![]() |
עלק תיהיו עדינים.תיהיה אתה עדין שלא תשבור למשהו משהו חחחחח..יא בהמה :)
|
ציטוט:
|
גוף מרשים מאוד.
|
ציטוט:
פשוט מהפרופיל של החזה בתמונה הזאת אייתה מנורה..וזה הצל של ה-אמה.אם תסתקל טוב, גם מאחורי יש את הצל שלי מהמנורה.כמו על הגוף.. *ו-NIRAN זה סטס (חבר) לא טסטסטרון..:jockey: *רוני,שלח לי את שאר התמונות למייל,נראה איך יצע.. olgadm@012.net או לאי סי קיו..295663884 (אדיף) |
חטוב... וגדול :)
ידיים ממש גדולות.... תעבוד על שאר חלקי הגוף כדי ליצור פרופורציה. תן דגש לחזה במיוחד... וגם גב אבל בזה אני לא בטוח כי לא רואים כל כך מאחורה. |
ציטוט:
גב גם קצת חלש אצלי.............טוב, ממשיכים לעבוד:11: |
ציטוט:
דבר אם גיל שיכניס לך אותו לתוכנית. |
ציטוט:
|
אחלה גופה , באמת שיזוף היה מוסיף הרבה מאוד לחזות של הקוביות והחזה היה מקבל שיפור גדול..
אתה מסיבי ביותר תמשיך ככה.. ד"א גיל לא ממש אוהב דדליפט :| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שהסיבה היא שזה תרגיל מורכב ולא נועד למתחילים .. , או שהוא תרגיל שנפצעים ממנו הרבה אבל אם אתה תגיד לו שהטכניקה שלך טובה ובלה בלה בלה הוא יביא לך .. , בעיקרון לרוב האנשים הוא לא מביא מהסיבות הנ"ל.. מה גם דדליפט זה לא תרגיל מושלם אפשר לעשות תרגילים אחרים לא פחות טובים ממנו ולקבל תוצאות בהתאם , זה לא שדדליפט זה תרגיל קסם שמפתח אותך פתאום בבום אחד גדול , הכל ניסוי ותהייה על אותו בן אדם על אחד זה יעבוד על אחר זה לא.. אני מאמין שאם תבקש ממנו הוא יביא לך אבל הוא לא דוגל בתרגיל הזה תדבר איתו תשאל אותו את הסיבות מעניין אותי לשמוע מה הוא יגיד לך.. |
ציטוט:
בכל מקרה 7 שנים זה לא ממש מתחיל:jockey: |
סוס אחי!
ראיתי אותך כשפעם ראשונה נכנסתי לחנות :1eye: גם אצלי אותו בעיה עם הצבע הגוף:disgust: |
ציטוט:
לא נותן לי להכנסי דד ליפט לאימון גב הכול יש טי באר חופש בנט אובר רוז פול אובר משיכות האמרים מה לא אבל דד ליפט הוא לא מסכים לי בינתיים הוא אומר שצריך לעבוד על הטכניקה כול תחילת אימון 10 דקות ואין לנו את ה10 דקות האלו וגם אני בחיטוב לי הרבה פחמימות אני בקלות יכול להפצע אבל המסה הבאה הוא הבטיח דד ליפט :diractor: |
ציטוט:
|
מזהה אני רואה שם בצד ליפו 6?
http://img261.imageshack.us/my.php?image=img0468vg5.jpg באיזה חנות זו?? |
ציטוט:
|
נראה טוב מאוד!
בהצלחה בהמשך! |
וואי אחי אתה סוס, תביא בשיזוף חזק.. בהצלחה.
|
בואנה אחי אתה בהמה מכנית!!! ורק שתדע אחלה קרחת אחי!!!!
ידיים חבל על הזמן!!! תבדוק שוב,אני בטוח שהיד יותר מ42 בהמה אמיתית |
ציטוט:
גלח רציני:mushy: |
רוני זה מאור מהחדר כושר
רק בשביל להגיב לך נרשמתי תמונות בנות זונות תמשיך להפציץ |
ציטוט:
:jockey: |
ציטוט:
סתם מעניין כמה מתוך זה רציני עם תזונה וכל השטויות מסביב? |
פששששש אחלה גוף סוס רציני!!!
סליחה על השאלה אבל אתה חולה סרטן? |
ציטוט:
|
דדליפט זה דווקא התרגיל הטוב ביותר שקיים. כל מי שגיל לא שם לו דדליפט בתכנית - שיוסיף לפחות סט אחד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח תרגעו זה בצחוק, לפי דעתי קרחת זה בכלל לא מתאים לך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שנתיים בערך........... בקשר להערה על סרטן, אני לא מתכוון לרדת לרמה הזאת. |
אני חושב שאתה מיתאמן באותו מכון שאני מיתאמן (גו אקטיב אשדוד)
יש לך קעקוע של משושלש כזה על העורף? |
להיות עדינים ?? רק על המשפט הזה אני לא יהיה עדין איתך
סתם :):):):) ! ממש לא צריך להגיד את המשפט הזה עם הגוף הזה נראה מצוין אחי ! ידיים מטורפות !- קצת שיזוף אחי לא יזיק ! תעלה תעלה עוד תמונות אחי ! רגלים משו |
ציטוט:
|
רואים שה - Chemical enhancement עובד...
סתם - נראה מצויין, רק שפר את החזה כמו שאמרו כבר. |
כבוד לפורום.
אין לי משהו לומר שלא נאמר כאן כבר. יפה מאוד. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ