![]() |
ציטוט:
כולה אמרתי לו שיש לו גוף יפה ששכבתי עם גיל ריבה לא עשו מזה כזה סיפור ורמזו שאני הומו... |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח big fail |
שאול יגאון!!!!!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלח*** |
ציטוט:
שלכ |
ציטוט:
עכשיו ברצינות שמעו נסחפתם... מי ישמע מה אמרתי לו... איזה סיפוור עשיתם |
ציטוט:
ואת מייקל לואיס לא קיבלו בגלל הגוף שלו-קיבלו בגלל הפרצוף.. |
ציטוט:
בפנים יענו..ואל תתחילו עם הומו לא הומו אל תזיינו בשכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח סתם אחי.. |
ציטוט:
אבל הרבה אנשים(מפורסמים שלא מבינים בפיתוח גוף) מכנים אותו:"מר שרירים","מר קוביות"... אפילו עשו עליו תוכנית טלווזיה עושים ריבועים\קוביות\שרירים(אחד מהם אני לא זוכר) עם מייקל לואיס... אז מה אתה יכול להגיד על זה? ציטוט:
וגם אם הוא נשוי זה לא אומר כלום... אולי הוא חזר בחזרה לארון? למרות שלפי דעתי הוא הומו |
ציטוט:
|
ואי אתם לא יכולים לפרגן למייקל לואיס ? כולה דוגמן עם גנטיקה מעולה ומסה נחמדה , אתה לא יכול לקרוא לו שחיף כי הוא 1.89 עם 85 קילו ככה ו-8% שומן ,הרבה אנשים בפורום היו רוצים להגיע למצב שלו אז חלאס לזלזל .. ולזה מעלי.. רזה עם יד 42 ו-8% שומן ?
|
שאול גמרת אותי חחחחחחחחח
|
ציטוט:
ומי אמר בדיוק שאני מזלזל בו? |
לאדע אני לא מבין בדברים האלה חח פשוט יהודה לוי היה לפניו ונועים אחריו ולשניהם אין גוף,רק פרצוף אז לא נראה לי שגם אותו לקחו בגלל הגוף כי יש הרבה יותר טובים ממנו..
והוא לא נראה 8% יותר לכיוון 10% ואין לו יד 42 יש לו 40בערך.. |
ציטוט:
|
סיק פאק יש לך גוף של אל יווני בוא תזיין אותי בתחתתת תתחכך ביי עם הקוביותתת המוצקותת שלךךך אחחח
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ