![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נערך..
|
אנשים שעונים לך על שאלה בשאלה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) |
בונא אתם האנשים הכי שרוטים בעולם :flowers:
|
ציטוט:
ואתה תמיד יכול לוודא עובדות עם השתי ידידות שלך שהייתי איתן :) |
מעניין מה מ. (כפרה עליה) הקשורה לגבריאל הייתה אומרת על כל הסיפור הזה שמתחולל כאן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה בדיחות על זה שארבל גיי, בעיקר. |
ציטוט:
כפרה על חברה של גבריאל ,היא צוחקת עליי יותר ממה שאני והוא מריצים על חשבוני דאחקות ביחד :ok: |
ציטוט:
אתה עושה צחוק? אתה יודע כמה פעמים היא הסתלבטה עליי שאני מסתכל על גברים בחוטיני ועוד אומר כמה שהם מדהימים? הבעיה זה שאין לי מה לענות לה הבת ****, אין מה לרדת עליה. חוץ מזה שהיא גמדה. |
מ. זה מלשון מלכה...
גבריאל מי כמוך יודע שאומרים פיצית, קטנה, וכאלה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא לא בקטע של יודה, אלא דארת' ווידר, הוא מת על זה שהוא צריך לקרוא למישהו אבא'לה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ