![]() |
למען השם
ככל שהמתאמן יותר מתקדם הוא יצטרך להיות יותר ספציפי כדי להמשיך להתקדם, כשיש לך 200 קילו סקוואט ל5 חזרות נניח, אתה לא יכול לצפות שאם אתה צריך לעבוד ל5 סטים של עבודה אתה תעבוד עם 200 קילו. אתה תצטרך להתרחק מהrm 1 שלך יותר ופה הנפח אימון בא על חשבון העצימת. מבין? יש דיונים מעולים על זה בנעוצים למעלה, זו התחלה טובה בשביל מישהו שלא ידע מה זה עצימות (ואני חושש שעדיין לא מבין) עד לפני יומיים |
עודד, לא נמאס לך כבר לדבר עם הקיר? אני במקומך הייתי מתייאש מזמן.
|
יש בזה משהו, לא יודע למה אני ממשיך
|
ציטוט:
בוא אני אתן לך דוגמא: נגיד מתאמן מתחיל עושה fbw רגיל (לא ss) ובשביל החזה הוא עושה 3 סטים של בנץ' עם 5 חזרות כל סט, טוב? עכשיו נגיד עברו 3 חודשים, והמתאמן החליט לעבור לתוכנית מפוצלת ab, והוא מוסיף סטים לכל קבוצת שריר. עכשיו בוא נחזור לאימון חזה שלו, רק שהפעם אנחנו בתוכנית ab, הוא השאיר את הבנץ' כמו שהוא, 3 סטים ל5 חזרות עם אותה עצימות. אבל כדי להוסיף עוד נפח, הוא הוסיף 3 סטים של פרפר במשקולות ל 10 חזרות, שאותם הוא עושה אחרי הבנץ'. אתה מבין? הסטים הנוספים של הפרפר לא פגעו לו בבנץ', הם רק הוסיפו לו עוד נפח, וככה שיפרו את האימון שלו בשביל הרמה שלו. אתה מסתכל על זה כאילו הסטים הנוספים הם גם של בנץ', שזו דרך לא נכונה להסתכל על תוכניות מפוצלות. |
אמרת בדיוק אותו דבר רק שהחלפת את הסטים הנוספים של בנץ' בגרסא קלה יותר של התרגיל. בכל מקרה העיקרון דומה, כשאתה מוסיף סטים של עבודה אתה מוריד את העצימות בכל סט
|
ציטוט:
תגיד אתה עבדת פעם בתוכנית מפוצלת? כי זה לא נראה ככה, אם אתה עבדת בתוכנית כזאת אז אתה אמור לדעת על מה אני מדבר (אני לא אומר שאמרת שעבדת בתוכנית כזאת אני רק שואל). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ