![]() |
זה לא מוכן מידי בשביל חודשיים לפני ?
|
נראה שהוא ומי שמכין אותו יודעים מה הם עושם :)
|
ציטוט:
אין דבר כזה מוכן מידי |
הכוונה שהוא יוכל להגיע כמו שהוא תכנן , לפני הזמן והוא יכול היה להמשיך את המסה
|
ציטוט:
|
|
העיקר כינו אותו " שמן " ... תותח
|
בסרטון נראה שחסר לו טון האמסטרינגס , בפרט בגלל שהתחת שלו פשוט ענק
בכל אופן , הכי מפלץ שהיה פה |
ציטוט:
חיב להוסיף עוד בשר כדי להגיע לטופ העולמי, אחלה רגליים. |
ציטוט:
|
|
|
|
אין מאור המלך
|
בקרוב: ראיון עדכני עם מאור!
|
בנאדם כ״כ צנוע וטוב כלפיי כולם,אין עליו..
שייפ פנטסטי לזמן שנשאר ואם לא יהיו פיקשושים בדרך יגיע בצורה פסיכית. פשוט כבוד שהוא ישראלי.. |
מישהו יודע באיזה מכון כושר הוא מתאמן?
לפי התמונות שפרסם ניגרי ענק בהודעה מס' 52 |
ציטוט:
רוב הזמן הוא בוויצמן (מאמן שם גם) הוא יבש רצח ונשאר עוד 7 שבועות. מעניין מה יהיה- בחור רציני מאד מאד |
מענין אם זה לא מפריע בכלל להתאמן כשאתה עד כדי כך יבש ולתקופה יחסית ארוכה כל כך.
|
ציטוט:
|
האמת שהוא נראה רענן לגמרי....עובד כרגיל מתאמן כרגיל והכל פשוט הולך ותופס מקום וצורה לא נורמאלית
ומשהו קטן מ"מישהו שיודע"......השנה בלי עין הרע הוא יביא רמה שלא נראתה אצל מישהו שיצא מישראל....פעם ראשונה בהיסטוריה שאפשר לומר חכו להפתעה...אם חשבתם שעכשיו הוא מוכן מידי :) |
ציטוט:
ממש "הפתעה", כל שבוע עולה תמונת התקדמות שלו ככה שאנחנו מעודכנים לגביי איזה שייפ הוא בדיוק. הוא כבר עכשיו ברמה שלא נראתה בארץ עדיין ואם הוא ימשיך ככה ויגיע מוכן ולא ידפק לו משהו לקראת התחרות אז הוא באמת יהיה בשייפ מדהים אבל מה ההפתעה פה אם כל שבוע הוא מעלה תמונות עדכון? |
אחי חכה הוא הולך להפתיע הוא הולך להרעיד את הבמממהה אחי
שאו של החיים. בקיצר שיהיה לו בהצלחה. הוא בין הבילדרים היחידים בארץ שגם בשייפ של תחרות הוא שומר על דחיסות ולא מקבל מראה "דחלילי". קשה קצת להסביר. אבל זה נראה שזה קורה להרבה אחרים. |
ציטוט:
|
ושוב....בלי עין הרע טפו טפו טפו חמסה בן פורת יוסף
|
חודש לפני:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...38864010_n.jpg בקרוב נפרסם ראיון עדכני עם מאור לקראת התחרות! |
מעריץ תבחור..
ישלי שאלה ישלו סיכוי בשייפ הזה להגיע לאולימפיה? אני לא כך מבין אבל לפי מה שאני רואה הוא ברמה ממש גבוה. |
לאולימפיה זה עדיין לא מספיק.
מאור נראה מדהים פשוט מלך עולם,אבל הרמה שמה ככ פסיכית שהוא נראה ׳רגיל׳ שם. עוד 3 שנים זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרייי לגביו,אם הוא ימשיך והלוואי באותה התקדמות הוא יגיע לשם בכבוד גדול לדעתי. מלך העולם מאור! |
סוף סוף מישהו עם רגליים נורמליות:)
|
ציטוט:
|
חחח אני יודע אחי פשוט הייתי חייב להדגיש:)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ