![]() |
אוי, מלמד...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צריך להבין שלשאול שאלות אנשים שלא בהכרח מבינים יותר יטעה ויבלבל מאשר יעזור |
נכון ותאמין לי אני רוצה בתור ילד להצליח ולהתפתח כבר מגיל כזה ולהראות טוב..
אתה בן 17 אני בן 15 עוד מעט ההבדל הוא רק שנתיים ככה ש... |
נמשיך לדבר מחר
ממהר החברה עוד מעט מרביצה לי... |
מלמד זה פשוט בלתי אפשרי מה שעשית,
כתבת לפחות 200 הודעות ביום!!!!!!!!!!!, יום!!!!! מה יש לך? אומרים לך ללכת על ss למה אתה ממשיך לחפור ולחפור? יש לך תשובה בשביל מה סתם לשאול שאלות סתמיות???? |
מלמד אתה ילד מבחנה??
|
אני אישית חושב שאם יש משהו אחד בטוח בתחום הזה זה ששום דבר לא בטוח, תוכנית x שעבדה על מישהו לא תעבוד בהכרח על מישהו אחר, קיבלת פה מס' דיעות, תנסה ותראה מה עובד עליך הכי טוב.
|
בהמשך לשאלתי,אני עובד בנפח נמוך,משתפר במשקלים לא רע בכלל,2.5 ל3 אימונים,5-7 לגדול,2לקטן,5כתפיים.
עם אני רוצה להגביר את ההשתפרות שלי במשקלים - אני מעוניין מאוד להוריד את הבידוד לקטנים,ולהוריד את ההרחקות לצדדים ככה שהתוכנית שלי תראה ככה. A bench 3x5 flys 3x10 prees 4x7 מקבילים 1x12 B מתח בתוספת משקל 3x5 Bent over row 3x5-6 Leg prs 4x6 Lang 3x8 אני יודע שזה לא מושלם,אני מת לעשות סקוואט,עוד מעט נגמר לי המנוי ואני עף למכון נורמלי שאין שם מדריכים בחצי שקל שחושבים שסקוואט מוריד מהגובה. מחכה לתגובות,ורוצה לדעת בעת מאזן חיובי של 500-800 עם יש אופציה לגדילה בתוכנית הזאת.יש לי גנטיקה בין הגרועות שתמצאו פה בפורום. תודה מראש. עם צריך לתת משקלים אני יוסיף בשמחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומחכה לתשובה בפוסט שלי למעלה חברה:Embarrassment: |
ציטוט:
|
לא משנה זה לא מתאים לפה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה זה נפח יותר מדי נמוך? נמוך בהתאם למה? הנפח צריך להיות כזה שיאפשר לך למקסם את העצימות ולעבוד כבד יותר. יותר מדי נפח יהיה על חשבון המשקל על המוט.
|
יש לי אימון שכולו 4 סטים
יש פאוורליפטרים שעושים אפילו פחות מזה ויש מתאמני hit שעושים 5 סטים באימון תשאל את מייק מנצר אם הוא חושב שיש נפח נמוך מדי ;) |
אז כמה זמן יוצא לך אימון?
|
ציטוט:
רוב האימונים זה סטים חימום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ