.

עוד 3 שבועות בערך אני מתחיל חיט1ב
כשאני מגיע ל150 סקבט
ואז אני יהיה הדוגמן של פ1קס עם בר רפאלי:eek::eek::eek:

קקקקקקקק

Deadlift 16-11-10 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvisota (הודעה 1041219)
אתה טיפש ולא מכיר יהדות.
הציווי הישיר ליהודים בארץ ישראל זה להשמיד את כל יושבי וסובבי הארץ.
היהודים ביצעו המון פעמים "לילות בדולח" לעמים אחרים וג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין

אוי,רגע,על מה חשבתי? אתה דניאל מזרחי לא?
אתה הילד האידיוט שבעד השואה לא? אלוהים ישמור,רק בנאדם ממש מפגר יכול להגיד "ג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין."

Talvisota 16-11-10 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deadlift (הודעה 1041222)
אוי,רגע,על מה חשבתי? אתה דניאל מזרחי לא?
אתה הילד האידיוט שבעד השואה לא? אלוהים ישמור,רק בנאדם ממש מפגר יכול להגיד "ג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין."

אני עדיין מלך לאללה:bow:

Cuba 16-11-10 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Talvisota (הודעה 1041239)

:):):):) הילד הזה לא מבין צניות אה

:no::no::no:

ח1צן 16-11-10 23:14

תכלס צורר תשנה תחתימה, אני רואה תמונה של עונש ולא מבין מאיפה בתול החיבוק למד את הדברים האלה.

subzero1122 17-11-10 02:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Talvisota (הודעה 1041239)

הצ1ררר וגורי הם היטלר והימלר חחחחחחחחחחח, והלוואי ולעשירית מהאנשים כאן היתה השנינות שלהם.:Embarrassment::D;):):rolleyes::tongue::mad:: confused::cool:

אגב FATBOY, איזה מחזור אתה ואיפה היית בג1לני?

hypertrophy 17-11-10 03:31

ווואאייי כל השיחה הזאת אני לא מבין איך ע1נש נהיה אינטלקטואל!!!
כוסאמאשלך תחליף תמונה!!

איש הלילה 17-11-10 03:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1041345)
כוסאמאשלך תחליף תמונה!!

http://www.joebuddentv.com/forums/im...ilies/jay2.gif

Danielo 17-11-10 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1041345)
כוסאמאשלך תחליף תמונה!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
טוב היה יאיר

njfgn jg 19-11-10 16:29

מישהו כאן אכל בקאזה דה ברזיל בראשון? שווה את המחיר?
איך הבשרים שם?

Cuba 19-11-10 16:32

מה קרה הסידרה ירדה? אין יותר ריטינג? אין תקציב?

hypertrophy 19-11-10 16:36

אין תקציב או זמן...

Scylla 19-11-10 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי njfgn jg (הודעה 1042068)
מישהו כאן אכל בקאזה דה ברזיל בראשון? שווה את המחיר?
איך הבשרים שם?

לא משהו בכלל, אני הייתי פעם אחת וחברים היו עוד פעם, הרבה בשרים מאוד מאכזבים שם, אנטריקוט פילה בעיקר פשוט לא משהו, ממליץ בחום להמנע ולא ללכת. לך לרק בשר בצהריים, אחל'ה בשרים מחירים מצחיקים.

njfgn jg 19-11-10 19:30

אני אעדכן מחר איך היה הבשרים שם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ