![]() |
הטענה הייתה רק על אם הסרטון מתאים לפה או לא
ואם הוא יעשה חיטוב לתחרות לא בטוח שישאר ממנו משהו |
ציטוט:
|
אלון מסתובב יותר חטוב ביום יום מרוב המתחרים בארץ על מה אתה מדבר?
|
ציטוט:
בוודאי שכן הייתי מפרגן בשמחה אבל אני מפריד בין מי שמתחרה למי שלא מתחרה לא חוכמה להיות אלוף הרחוב לא תדע מה אתה שווה באמת עד שתעמוד על במה מול ספורטאים כמוך ועוד דבר: מה שאני באמת מעריך זו התקדמות, שינוי, שיפור הבחור הזה נראה טוב מאוד ביחס למתאמן חובב מעולה אפילו ואני סמוך ובטוח שיש לו 15 מיליון מעריצות אבל הוא לא עונה לאף אחת מהקטגוריות בפסקה הקודמת אני מעדיף לפרגן לבחור כמו אלי סטרוסה, ילד בן 18 שכבר ניצח שתי תחרויות ונראה יוצא מהכלל אני מעדיף לפרגן לתומר שוקרון, חבר טוב שלי, שחטף בומבה ב 2010 עם מקום חמישי, הלך והוסיף על עצמו 5 קילו בשר, הגיע יבש מוות ולקח ראשון שנה אחר כך |
ציטוט:
הנה בחור "מתחרה" "העיז" לעלות על במה רק שהבחור עם הספרה 6 שכח שהוא עומד על 20 אחוז שומן,וגם הבחור שעומד ליד דני לא מציג משהו שאין לאלון או לכל "אלפי המלון" חוץ מגביע כמובן. או שמבחינך "מר מרכז" ומר שאר הערים בארץ לא עולים בהגדרת תחרות פיתוח גוף? |
ציטוט:
|
אם ואם ואם
אם היית נותן לי 5 דקות בחדר סגור עם פקיד אוצר טמא מזוהם ואטום, הוא היה משנה את המדיניות שלו לאלתר או לפחות אוכל דרך קשית עד סוף ימיו אבל זה לא קורה אם ואם תמיד תוכלו לקחת דוגמאות שוליים של כל מיני ליצנים אני רואה שהם ליצנים, מה אתם חושבים שאני דביל? לא על הליצנים דיברתי דיברתי על מתחרים מצויינים - ויש הרבה כאלה שהוא לא מגיע לציפורן שלהם אבל עושה הרבה יותר רוח |
ציטוט:
|
מבחינתי אתה מיתמם
מבחינתי אתה ואחרים סוגדים לאדם שלא עשה כלום בספורט הזה הנה מתחרה פיטנס, טארק באסול, שלא מקבל ממך והחברים שלך חצי מילה לעומת האליל שלכם ממסדרונות בית המלון http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...93275872_n.jpg |
עוד אחת, שלא צולמה במעלית של הולידי אין
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...75764688_n.jpg מתחרה פיטנס, כן? |
אני נזכר באחד הפוסטים שהגבת לגבי החברה של אלכסי לסוקוב,אלכסיי הוא אחד למיליון והחברה שלו היא עוד אחת מיני רבים.
הבחור שעלת את התמונה שלו הוא מפתח גוף אחד מני רבים,אין לו שום דבר מיוחד בגוף, שום דבר שמפריד אותו למפתח גוף אחר ברמתו,אלון הוא נראה כאילו מיכאלנג'לו עצמו סירטט את הסימטריה הגופנית שלו,אני מסכים איתך שהרבה הוא לא התקדם במהלך השנים (וגם אתה וגם אני יודעים למה ההתקדמות שלו נעצרה) אבל אתה לא יכול להתחכש לזה שפשוט גנטיקה של הבחור שהעלת נחותה משל אלון,ומי כמוך יודע שבתחריות שופטים לא רק על פי גודל השריר אלה גם ע"פ פרופורציה וסימטריה (ראה מי זכה השנה בנאק בחור ששוקל חצי מנתי). |
לאלון יש גוף פי מאה יותר אסתטי ופרופורציות יותר טובות מהבחור הזה ^
ומה ההגזמה הזאת ? יש לו בסה"כ לעשות ייבוש . הוא בא"ש הממוצע בתחרויות פה והוא בחר לעשות רוח ולקבל יותר הכרה , מאשר לעלות על במה ולהיות עוד מפתח גוף , שאף אחד לא מכיר חוץ מהחברים והמשפחה שלו . |
אלכסי לסוקוב הוא אכן אחד למיליון
הבחור שאתה מתלהב ממנו לא נדיר בשום דבר הבחור שהעלתי טארק באסול, הוא מתחרה ממוצע, וזו בדיוק הסיבה שהעלתי אותו כי הוא עדיין טוב מהחבר שלך בארבע מאות דרגות מה שאני מנסה לעשות זה לשים דברים בקונטקסט הנכון אגב, "מיוחד", אם היית מבין בספורט הזה היית יודע שמי שזכה בנ"אק ו"שוקל חצי מנתי", הוא באמת מיוחד - וכישרון גנטי מוכח ומרשים וקוראים לו לב פרגר אתה לא יודע את זה כי אתה מתרכז בלהעריץ דוגמן שלא מהווה שום פקטור בספורט הזה |
בדרך כלל בכלל לא מספיק עם ניגרי, אבל צודק 100%
דרך אגב, דני פי כמה וכמה יותר גדול מאלון , בנוסף כמו שניגרי אמר יש את העניין ההתקדמות, עם כל הכבוד להתאמן ולסייקל במשך 5 שנים ולשקול 80 קילו חטוב, זה לא מרשים. ועניין השוואה הוא נכון לחלוטין, עד שלא מעמידים בן אדם ליד מתחרה אחר אי אפשר לקבל פרופורציות נכונות. |
ציטוט:
|
מה טבעי מה
|
ציטוט:
|
אנחנו מדברים על בן אדם שהעלה סרטון ליו טוב שהוא אמר שלורנזו נפטר או משהו בסגנון.
לא הייתי לוקח את ההצהרות שלו יותר מדי ברצינות. |
תמונה עדכנית של אלון, "לא ישאר ממנו כלום" חח, איזה קשקוש. הוא עולה במצב הזה והוא יותר חטוב מ-99.9% מהמתחרים בארץ. וזה עוד בלי ייבוש. עזוב את זה שאני לא מכיר שום מתחרה בארץ בעל אסטטיקה ופרופורציות יותר טובות משלו. יש סיבה שאלון הוא שם הרבה יותר מוכר גם מעמית ספיר ומאור זרדז.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...30046402_n.jpg |
ציטוט:
|
מסכים עם בלאק
הוא אונס את מתחרי הפיטנס פה לא מבין מה השליליות הלא מבוססת הזאת |
ציטוט:
איך אתה בכלל מעז להזכיר את מאור ועמית בנשימה אחת עם אלון.הם הרבה הרבה מעל. אגב אסטטיקה לא לשכוח שיש בזה עניין פעוט של רגליים |
קיבלתי תגובה על הפוסט האחרון שלי בפייסבוק שיש פה דייון מכובד ששווה צפייה ;)
אז קודם כל אני רוצה להגיד שקצת התאכזבתי פה מכמה אנשים שדווקא כן חשבתי שהם בעל אופי מכובד, ואף יותר מכך שהם שולפים מסכנות גורפות על אנשים אחרים מבלי להכיר אותם אבל מגיבים כאילו מדובר בבשרם האישי. אני לא אכנס לזה אבל אני מוכרח להגיד שיש עוד דרכים לקבל כבוד או להפגין אומץ והתמקדות או התמדה בספורט מאשר לעלות על במה ולהתחרות עם שער גברים בחוטיני וצבע אחרי דייאטה קטלנית יום או יומיים בשנה. כל אחד ושלו, בשבילי פיתוח גוף זה דרך חיים ואני חיי ונהנה מהתוצאות 365 ימים בשנה ואם הייתי רוצה להתחרות אז כבר מזמן הייתי עושה את זה, ולא בגלל מה שנאמר כאן " הוא צריך לרדת 8 קילו פלוס נוזלים ולא ישאר ממני כלום". תודה לכל המפרגנים, ובקשר לסרטון, אני לא אשקר הוא כן יצא גיי ברמה גבוהה חחח :d |
תכלס זה נכון, הרמה פה פארטיה, אבל בלי קשר הוא ברמה של לפחות פיטנס, בטח אם הוא יתכונן לתחרות.
אז מה באמת אתה עושה בהקשר לאימונים ומה הקשר שלך לאנשים האלה? |
חחחחחחחחח
תמשיך לעשות לנו כבוד בחול. ואני לא צריך להגיד לך שברגע שאתה מתפרסם תמיד ימצאו איך ללכלך. אתה מגיע לאולימפיה הקרוב? אני כנראה שם |
מה הנתנונים של אלון בכלל? כי אם אני משווה אותו (מתמונות לבד) הוא נראה בדיוק כמו לב, עם חיטוב יותר טוב, אסטטיקה ופרופורציות... (שוב , לפי תמונות אז אין אינדיקציה)
|
ציטוט:
פשוט אין לך מושג. תתבייש בהודעה הזאת. |
עזבו אותכם משטויות, הבן אדם עוסק בתחום שהוא אוהב ומצליח. אם הוא יעמוד על במה מפלסטיק עם עוד כמה מתחרים שאפילו לא נראים קשורים לענף ויקרא לעצמו מר מרכז יוסיף לו כבוד?
|
ציטוט:
אלון, אין לך ממה להתאכזב לאיזה מסקנות מוטעות הגעתי? שאתה לא מפתח גוף מתחרה? שלא התקדמת שנים? שהשוואה היפותטית בינך לבין מתחרים היא מטופשת, לא לעניין ובי אישית מעוררת גועל נפש? אני שוב אומר, אתה נראה מצוין למפתח גוף חובב אתה רצוי פה מאוד כמגיב ואם גם תחליט פעם להתחרות אהיה הראשון לפרגן לך עד אז, תמונותיך כאן פשוט לא רלוונטיות למטרת הפורום אני משאיר את הדיון פתוח רק בגלל שהוא כבר התפתח כל כך ואין לי רצון להשתיק אנשים כשנוצר כזה עניין |
אני מתבייש מאד, אמרתי שרק מתמונות זה נראה ככה. לא ראיתי את לב ואל אלון מול עיניי ובגלל זה שאלתי על הנתונים של כל אחד מהם בשביל השוואה(במקום לרשום לי להתבייש אתה יכול פשוט להגיד לי מה הנתונים של לב ומה של אלון ולהוכיח לי כמה באמת אני לא מבין עניין- למרות שבאמת אף פעם לא טענתי שאני מבין עניין סתם הסתכלתי על התמונות בעין לא מזויינת)
|
ציטוט:
תשמע, אתה פשוט מרתיח אותי בעצם ההשוואה רק בגלל המעמד שלי כמנהל כאן אני לא אומר לך מה שהייתי אומר לך בכיף ברחוב לב פרגר זה זוכה אוברול (בליין אפ שכלל את מוטי הרוש בשייפ אדיר ואת נתי בן משה), בנאדם שיוצא להתחרות ביוניברס על מה אתה מדבר בכלל?? |
אז בגלל שאחד מתחרה והשני לא מתחרה, זה אומר שהם לא יכולים להיראות אותו דבר ולהיות בעלי אותם נתונים? תגדיל קצת ראש ניגרי- אלון נמצא על א.ש נמוך כל השנה, אמנם לא יבש אבל עדיין א.ש נמוך , הוא מאד אסתטי ונראה גם די גדול, אז אם תשווה את הנתונים של לב על הבמה והנתונים של אלון כמו שהוא נמצא כל השנה מה יהיו ההבדלים, זה רק מה ששאלתי (אמרתי שבעין הלא מזויינת הם נראים אותו דבר בתמונות, אמרתי שלא ראיתי אותם במציאות ויכול להיות מאד שאני טועה ואין לי באמת מושג בזה) אתה מוזמן לענות או להתעצבן, מה שבא לך...
|
ניגרי, מאיפה כל האנטי הזה בא לך?!
|
הוא לא אנטי,בכלל בכלל לא.
הוא מדבר בתור אחד שעשה את הקו של לפתח גוף יפה והכל ,ללעלות על במה ולעבור את ההכנות שמאחורייה. והצורה שאביב עונה זה כי הוא סבל,עבר,עשה וכל המילים הללו בנוגע לקו המקצועי. ולכן שאתם מזכירים את אלון ואת לב (שהוא בנאדם 10,תותח על)התשובה שלו כזו. עד שלא תעלו לבמה (וצריך הרבה מאוד לזה,פיזית,נפשית והרבה ביצים) לא תוכלו לשפוט. ואני מאוד מבין אותו.. |
ציטוט:
לאלון אין פרופורציות מושלמות , חסרים לו גב ורגליים למשל לדעתי . אגב ניגרי , חשבת אולי על זה שאידיאל המראה של אלון , זה מה שגורם לו להשאר ככה ולא להפוך למפתח גוף ברמה שמגעילה אנשים ונשים ? .. |
זה מוזר...לפי תמונות אלון נראה מינימום מתחרה פפיטנס ברמה בינ"ל ולפי הווידאו הוא נראה בחור מתאמן שלא היה לוקח קטגורייה.......
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לשמור על כזה שייפ זה הרבה יותר ראוי להערכה , מאשר לעשות שלושה חודשים דיאטה גם אם מסיימים אותה בחדר מיון . ובטח זו לא בעיה בשבילו לעשות ייבוש כי חיטוב הוא לא ממש צריך . רק שזה לא מעניין אותו . |
http://img809.imageshack.us/img809/6...2765344280.jpg
Uploaded with ImageShack.us לא צריך לזכות 800 פעם במר ישראל כדי להבין 3 דברים פה: 1.אלון גבאי בעל גנטיקה עדיפה. 2.אלון פה ללא הכנה + ייבוש + צבע,ואחוז השומן שלו כבר במצב הזה טוב מרוב המתחרים בארץ. 3.הכול עניין של בחירה,לא קשה לראות שאם אלון היה בוחר לפתח תחרותי הרמה שלו לא היתה פה. נ.ב בתור אחד היוזמים והמשפיעים הבולטים על תודעת פיתוח הגוף בארץ,הייתי מצפה שתדע שלספורט הזה פנים רבות,ויש להעצים את כול ההיספקטים. זאת בדיוק הבעיה בארץ (מעבר לחוסר פרגון ואגו), אין שלב ביניים - בין מתחרה לאחד שמעביר רוטינה במעלית. ובגלל זה הספורט הזה נראה ככה. |
אתה לא לקחת בחשבון שבייבוש הוא ירד 40 קילו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ