![]() |
הקטע, שאתה מזיין תשכל על זה שאתה טבעי בלי קשר שאנשים באים ואומרים לך את זה, רק על זה אתה נתפס כאחד שמסתיר משהו, תפסיק להתעסק בקקה כי גם אם אתה על חומרים אתה נראה מעולה
|
ציטוט:
|
אתם מתעסקים בטפל ולא בעיקר.
ממילא ,אם חבורה של אנשים שלא מבינים עניין זורקים :׳הוא סתם על סטרואידים׳,לא שווה.. אבל מחבר׳ה שעוסקים בספורט כמה שנים,אתם מדברים כמו ילדים קטנים שלא יודעים לפרגן.. בין אם הוא לוקח או לא,הבנאדם נראה טוב מאוד. יש כאלה שהפוטנציאל הגנטי שלהם הוא הרבה יותר טוב משל אחרים,יכול להיות הוא בורך בזה. אז חלאס להתעסק בקקה,בין אם הוא לוקח או לא,זה לא עניין שלכם,ואף אחד מכם לא יכול לבוא בהצהרה שהוא באמץ משתמש. |
תעלה בדיקות דם ותסיים את הוויכוח הזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מזלזל בתוצאות שלו, להפך. |
|
ציטוט:
מה שהתכוונתי שלא צריך להתעסק בעניינים הפחות רלוונטיים (הויכוח שלכם) . לא אמרתי שהוא טבעי או ׳מה הבעייה אפשרי להגיע לגוף כזה בלי לקחת חומרים׳. פשוט זה לא אמור להיות כ׳כ מעניין אם זה נכון או לא. ואם לאמר לך את האמת,כן אני חושב שהוא עשה סייקל קטן,אבל לעזאזל אחי זה לא עניין שלי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי בעיה עם זה אבל למה לשקר לחבריי הפורום (ולעצמך) |
ציטוט:
זה הרבה יותר קשה להוכחה. בipf יש בדיקות סמים וברור לכולם שכולם מזריקים כל הזמן. |
ציטוט:
|
ברור שאפשר להתנקות וגם לעשות pct או משהו כזה שמנקה לך את הכבד ומחזיר את ייצור ההורמונים והטסט בגוף לרמה הנורמלית. בדיקת דם עכשיו לא תעזור בכלום, רק בדיקת דם בתקופה שהוא באמצע סייקל
|
pct זה לא התקופה שלוקחים אחרי הסייקל בשביל למנוע תופעות לוואי וכו?
אתה אומר שכאילו אחרי שעושים pct לא יהיה אפשר למצוא בבדיקות דברים לא טבעיים? אשמח לתשובה. |
pct מחזיר את הגוף למצב הנורמלי שלו.
|
טבעי כמו שאני נערת חוף..אבל אחלה תוצאות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מאסה מפחידה ביותר
|
מסיר בפניך את הכובע , שינוי מדהים - בהחלט גוף מטרה.
כל הכבוד לך!! |
ציטוט:
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאין לי כוח אפילו להגיב לך... כולכם ילדות קטנות שלא הולך להם באימונים... 90 אחוז מהמגיבים הם פאוורליפטרים...... מה לכם וללבנות גוף??? ואל תז** לי במוח שאני לא מבין שפאוורליפטינג גם בונה, גם אני מרים ומכיר כמה אלופי ארץ נוכחיים בפאוור ליפטינג, בודי בילדינג טבעי יכול לקחת אותך להרבה יותר ממה שהוא מראה בתמונות... אם אתה עושה את הכל פרפקט... חוץ מזה בקשר לממתקים, יש מספיק ממתקים שהם לא סטרואידים שיתנו תוצאות שכאלה ועדיין יחשבו טבעיים... ובקר למה שמארק בל אמר, אישית אני מעל 100 קילו, וקרוב מאוד לאחוז שומן שאתה מדבר עליו... ולא, לא נגעתי בחומרים, זה נקרא לקרוע את התחת.... קשה לאנשים פה לפרגן לבן אדם שמתאמן ואוכל 110 אחוז.... :/ |
על איזה גובה אתה מעל 100 קילו ו10% שומן טבעי?
תמונות? סרטונים? |
1.85
ואני 13 אחוז לא 10. אמרתי קרוב. ויש לי את האינטרס שלי למה לא להעלות לפה סרטונים ותמונות... יש פה לפחות 3 חברה [ביניהם מנהלים] שמכירים אותי אישית ויודעים שזה לא חרטא.... מעבר לזה, מי שרוצה מוזמן לבוא להתאמן איתי אני מחפש חברה שעומדים באימונים רציניים. נאוטילוס כפ"ס... |
ציטוט:
|
הבא שידבר על ממתקים, חומרים, מזרקים וכל השטויות האלה פשוט יחסם... והאשכול הזה ינעל.
הדיון פה אינו קשור להאם הוא עושה תוספים כאלה ואחרים או לא, אלא לשינוי שהוא עשה. תתייחסו לשינוי ותפסיקו לתת לאגו שלכם לעמוד מול העיניים - זה לא משנה בכלל אם הוא משקר או לא. ואם מדובר בטרול, אז איפה ה-meme ? :) 1. בלי דיבורים יותר על הדברים האלה - אני אנעל את הפוסט וחבל 2. פשוט תתייחסו לשינוי בלי לדבר על שטויות 3. הכול גרזנים ! |
לארבל הולך, וזה שיש לנו חילוקי דעות לא אומר שהוא צודק או שאני צודק... אני חושב שזה טבעי וזאת דעתי...
מעבר לזה השינוי אדיר, כל הכבוד... |
אם הוא לא עשה סייקלים אז הוא מפתח הגוף הכי מוכשר בארץ
|
מאיפה אתה בארץ רקון?
|
אני לא מבין למה אתה טוחנים את השכל על כל מני שטויות כמו כן טבעי לא טבעי כן מזריק לא מזריק , הבחור הנחמד העלתה תמונה , יש לו גוף טוב - שינוי באמת מדהים - תפרגנו נגמר הסיפור . פשוט עצוב לראות את התגובות של רובכם.
|
ציטוט:
נעול.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ