![]() |
אתם חושבים שבמקרה שלי קריאטין עדיף על אבקת חלבון ?
|
זין על כולם! מה אכפת לך? למה מי הם?! הם התחילו בדיוק כמוך תאמין לי רק ששכחו מזה קצת.
אל תתן להם לגרום לך להפסיק להתאמן. אצלינו יש במכון כושר המון בנות שמנות, האמת בעיקר בנות שמנות, בהתחלה גם התביישו, וכל אחת מהן איזה 80-90 ק"ג פעם הם היו באות לחצי שעה ישר בורחות, ועכשיו הן אפילו מסתובבות בבגד ים בברכה :)) והתחיל להתאמן אצלינו ילד אחד רזה, בערך בן 16, והרב מנסים לעזור לו ולכוון אותו לדרך הנכונה. כל ההתחלות קשות!! אל תפסיק לעולם, אתה עוד תראה להםם |
תודה אחי,
השמנה זאת אותה אחת מהחתימה שלך ?? |
ציטוט:
:nono: היית רוצה:angry: :closedeyes: |
אז אל תתאמן...\=
או שתחכים ותקרא מאמרים ותבין שהכול יחסי ושאת האגו לא צריך באימונים... |
קיצרררררררררר היה נחמד לדבר איתכם , עפתי לג'ים להשתזף:))))
|
ציטוט:
זה כמו להגיד,מה עדיף חולצה או נעליים ! נעליים הם בשביל ללבוש אותם על הרגליים וללכת איתם וכו',וחוצלה זה בשביל ללבוש אותה על הגוף ולהסתיר את הג'ינו .. |
ציטוט:
אתה אוהב אנורקסיות אה ? |
חחחח אחי לא הבנת .. הוא אמר שהיו במכון שלו שמנות , שהתאמנו והורידו וניהיו כוסיות
אז שאלתי אם זאת בחתימה שלו זאת השמנה :) |
ציטוט:
הינה כנס לכאן http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=19680 |
חחחח ואי Sandrik סליחה נשמה חשבתי שאת בן .. :o
|
טוב אז תודה רבה על העזרה אנשים..
הלכתי היום לחד"כ , ופשוט שמתי זין על כולם כל מי שהסתכל פשוט לא התייחסתי אז תודה לכולם :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
והאיש הזה אמור להיות אתה... :XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon: :laugh: |
תודה:)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא קשור ... =/ |
ציטוט:
|
אה נו ברור שזה הוא =\
|
קיצר אחי אם אתה מתמיד על תזונה כמו שצריך ומתאמן עם תוכנית טובה ויודע מה אתה עושה- אין מה להתבייש.
צריך להתבייש כשאתה מתאמן כמו טמבל ואוכל קורנפלקס אחרי אימון. |
ציטוט:
אסף בכל מקרה גם אם אתה בן 20 או 50 זה לא משנה כי לתוצאות אפשר להגיע איך שלא תיראה במצב התחלתי ואיך שהגנטיקה שלך בנויה , תמיד אפשר להגיע למצב מצויין ביחס למצב ההתחלתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עשית ממש כברת דרך רצינית. |
אליאב אחי אולי יש לך את התפריט ששימש אותך בתחילת הדרך ?
|
ציטוט:
ותגיד רגע,אתה במקרה מפתח תקווה? |
חחחחחחחחח לא אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הייתי מצליח לאכול כמו שצריך בשביל לעלות במשקל , אז הייתי מכניס קלוריות משתיה ממותקת (חח כן כן...זה אני) ככה הייתי קונה איזה 2 בקבוקי מיץ טבעי ביום ושותה אותם (לא בבת אחת... הייתי מסתובב עם אחד מהם חצי יום ועם השני בחצי השני) חחחחחח מצחיק אה? אבל זה עבד איכשהו , בכל מקרה לאט לאט בזמן הזה גם הרגלתי את עצמי לדחוס אוכל , נהייתי כלכך מכור לכל העסק שהייתי קם על הבוקר ומכין לעצמי איזה 2 כוסות פסטה לפני בישול... |
איכס :x לאכול על הבוקר פסטה? יאק.. אני בקושי דגנים יכול לאכול ..
ואני רוצה לראות תמונות של לפני ואחרי אם אפשר D: |
ציטוט:
http://img150.imageshack.us/my.php?i...9879167tb6.jpg ויש גם משהו ששוחרר היום לרשת:jockey: חדש מבית אליאב קרייסלר : http://img523.imageshack.us/my.php?i...2619746nk3.jpg |
ציטוט:
אני די גברית :sbb4: |
פיי איזה שינוי, אבל בתמונה שאתה עוד היית רזה זה לפני חד"כ ??
כי אם לא אז יש לך אחלה גנטיקה.. |
ציטוט:
פירסמו פה כתבה על אישה שהחלה להתאמן בבודי בילדינג בגיל 5 נראה לי Dsyle פירסם:) כנסו קראו והיא בחורה!והיא בת 50! היא כבר סבתא עם ילדים ונכדים! אז אם אתה בן 17, זה לא כזה נוראאאא |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני כמו שהיית בתמונה לפני .. בערך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אליאב אחי תגיד היית באילת באוגוסט 2006 ?
אם לא ראיתי אחד דומה לך אשש שהיה בחדר לידי במלון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ