![]() |
סנדרה אוכל ב1000 שקל זה לא סרט בכלל, במיוחד כשזה לכ"כ הרבה אנשים.
|
ציטוט:
D: וחשבתי שאתם כאן לא בקטע של פאדופיליזם :) :blush: :blush: :blush: אנחנו כיתה ט' :whistle: |
ציטוט:
זה מעין חבורה קטנה שלנו:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומאיפה את בבאר שבע? |
ציטוט:
בן דוד שלה חבר שלה? חבר חבר יענו מזדיינים והכל? |
ציטוט:
אני מקווה מאוד שהתבלבלת |
ציטוט:
זה כזה עצוב:cry_1: |
ציטוט:
אבל כן, סקס זה חלק חשוב ונכבד ממערכת יחסים, במה הם בדיוק חברים.. משחקים מחבואים? :huh: |
ציטוט:
חבריםםםםם יוצאים מתנשקים מתזמזים והלאה זה כבר עיניים שלהם:] אבל המערכת יחסים זה הרבה מעבר ל-סקס. |
ציטוט:
היתי בחצאית שחורה ארוכה כזו ועם חולצה שחורה D: |
ציטוט:
אנשים פה לא מדברים על בדיחה של ילדים בני 14 (שמשום מה קוראים לזה מערכת יחסים), סקס זה אחד המרכיבים החשובים במערכת יחסים. אני אמור לזיין אבטיח כשיש לי חברה? |
ציטוט:
|
הייתי עם חולצה אדומה קצרה וצמודה חח?
|
ונמאס כבר מפוזת הזיין של רוב הנערים בארץ...
|
ציטוט:
אני לא יו הפנר, אבל סקס היום לא חסר אינעל רבאק!! |
ציטוט:
לא הכל מדובר באינטימיות. מדובר בכימיה בין האנשים, השיחה, הצחוקים, דברים שעושים אחד למען השני, דברים שמוותרים עליהם אחד למען השני. זה פשוט כל כך הרבה יותר מזה |
ציטוט:
|
אתה יודע מה אחי? אתה חושב ככה וזו זכותך. אני לא בא להתווכח איתך,
שיהיה לך אחי המשך לילה נעים. |
קיצר מחר ל"ג בעומר,
נגמר לי המני לג'ים, ותיהיה מחר זלילה רצינית. :| אני צריכה להכין את עצמי נפשית @_@ |
איזה סנובית באלוהים!!
|
ציטוט:
|
אדם מסויים שגולש כאן בפורום, לא יכל להמשיך ולקרוא את השטויות שלכם, אז זה מה שיש לו לומר: (ואני מסכים איתו).
יחסים זה מכלול של דברים. והדברים שנכללים ביחסים משתנים בהתאם לגיל. מגיל מסוים יחסי מין הם חלק בלתי נפרד מיחסים (אני לא מדבר על ידידות ולא על יחסים אפלטוניים אלא על יחסים של אהבה). סביר להניח שיחסים שאין בהם יחסי מין לא יחזיקו הרבה זמן. זה לא אומר שיש גיל מדויק שיחסי מין צריכים להיות חלק מהזוגיות , אצל כל זוג זה שונה, אבל משלב מסוים זה קיים אצל כל זוג. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לך לישון אחי..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חבר חראאא =// |
חחחחח איזה קרועים
|
ציטוט:
יש לי חברה ואת מצפה ממני שאני יביא ביד בבית? זה חלק מהזוגיות |
סנדריק עוד לא ענית הבני דודים האלה אשכרה זוג ראית אותם מתחרמנים? אם כן זה גובל בסטייה אני מעדיף למות מאשר לחרמן את בת דודה שלי זה פאקינג משפחה.....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיעשו מה שבראש שלהם:) לא חסרים מקרים כאלה בארץ לא קראת במסן 1000 פעם שאבא אנס את הבת שלו או הציץ לה באמבטיה? |
יש מצב אני עושה על האש עם כמה בנות וחברים.. שתיתי אתמול אז אני לא חושב שאני אשתה גם היום.. וגם אני צריך לעבוד יום ראשון.. נראה מה יהיה P:
|
ציטוט:
|
יאללה די לחפור עושים משהו היום או לא ?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ