![]() |
ואם עובדים כוח משמינים כמובן . Rm נמוך בונה תאי שומן
|
זה הוכח מדעית
nat |
ציטוט:
ציטוט:
אתם בעצמכם תומכים בזה שתוכנית כח למתחילים כמו ss לא תגרום להם לגדול. |
שוב אני יגיד לך תעבוד יותר חזק על הרגליים הם יגדלו וזה יפתח לך את הגוף העליון יותר!!!
כסיל אה... זה שיש לך גימורים נחמדים ברגל זה לא אומר כלום! |
ציטוט:
|
ציטוט:
2 אימונים בשבוע ותהיה בטוח שאני יותר חזק מרוב החבר'ה פה שמתאמנים שנתיים בפלג גוף תחתון. היקף 66 היה במסה ועכשיו 63 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אהה כן וראיתי את התגובות שלך פה לאנשים כולל עלי אתה חייב להרגיע אהה למה אתה חושב שאתה ענק |
ציטוט:
אתם פשוט מבלבלים את השכל על שטויות |
איזה וויכוח מיותר ודבילי. הישראלי היפה ממש.
תאחלו בהצלחה לבן אדם. כל אחד עושה מה שטוב לו בדרך שטוב לו. אתם יכולים לתת טיפים יכולים קצת לייעץ אבל אתם מגיעים לרמות שהם כבר מגעילות, תראו לאן אתם מגיעים |
אחלה גבר סתום כבר בקיצור אתה עם תגובות הגייז שלך.
ולנושא.. אלי,אתה מדבר כל כך הרבנ שטויות. דבר ראשון אתה לא טבעי. דבר שני אף אחד פה לא אמר ולא תמך בזה שאימוני כוח לא נותנים גירוי מקסימלי לשריר. זה שעליתה רק בשומן כנראה אומר שלא עשיתה משו נכון. |
רמה נמוכה מאוד לתחרות son
בהצלחה לכם! |
ציטוט:
לגבי מה שרשמת igor 1.אני חושב שהוא טבעי לחלוטין ובמידה ולא!!! המצב גרוע ביותר!!!! במידה ולקח רק קלן כמו שהוא רשם אז זה כלום זה רק שורף שומן רק שאני מקווה מאוד שהוא יודע מה הוא עושה! 2. לגבי אימוני כוח אני חושב הדעה שלי בעניין הזה חד משמעית אני אומר שאימוני כוח בסגנון ss , 5x5 זה הדרך לבן אדם טבעי. תחשוב על זה ככה אתה עושה אימוני כוח סקוואט הגעת 5 חזרות 180 קילו (אני מדבר טבעי נטו) אחרי התקדמות לינארית. בן אדם שעושה ab,abc ועובד על 8 חזרות 140- 150 קילו משקל עבודה התקדם הרבה יותר לאט וגם תן לו 180 קילו הוא ימוות ולא יעשה אפילו 2 חזרות. לעומת זאת זה שעבד כוח תן לו 165- 170 קילו סקוואט יעשה לך 8 חזרות בדוק בלי יותר מדיי בעיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובד 140*10 בסקוואט אחרי שנתיים אימונים מן הסתם שלrm1-5 אני אהיה חלש באופן היחסי, כי לא התאמנתי על זה, אבל אחרי חודשיים שלושה ההישגים יהיו בהתאם. |
ציטוט:
חיים טובים ישך אם הצלחתה להתפתח ככה,הלוואי עלי.. בכל מקרה,אל תתחרה בינתיים סתם עצה. יש לך עוד עבודה. כל הכבוד והמון בהצלחה גבר. |
עם כל הכבוד אלאה , תפסיק לנפנף בסקוואט שלך כי הוא אפילו לא מקביל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני רוצה לראות מכולם פה סרטונים זורקים מספרים
140 לעשירייה, 180 לחמישיות, ואז תגידו לו שזה lb, והייתם תפוסים או המצלמה לא עובדת בלה בלה |
|
ציטוט:
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ltip6eOwFRo
אני לא יודע מי זה בסרטון אבל שמישהו יגיד לאידיוט הזה שהוא יורד מהר מדי אין לו מספיק TUT!!!! |
ציטוט:
לא רוצה לראות 5, שכל אחד מהחרטטנים יראה פה חזרה אחת עם המשקל המדובר. איכשהו פה כולם 80 קילו על 10 אחוז שומן, מתאמנים רק פיצולים ופאמפ וומסקבטים פעם בחודש, אבל 4 פלטות לחמישיות. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיל 8945
מעניין את הביצה הגיל, לא רלוונטי בעליל או שאתה דק כמו חליל או שמרים כמו טאוויל. קיצר אני ראפר כושי עברי ממוצא רוסי תימני, כמו שרלוונטי זה שאתה לא עושה טווח תנועה נורמלי בגלל שאתה בן 17, ולמרות זאת אני אשמח אפילו לסרטון של 180 ל5 "90" מעלות, שזה גם לא מרשים, אבל אפילו זה אין. בינתיים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, חושב הוא בא אותנו לחרטט אך לא יודע מתי להאט. |
ציטוט:
|
מחכים לסרטון אקיליס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני על פחות או יותר 0 גרם פחמימה רוב הזמן, מאיים על :):):):) בזין. |
הומי הוא כבר קיבל "חוב לראק" בפורום השני. למרות שנתנו לו שם עד פברואר ואז נראה מה הוא עושה עם זה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
יאלה שיהיה בהצלחה בתחרות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ