![]() |
ציטוט:
ינקניק בג'פטה חחח.. יא סחלב,ילבקן מפגר, ינטול השכלה מגיל תיצא משקולן! יאלי לוזון לך חפש מי יבעט בך ימאכז הורים יג'ירפה ימג'נון .. מה יש לך מתחת לגילגולת בטח היא ריקה.. עוד פעם אתה תדבר על גיל אני יבעט אותך מעולם.. ותפסיק לערוך תהודעות שלך כול שניה... ייאו התחלתי לדבר ממש כמו עברין מקלדת:huh: |
ציטוט:
מביא לי כל היום ביד על בחורות רצות שמע שמע אין לי כלום נגד גיל יחתיכת הומו שאוהב כושים גבר מאוחרי מקלדת ומסך יילד כאפות ותזכיר לאמא שלך שתיצא מוקדם היום מביא ביד על תמונות של רוני קולמן וצוחק עליי תראה איך אתה נראה יפרצוף תחת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואין לו משרד .. קיצר דיי לזיין תשכל רואים שיש לך משו נגדו |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ילד כאפות ? בוא תנסה לתת לי כמה נירא אם תצליח. מביא לך ביד ? לא זכור לי שהרמתי אותך בזמן אחרון.. אבל לא ידעתי שיש לך פטיש לכושים, שרירים וחסונים.. בפעם הבא שאני ירים אותך אני יביא כושי איתי על תידאג.. מה קוראים אותו מאנטה טקסנטה דנדלה .. |
הוא יקבל כאפות מרקדות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמח שאהבת אח שלו והכל בזכותי אתה רואה מה זה |
ציטוט:
שב בפינה שלך בשקט יאוכל גמבות ירוקות.. עצור :diractor: אתה נשנש אתה הומו ואחותך מלקקת פודינג.. יאונס חתולים שעירים. אמא שלך זאת מרגול ואבא שלך אלי לוזן.. |
ציטוט:
איזה משאית דרסה את אמש'ך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח יעברין מקלדת ימאכז מקלדות זה כול מה שיש לך ? שמע טוב יאוכל מלפלפונים תבוא למר ישראל ניסגור איתך חשבון. קיצר שמור על הפה שלך ועל תקלל את גיל גרנות התותח! רואים שאתה מת מקנאה.. |
ציטוט:
אני יהיה במר ישראל ונראה מי גבר מי קילל אותו ימכוער תראה איך אתה נראהההה ואיייייייייייייייייייייייייי שמע יחסר בנות יחרמן אששש תראה איך אתה נראה |
ציטוט:
|
חברה תרגעו בבקשה.
|
ציטוט:
הוא מתווכח איתי על דברים שהוא לא יודע |
ציטוט:
יאללה הולך בתפקיד הבולבול שלי מתן16 בתפקיד גיל sahar2005 |
ציטוט:
וואלה אני יפליק לך ליד כולם בפורום ונירא אותך מגיב לי.. אני חסר בנות אתה צודק לכן אני מרים אותך כול לילה ועושה לך שלגר בפה חחח.. אני מכוער ? שתוק אתה יותר מכוער ממרגול.. אחי אני מאחל לך שיהיה לך קצת מהבנות שיש לי יאוכל טוקים. |
ציטוט:
עלק לא יודע פגישה 11 שלי ואני עושה איתו במשרד והכול והוא מתווכח.. בטח בגלל החרא הזה יעיפו אותי מהפורום אבל העיקר עניתי לאוכל בתחת הזה שלא ידדבר ככה על גיל. |
ציטוט:
בוא נראה מי יזיין את מי מכות תבוא אליי לצד תגיד לי אני רבתי איתך בפוסט נילך לצד כמו גדולים |
ציטוט:
אותי לא יכולים להעיף כי גיל פשוט יחזיר אותי וזה קרה לי פעמיים שהעיפו אותי וחזרתי חחזה האבדל בנינו בגלל זה אמרתי לך אל תתווכח איתי בקשר לגיל כי גיל כמו אבא שלי ותשאל אותו מיזה סהר מבית שאן מה הבעיה זה לא קשה ואני לא הכפשתי בחיים שלי את גיל זה שאתה מסכן ולא יודע לקרוא זה לא אשמתי |
ציטוט:
אין לי כוח יותר אליך שניהיה במר ישראל איך שאני יראה את הכיעור שלך אני ידאג לבוא ולתת לך כאפה שלא תישכח אותי כרגע אני לא רוצה לדבר כמו ילד כאפות כמוך נישתמע במר ישראל.. עכשיו עוד מילה לא במקום על גיל ואני לא יודע מה אני עושה לך.. ימשוחלף יונים. |
ציטוט:
יש לך פיצול אישיות או מה ? :whistle: :ph34r: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה שחכתי שאתה בעצם הומו :1eye: הטיפשות שלך נוטפת כמו מים ממך. |
טוב יאלה חלס זהוווווווווו לא רוצה לשמוע אותך אין לי כוח אלייך יאלה מעכשיו חאלס דבר איתי במר ישראל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מילה שלי שאני יהיה שם, אני מניאק אם אני לא משפיל אותך ליד כול הפורום.. אני יצא באמת הומו כמו שאתה אומר סבבה ? עכשיו טוס לי מהפורום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה טמבל? |
ציטוט:
בוא נראה מי יפתח למי תתחת שם יחתיכת מוצץ ביצים |
ציטוט:
נקווה ליראותך במר ישראל עד אז שחיפון< Asta la vista |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ