![]() |
אתה יודע שאתה מסטול שאתה באמצע מסיבת חוף נישכב על החול ואומר לחבר שלך השמיים אדומים
ושעה אתה מנסה לימצוא כוחבים ולא מוצא וזה משגע אותך :):):):) או אתה יודע שאתה מסטול שחבר שלך אומר לך בוא לטיול וזורק אותך לים :):):):) כדי שתיתעורר קצת כל זה קרה לי אתמול ועוד מלא פדיחות |
שאתה מוצא את עצמך ישן בין 2 ערבים שעירים
או שיש בית לבד ומזמינים את החברים ואז קמים בבוקר ומגלים שכל מה שיש בבית נעלם. |
שאתה קם בבוקר , ואתה לא ידעת איך חזרת לבית ואתה לא יודע שהקאת 8 ליטר אלכוהול על הריצפה ואתה מוצא תמונות של 2 בחורות אתיופיות בכיס.. (קרה לי. :) )
|
שאתה רץ חצי שעה ערום בים >: וקרררררר
|
ציטוט:
|
שאתה מתעורר בבוקר ואין לך שמץ של מושג איפה אתה ואיך לעזעזל הגעת לשם
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה שתוי שחבר שלך מספר לך שאתה הגעת הבית ובכל זאת אתה מתעקש לישון על החרא במדרכה.
|
אתה יודע שאתה שיכור שאתה מקיא על עצמך לא שם לב וממשיך כאילו לא קרה כלום
|
אתה יודע כשאתה שתוי שאתה רודף שעה אחרי בחורה כוסית וקורא לה "ששוןןן" "ששוןןןןןןן" :ph34r:
|
ציטוט:
וואי הרגת אותי לירן |
חחחחח איזה פדיחות יש פה !!! אשקרה כל מי שפה בפורום יש לי שריטה במוח
עריכה : לזה אני אוהב אותכם ; |
ציטוט:
חח מועדון לילה נהייה פה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה שתוי שמישהו בלי רישיון שלא יודע לנהוג גונב לך תמפתחות של האוטו לוקח סיבוב נכנס בסלע והפגוש נופל :(
קרה לי אתמול |
אתה יודע שאתה שתוי שחברים שלך מספרים לך שהתחרמנת עם בחורה שנראית כמו עכבר ( קרה לי אתמול גם :( )
|
ציטוט:
|
אתה יודע שהיית שתוי כשחברים שלך מספרים לך שאמרת להם שאתה אוהב את הילדה הכי מכוערת שאתר מכיר..
|
ציטוט:
|
חחח מה שמוזר זה שגם אם אתה מסטול מת ,שאמא שלך תתקשר אלייך לפלאפון אתה פתאום תהפוך לצלול (חחח אתמול זה קרה לי)
|
ציטוט:
|
אתה יודע שהיית שתוי שחברים שלך מספרים לך שרקדת עם עמוד חשמל וצעקת rock this party! איזה 20 פעם :)
(חח מקרה אמיתי של חבר) |
ציטוט:
וואי גם לי. ואני כמעט ולא זוכר כלום מאתמול, אבל יש לי פלאשבקים. |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה שתויי כאתה שומע הרבה פעמים "תרגיש את זה בבוקר" ולא מבין למה הכוונה...
רק בבוקר אתה מבין.... אתה יודע שאתה שתויי כשאתה נירדם על כול דבר שאפשר לשבת עליו , וגם עם אי אפשר לשבת עליו אתה תירדם עליו בכול זאת את יודע שאתה שתויי כשאתה כותב תוכנית להצלת העולם (קרה לי :() |
ציטוט:
עשינו על האש איפה שהספסלים האלו שתיתי קצת הרבה בבוקר אני מוצא את עצמי יושב על אחת האבנים ליד הכיכר בכניסה לבד עם 700 מעילים עליי |
ציטוט:
|
חח אתמול חבר שלי היה שיכור התחיל לדבר שטויותתתתתת אתם נגנבים
אני אומר לו שתוק כבר ! בווום כאפה ללחי ההוא נופל :):):):) הוא אחד הדפוקים |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה שתוי כשאתה מאמין לשטויות שרושמים בפורום:) חחח סתם.
|
:):):):) שמספרים לך שעלית על שולחן ועשית פריסת גב
היה גם קטע מצחיק חבר שלי שואל בתמים אותי "תגיד זה לא ההוא מט'2 שהלשין עלייך?" קיצר באותו רגע דפקתי ריצה טיפסתי גדר גבוהה אחושרמוטה והתחיל להתחיל איתו לדחוף איתו והוא סתם עבד עליי אפחד לא הלשין עליי בכלל ולא הכרתי אותו קטע מצחיק שהיה לי זה שישבנו שיכורים על ספסל לא יותר מדי גמורים אבל שיכורים קיצר עובר מישו מזה מצחיק נראה כמו גרגמל עם זקן מוזר כזה הולך כפוף כמו גיבן קיצר צעקתי לו שהוא עבר " אחייייייי אתה גמור!" והוא הסתכל מוזר והמשיך ללכת חחחחחחחחחח כל פעם שמזכירים לי את זה אני נקרע אההה והקטע הכי נפוץ אצלי זה שאני נותן אגרופים לתחנות אוטובוסים ולכל דבר עם שמשה. יום אחד בשיא התעוררתי עם מפרקים כחולים ולא יכלתי לפתוח את היד.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
..
אתה יודע שאתה שיכור אם אתה באשכרה מאמין למה שאנשים רשמו פה.
|
אתה יודע שאתה שיכור כשאתה חושב שאתה לא שיכור
|
אתה יודע שאתה *לא* שיכור (ויכול להיות שאף פעם לא היית) אם אתה מתחיל להמציא פה סיפורים בפורום.
(כמו שהרוב פה עושים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה את אומרת!?!?!?!?!.!?!?1? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ