![]() |
חחח לא אירוני שהוא קורא לעצמו דור סקוואט 24 אבל בחיים לא העלה לפה סרטון סקוואט תקני? ..לא שאני ראיתי לפחות תקנו אותי אם אני טועה...אבל בכל אופן אתה אתלט מרשים ביותר חבל שאתה לא עושה עם זה כלום תחרותי..
|
ציטוט:
|
מה קשור אתלט למה שהוא עושה, מישהו ראה אותו קופץ לגובה לרוחק? רץ ספרינט או משהו? איך מה שהוא עשה הביא למסקנה שהוא "אתלט"? ועוד מדהים, יא גייז.
|
אל תצעק עליי
|
הייתי משנה את הכותרת ל " ככה אני מאמן רגליים "
|
ציטוט:
יאללה יא שמן שחיף היית מת להיראות כמוהו!! חחחחח |
ציטוט:
איכס כל השמנים האלה מקנאים, מה החוכמה לעשות 5x5 סקוואט? זה לא אומר שום דבר אני מכיר במכון איזה בילדר אחד(סיפר לי שהוא טבעי) שראיתי שם 5 פלטות בכל צד ועושה סקוואט טוב, קצת פחות ממקביל. נראה אותך רץ 40 קילומטר אחרי 10 קילומטר שחיה פעמיים בשבוע... |
אנשים פה לא עשו ספורט תחרותי בחיים שלהם ומזיינים פה את השכל מפה עד הודעה חדשה ובכלל כמה פה נראה לי מקבלים מחדש בתחת בזמן שהם רושמים את התגובה.
כל האלירמבויים והליידיבאגים למיניהם חושבים שקצת מסת שריר עושה אותם משהו, תבואו לרוקי קאמפ במאי ונראה מה אתם שווים, עד אז תמשיכו לזיין בשכל כי אין לכם מושג מה זה כוס (אולי התחת של חדש אבל זה לא נחשב) ותחשבו שקצת מסת שריר יעשו אותך משהו בעולם הזה . בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה מצחיק אבל רוב האנשים שיגידו לך "חיטוב טוב" "מאסה טובה" זה רובם גברים אז מה אתה חופר פה
|
שמעתם מה קרה אתמול בבאר שבע? נער ששוקל 47 קילו גמר בדקירת סכין אבא ל2 ילדים.
אז תפסיקו לזיין כבר את השכל ולהקפיץ את האשכול הקודח הזה ותלכו להתאמן כבר ולהפסיק ולזלזל אחד בשני ומי ששמן וחושב שהוא איזה מתאמן הארדקור וליפטר מקצועי שגם ילך להזדיין ושיפסיק לבלבל בביצים. היום מה שהולך זה גוף מסיבי עם אחוז שומן סביר עד נמוך לא בחור שמן ״ליפטר״ עם זקן קשוח ו30 אחוז שומן. כוסאמק האשכול הזה דור ימחשמך. |
אתה כזה טיפש זה מדהים כל פעם מחדש, טוב אתה אמריקאי זה מסביר את זה..
אבא ל2 ילדים מבחינתך זה אינדיקטור למה? לזה שהזין שלך קטן ? למה? |
ציטוט:
הוא אומר שנער דקר בן אדם אבא ל2 ילדים |
היום השלטונות שחררו בסוריה 265 עצורים שהיו מעורבים במהומות מאז שהחלו במרץ 2011.
|
ציטוט:
אז תקרא שוב ת׳תגובה שלי ואל תפתח את הפה שלך שוב יא קבב. |
|
סיכון נוסף בלידה מאוחרת: מחקר חדש מגלה כי לידה אחרי השבוע ה-41 להריון מגבירה את הסיכון להפרעות נפשיות ובעיות קשב וריכוז אצל הילד בהמשך חייו. על המחקר החדש מדווח כתב העת הבינלאומי לאפידמיולוגיה.
|
אני יכול להביא, יש מלא כתבות ב ynet
|
ציטוט:
תביא קצת מהזקן שלך יפריק נעשה פאות לנשים ב100 שערים יקציצה גונדית ימעאפן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תשמע , הוא זה שלא הבין את ההודעה ופתח את הפה - זה תופעה של שומן עודף ובטחון עצמי מופרז. ננסה להתגבר הוא שמן מאוד - וצריך להתייחד איתו ולתמוך בו. |
וואלה הכל טוב באימונים, הולך להפתיע בעז"ה עוד חודש חודשיים, ומחזק כל מילה ומילה בשאר ההודעה....
|
ציטוט:
|
|
התרגיל הראשון לא פשוט בכלל... קומו מהכיסא רגע ותנסו ותעדכנו אם הצלחתם! סחה
|
Jason יאח בוא לפלורידה נדפוק אימון ביחד!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://blog.tapuz.co.il/tvav/images/...077F333%7D.jpg אגב הוא חבר, אז אם אתה רוצה חתימה או משהו תגיד לי אני אשיג לך. יום טוב ילדון |
חבר גם שלי חח,
הוא גר מולי (זתומרת הבית של אמא שלו) , כשאתה קופץ אליו (כשהוא בארץ) תגיד לו שיסמס לי אם אני בבית תבואו נשב קצת |
ציטוט:
|
ליידיבאג חיים שלי גם לך באשכולות שHomie מגיב המהירות גלישה איטית?
יש הרבה ע1מס |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בכל מיקרה אני יורד למיאמי לאולטרה שנה הבאה d: |
ציטוט:
אחי להרשים את הקהל הוא מביא מוט עם הרבה ע1מס יאללה ג׳ייסון כשתגיע למיאמי יש לך מקום אצלי ברכב - נלבש לבן ונעמ1ס ממתקים |
ציטוט:
|
קח ladygaga שמעתי שאתה משפשף על דברים כאלה, הוא מוכר סרטונים את תרצה זה רק preview ג2ר
הוא גם מחפש עבדים אם אתה רוצה |
WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ