ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סרטון אימונים ופוזינג שלי מהחדר כושר !!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=45826)

Melamed 02-08-09 14:18

אני לא תומך בצדדים האלה אל תדאג.
אני יהודי כשר!

Elad12 02-08-09 21:22

מלמד להתחיל לשים ציטוטים שלך בחתימה גם?

bored2death 03-08-09 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 889867)
אם זה היה איזה צעיר היו שוחטים אותו חח

חחחחחחח אשכרה
התגובות אחרי ההקפצה היו בסגנון של...
"חמור מה אתה מקפיץ?!"
"איזה דבע אתה לא רואה את התאריך?!"
"פיקסמן יא אפס שוב פעם חזרת לפה..."
"יאללה תנו תנו לו באן.."
.....

dani2dani 03-08-09 02:56

חיה, פשוט מדהים :o

Scylla 03-08-09 05:56

כמה תובנות לאחר קריאה ב6 בבוקר אשכול של 21 עמודים-
לא יאמן כמה חוסר פרגון... לא רחב עלק... "גנטיקה חביבה"... חיפוש נקודות חלשות אם זה רגליים או גב (מה שלא נראה שחלש בלשון המעטה)... צריך לסגור את הפורום הזה רק לחברים שהעלו תמונות רק בשביל שאנשים לא יוכלו להתנשא ככה שאין להם גב מאחורי דבריהם (תרתי משמע).
לאלון - שמע באמת שאין לי מילה רעה אחת להגיד על איך שאתה נראה, החסרון היחידי זה הקרחת שאני לא אוהב... קיצור אבל לדעתי זה קצת נרקיסיסטי ומתנשא כל הסיפור הזה עם הסרטונים והזומים על הבטן ומה לא... כל הכבוד על ההשקעה ועל ההישגים אבל אני מקווה בשבילך שאתה לא מתנהג כמו שאתה מציג את עצמך בסרטון בחיים האמיתיים.

haas 03-08-09 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 890504)
לא יאמן כמה חוסר פרגון... לא רחב עלק... "גנטיקה חביבה"... חיפוש נקודות חלשות אם זה רגליים או גב (מה שלא נראה שחלש בלשון המעטה)... צריך לסגור את הפורום הזה רק לחברים שהעלו תמונות רק בשביל שאנשים לא יוכלו להתנשא ככה שאין להם גב מאחורי דבריהם (תרתי משמע).
לאלון - שמע באמת שאין לי מילה רעה אחת להגיד על איך שאתה נראה, החסרון היחידי זה הקרחת שאני לא אוהב... קיצור אבל לדעתי זה קצת נרקיסיסטי ומתנשא כל הסיפור הזה עם הסרטונים והזומים על הבטן ומה לא... כל הכבוד על ההשקעה ועל ההישגים אבל אני מקווה בשבילך שאתה לא מתנהג כמו שאתה מציג את עצמך בסרטון בחיים האמיתיים.

מה אתה רציני כולם פה כתבו לו "גוף מטרה"...תמיד יהיו כאלה שימצאו מה רע אבל ממה שאני זוכר מהפוסט הזה אלה היו מקסימום 3-4 אחוז מהכותבים

TheGift 03-08-09 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 890504)

עלק "נרקסיסטי ומתנשא ". הודעה מפגרת וצינית .

לך תישן על האף :boxing:

the pharmacist 03-08-09 15:41

:angry:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 890504)

הסכמתי לגבי החלק הראשון למרות שזה פורום ואי אפשר לכפות כל אנשים להעלות תמונות. וכל עוד ההערות בונות זה בסדר להעיר גם אם אתה שחיף עם יד 25 . כמו שכולנו כאן מעירים לגבי פרו שמן הסתם הם מטורפים.
לי אישית יש יותר בעיה עם אלו שמחרטטים בטירוף לגבי נתונים ,אבל זה ליום אחר.
לגבי החלק השני זה לא עניין של נרקסיסיזם או התנשאות, אלון מרוצה ממה שהשיג וזו זכותו.לגבי הזומים- לאנשים יש נטיה תמיד להראות את הנקודות היותר חזקות שלהם ( בגלל זה אגב המון לא מעלים תמונות של רגליים)
תמיד יהיה הערות ואף אחד בפורום לא מושלם , אבל אף אחד.

VlaDoc 03-08-09 20:09

אתה אחד הפאקינג אוף דא מאדאפאקינג חייות אחי

Logout 04-08-09 02:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VlaDoc (הודעה 890858)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאההה מדאפקהה!!

גד"שניק 04-08-09 03:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vladoc (הודעה 890858)

יא מאדפקר איים דה וואן אנד אונלי יאאא מאן!!

Itay 04-08-09 09:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 891140)
יא מאדפקר איים דה וואן אנד אונלי יאאא מאן!!

חשדתי בך כל הדרך :mellow:

ניר ורון 05-08-09 20:44

חטוב מלאא מסהה חיה

נחמן - המאומן 05-08-09 20:57

מדהים!
כמה שנים אתה מתאמן?

ChonGo 05-08-09 21:08

בואנה אחי, אני יודע שזה לפני הרבה זמן..ראיתי הרבה תמונות שלך, אתה במילה אחת: ת-ו-ת-ח! אין עליך!
גוף אדיר, מסה אדירה, חיטוב פיצוץ! המשך כך גבר!

SiX PACK 05-08-09 21:28

תודה חברים פוסט ישן קצת, האמת שלא השתנה הרבה מאז ככה שזה יכול להחשב כאקטואלי.

אני דרוך ומוכן להגיד שמימשתי את הפוטנציאל הגנטי שלי, אוליי עוד כמה קילו אך זה לא משמעותי.

ThE HummeR 05-08-09 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 892232)
תודה חברים פוסט ישן קצת, האמת שלא השתנה הרבה מאז ככה שזה יכול להחשב כאקטואלי.

אני דרוך ומוכן להגיד שמימשתי את הפוטנציאל הגנטי שלי, אוליי עוד כמה קילו אך זה לא משמעותי.

אז זה אומר שהגיע הזמן ?

;)

sirlero 06-08-09 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 892236)
אז זה אומר שהגיע הזמן ?

;)

לי נראה שהגיע הזמן ;)

haas 06-08-09 03:05

חח אל תכניסו לו רעיונות לראש

SaharKazes 07-08-09 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sirlero (הודעה 892333)
לי נראה שהגיע הזמן ;)

הגיע הזמן ;)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ