![]() |
ציטוט:
ואו יביא ביקורות אמיתיות. |
ציטוט:
|
רם באמת שלא הבנתי על מה אתה נלחם פה,
העלת תמונות עם פלג גוף עליון מרשים. מאז אתה חושב שאתה איזה סופרמן, הגנטיקה שלך לא עושה אותך מבין בתחום לא בכוח ולא בפיתוח גוף . למעשה לא ניראה שאתה שייך לשום אחד מהם, אז אתה כרגע סתם בחור עם פלג גוף עליון יפה וכמו שהומי יש מיליון כמוך. אתה טוען שצריך להעיף את הומי מהפורום כי הוא "לא מפרגן" אבל למעשה הוא הבחור שהכי עוזר ומבין פה. אם אתה רוצה שהפורום יהיה קבוצת תמיכה שבה כל אחד יעלה תמונה שלו ויקבל עשרות תגובות מחמיאות ולא אמיתיות אז תלך לסטודיו c. בנוגע לסרטון: אלון אתה מעורר קנאה, אבל למה אתה לא מנסה לצבור עוד מסה ולנסות להתחרות ? |
תותחח
|
ציטוט:
רק אדם אחד מ10 מקבל פירגון ממנו, כל השאר, מתבאסים שהם בכלל רשמו,העלו תמונה וכו... ממש לא אמרתי שאני סופרמן, יש לי עוד המון להתקדם אבל הזמן עושה את שלו(אני בן 17 בסך הכל). אולי הומי באמת מבין בתזונה והשאר, אך הבעיה היא שהוא לא מראה את זה מספיק. במקום לעזור הוא רק משפיל אחרים, ושלא תגיד שהוא איזה משהו מדהים, הוא לא נראה טוב,לא חזק יחסית,לא אתלט, פשוט כלום. האחרון שהומי יכול לרדת עליו הוא אלון ואיזה פלא? הוא הצליח למצוא גם ירידה עליו. צריך להבין משהו, לא כל אחד מחפש להיות בודיבילדר, פווארליפטר וכו... לק מהאנש פשוט באים לפה לחפש עזרה, או להראות שהוא עבד קשה ונראה טוב. |
הומי לא הרס לפורום הזה כלום כי אין כאן הרבה מה להרוס, אבל כנראה שנפגעת ממנו ועכשיו בכל הזדמנות אתה דוחף את זה.
זה לא פייסבוק וזה לא אתר היכרויות, מי שמעלה לכאן תמונות לקבל מחמאות שיאכל תחת, מי שמעלה תמונות כדי לקבל דיעות וביקורות להשתפר שידע מראש להתמודד איתן כי אף אחד לא הכריח אותו להעלות תמונות לפורום ציבורי. לקחת אותו ואת הפורום הזה יותר מדי קשה ושכחת דבר אחד - כל אחד כאן יכול להגיב לכל אחד כאן, ככה זה עובד בפורום ציבורי. להבא תשקול לפני שאתה מעלה תמונה אם אתה מוכן לביקורת, וכשאתה טוען טענה תוודא מראש שיש לך גיבוי בשבילה ולא חירטוט שמישהו סיפר לך או משהו ששמעת. בכל אופן קח בקלות ותפסיק להתבכיין, יש לך אחלה פלג גוף עליון לגילך ואני בטוח שאתה להיט בקרב הצ'וצ'יות, תפסיק להלחם על צומי ומחמאות מכמה גברים שאתה לא מכיר באינטרנט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאוס... |
ציטוט:
|
למען האמת נראה לי שניגרי גם מזמן עזב תפורום הזה, אחרון המוהיקנים השאיר את הבודדים שעדין מתגאים במשקל גוף של 70 קילו, במערכה מול צבא השמנים ההולך וגדל גם כאן בפורום וגם בשוmן
הומי הרס תפורום. |
ציטוט:
|
חזרת מתאילנד פידרס?
|
כן הפעם הייתי שם חצי שנה
|
אין אתם אדירים
|
הומי זה לא אח זה מלאך
|
איגור היית בתאילנד פעם שניה ועוד חצי שנה??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!
יא מזדיייין בתחת!!!!!!! רק אם תגיד שאנס אותך ליידי בוי ששוקל 130 קילו שאגב באמת קיים כי ראיתי כזה ואחרי זה גם איזה סבא קנה אותו,אני ירגיש יותר טוב: |
מה אתה מאמין לפרסטיטוקה הזה נראהלך היה בתאילנד חצי שנה אולי היה באילת שלושה ימים הכל כלול.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה סרטון אח שלי תמשיך לתת לנו מוטיבציה |
גוף פצצה אחי,שאלה קטנה אמרת שאתה כל השנה על 6% שומן,זה אומר כל השנה אתה על דיאטה
דלת פחמימות כמו שציינת מקודם?זה לא מתיש אותך ? |
בהמשך לאקאבולבול, איך זה שאתה עולה במסת שריר ונשאר כל השנה על אותו א"ש?
|
ציטוט:
|
תותח! מתקדם יפה
|
סיקס פאק, אני זוכר מלפני כמה שנים שרשמת שדדליפט מזיק לגב ...
בכל זאת אתה עושה אותו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ