![]() |
ציטוט:
רישמית קיבלת באן על גזענות לא חיפשו לריב איתך ,אתה באת לריב ,עכשיו תהנה בפורומים אחרים . |
:bye1:
חחחחחחח |
ציטוט:
devine אתהFAIL . |
אנשים שצריך להרוג:
אנשים שאומרים מצחיקול(כן ,עוד יש כאלו) |
אנשים שמסתלבטים על משקלי עבודה של אנשים אחרים
ראיתי דוגמא אתמול במכון והדם עלה לי לראש מעצבים, איזה אידיוט בא למישהו ועושה לו בציניות "לא כבד לך???" כשרואים שהבנאדם מתאמץ ומשקיע בסט שלו את הנשמה, באמת שבאותו הרגע התחשק לי לעזוב הכל ולזרוק עליו פלטה של 25 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם היתה קורא תתגובה לפני היתה מבין שאני מתעלל רק בכלבים שמציקים לי חוץ מיזה אני מניאק אם כלב לא ירוץ אחריכם ואתם לא תסימו לו בעיטה או תרביצו לו אם איזה משהו... ציטוט:
ולמה אתה בכלל קורא לי תחתימה? |
ציטוט:
אם כלב רץ אחריי ונובח אני משתדל להתרחק ממנו בטיל קשה לי לגעת בכלב אבל בדרך כלל אני מטייל עם הכלב שלי ואם קורה מקרה שהוא ממש בא לתקוף הכלב שלי עושה את העבודה |
ציטוט:
כלב רודף אחריך זה לא כלב שסתם עובר לידך ואתה מחליט לתקוף אותו, יחי ההבדל הקטן. אתה בן אדם מסכן עם ביטחון עצמי ברצפה, אתה מרביץ ליצורים שנחותים ממך מבחינה פיזית כדי להרגיש שאתה עוד קיים. מסוג האנשים שמגיע להם למות, ואין הרבה כאלה. |
nt1nt1 הלוואי אתה וחלק גדול מהמשפחה שלך תקבלו סרטן קטלני כולשהו
|
חחחחחחחחחחחחחחח בסוף אף אחד ישאר בעולם הזה:s
|
להרוג את העולם הזה...
|
צריך להרוג את כל מי שאחרי כל משפט שם xd או :XDemoticon:
|
את כל מי שמגיב לאחר התגובה הזו
|
.............................
עוד שבוע מתחיל ביצפר אז לך על זה... |
ילדים קטנים שחושבים שהם התבגרו ומנסים לפתח איתך שיחה :|
שישרפו חחחחח קראתי כמה עמודים .. חחחחחח הרגתם אותי חחחחח |
ציטוט:
|
nt1nt1 לא יוכל להגיב לכם בזמן הקרוב... :flowers:
|
את אותם הגזענים האלה ששונאים שמנים שגאים בעצמם - שמן השלים עם מה שהוא והבין שזה בסדר לו למה לרצות להרוג אותו על זה? צריך לחזק אותם :disgust:
את האנשים האלה שבמכון באים עם מכנסונים קטנטנים כמו של בחורות ועושים לחיצת חזה עם רגליים פתוחות מול העיניים שלך ובורח לה אשך מחוץ לתחתון ורואים הכל - (מקרה אמיתי, לא הצלחתי לעשות דחיקת כתפיים מולו) :disgust::disgust::disgust: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ