![]() |
אתה פשוט עצום ויש לך פרופורציות בדיוק לטעמי בעד 70 קילו אתה לדעתי לוקח ראשון!!!
|
ציטוט:
|
ענק בהצלחה!
|
מתחת את התמונה לרוחב או שסתם אין לך אמות בגרוש ךעומת היד קדמית האדירה?
אגב , בקשר לוויכוח של יואב טל \ אלון Vs עומרי על הצעירות של השריר , אין כזה דבר אבל: אכן יש כזה דבר ששריר יגיב בצורה טובה יותר במקומות מסויימים על גבי אחרים בתרגילים שונים , כמו שמקבילים\כבל קרוס , בביצוע רחב מאוד יעבוד על החלק התחתון של החזה ופריצ'ר יעבוד על סיבים אחרים בביספס זה גם הסיבה שגיוון תרגילים יתן דומז בפעם הראשונה שתעשו תרגיל שונה מאוד אחרי מלא זמן שלא עבדתם ככה. ויש הסבר מפורט על זה שיחידות מוטוריות שונות וסיבים שונים יכולים לעבוד בנפרד בזוויות שונות , זה נמצא בטיניישן , של קריס טיבדאו ( אחד המאמרים שלו) זה דבר אחד והוא שנוי במחלוקת , דבר שני , שעם הזמן מתרחבות הרקמות החיבוריות בין השרירים ונמתחות , תוך כדי אימונים מתיחות ופאמפים , כשאתה לא מתאמן או עלית מהר במאסה , הן ימנעו "דפינישן" בגלל שהם ילחצו על השריר פיזית , כאשר הן מתוחות אחרי כל השנים שהתאמנת , השריר מראה יותר פרטים קאטלר עושה עיסוי מיוחד לדבר הזה. |
רואים בבירור שהתמונה היא פיקסלית ומרוחה, זה לא גורע מההישגים שלך, אבל סלח לי, אין מצלמות כ"כ גרועות שיעוותו עד כדי כך.
|
עומר, לא הבנתי: אתה מתכוון להתחרות בצעירים או בקטגורייה סגורה של עד 70?
|
ציטוט:
ודניאל- עד 70 |
ציטוט:
כל הכבוד על השרירים, ידיים כתפיים, רגליים, נראה מצויין אין מה להגיד (ומקווה גם שאחרי החיטוב) אבל ללא ספק יש פה פגם בתמונה שמוסיף לרוחב. |
ענקקקקקקקקקקקק ..
מקום ראשון בטוח אל תלך שישלחו לך את הגביע בדואר מעכשיו :)... |
איזו עין רעההההההההה ומסריחהההההההההה יש לאנשים היום משהו מפחיד :wacko: :wacko:
|
טוב חברים חדל קשקשת ברשת .
יש דברים שאין להם הסבר מדעי , לא הכל שחור או לבן ,ואם זה לא כתוב זה לא אומר שזה לא נכון . אני לא לוקח פה צד של אף אחד , אבל ידידינו כאן מחזיק מעל 10 ק"ג נוזלים בשקט עקב כל ה.... אין ספק הוא הגיע לרמה יפה מאוד והתקדם המון בשנה האחרונה רק על כך אני מוריד בפניו את הכובע . אבל ... ויש כאן אבל גדול . אם השנים מגיעים השרירים לגימור אחר ושונה , ולא ניתן להשוות בין בחור שמתאמן שלוש שנים לבין ספורטאי שמתאמן מעל 15 שנה . בוא נשים פה את הדברים בפרופורצייה . לא צריך לצטט או להביא כיתוב מספרי הקודש של כל "הגדולים" למינהם שכתבו ספרים . עם השנים בא האיכות והניסיון . למה הדבר דומה ? עומר לנדאו הוא בהחלט תותח עליון אבל הוא כעת יהלום לא מלוטש , לעומת האדמו"ר . ולזה אין קיצורי דרך ולא משנה כעת הגנטיקה זה בא רק עם השנים . והכי חשוב לציין ויאמר לזכותו של האדמו"ר , אופיר בכר מעולם בחיו לא נגע בחומרים אסורים ורק על כך יש להצדיע בפניו . לא שאני רומז משהו כי גם אם נוטלים זה לא קיצור דרך , אך אני לא מכיר הרבה שזכו בתואר מבלי "לטעום מהפרי האסור " . ועל האדמו"ר אני מוכן לחתום ולהתחייב בכתב על כך . |
התכוונת אלי?
|
אני מצדיק את ליאו בהודעה שלו,ועומר אם השקעת כול כך כמו שכולם טוענים,זה יתבטה בתוצאות,בהצלחה נראה מעולה בדיבווילדר אמיתי!
|
אז הוא יילטש את עצמו, מה הבעיה...
|
ציטוט:
איזה כלים יש לך כדי לעשות את זה סטרואידים? |
איזה תגובות מעפנות יש לו את הדרכים שלו לעשות את זה סמוך עליו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קודם כל אחי אתה ע-נ-ק-י ותמונה פסדר גמור ושלא יחרטטו לך
אבל,לדעתי אתה מעל 20% שומן פה,ולתחרות אתה צריך בערך 8 או משהו לא? בקיצור בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יפתח על זה דיבור פה אבל כל אחד פה שקורע צוהל ומתלהב כמה שהוא טבעי וכמה שסייקלים זה שלילי שידע שאנשים על סייקלים אלה האנשים שבאמת רציניים אנשים שבאמת אוהבים את הספורט ואת התחום הזה כלכך שמוכנים לסכן את הבריאות שלהם בישביל זה רק לחשוב על המחיר שצריך לשלם העיקר מג'י קטלר ומרוני קולמן אפשר להיתלהב תנסו להעריץ אותו לא רק בגלל איך שהם ניראים אלה בגלל ההשקעה שלהם וד"א סייקלים זה לא צ'יט אנשים שעל סייקלים מתאמנים הרבה יותר קשה מאנשים שעובדים טבעי יש הסבר טוב לזה אבל אני לא אתחיל להכנס לזה עכשיו כי זה לא המקום ולא הזמן לדבר עליו בכל אופן קחו את זה לצומת ליבכם:diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קטלני אהבתי יד ענקית!!
בהצלחה בחיטוב! |
פשששש שיפור גדול גורילה
מכובד תמשיך ככה תגיע רחוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה מכובד מאוד ,נראה מה יקרה בחיטוב
נחזיק לך אצבעות ונקווה שתעשה לנו הרבה כבוד בתחרות :) |
ציטוט:
|
ענקק אחי... לכמה זמן חיטוב אתה יוצא עכשיו ???
|
דבר ראשון לכל המסכנים שחושבים שאני על סייקלים אתם טועים בגדול כי הייתי מגיע ל 100 קילו עם חומרים ואני לא אחד שיקח כי אני לא מתכוון להתחרות בעתיד וזה סתם תחביב כל מי שכואב לו לראות התקדמות ללא חומרים יכול ללכת להזדיין ושלא יצאו פה בהצהרות בשמי או בדוגמאות לאנשים כאלה תותחים שלא נגעו בחומרים. ואם אני מכיל10 קילו נוזלים ו 20 אחוז שומן אז כנראה שלא העלתי גרם שריר אז מעניין איפה החומרים.
מותר להעביר ביקורת וזה לגיטימי ומקובל אבל בהחלט לא להכפיש את שמי בנטילת חומרים והכוונה אליך יואב. |
ציטוט:
תרגיע . יש משפט עתיק שאומר ...."על ראש הגנב בוער הכובע " ..... אין לך עוד שם כדי להכפיש אותו . מעניין לבחור שמכנה את הכינוי שלו על שם סטארואיד ידוע . |
ציטוט:
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר. http://blogs.diariovasco.com/media/A...zenegger_1.jpg הנה עוד אחת: http://jokesmagazine.com/images/Arno...gger-Young.jpg |
אין קשר יואב אז יש לו כינוי כזה אבל זה בכל זאת קשור לעולם הבודי בידלנג ולא בהכרח שהוא משתמש בו
|
ציטוט:
שכחתי לכתוב את דעתי! התמונה באמת לא ברורה, אבל כן רואים שאתה מפלצת! ואגב הבנתי שאתה גם מפלצת לא קטנה בלימודים.. כל הכבוד שאתה משלב את שניהם בהצטיינות. |
אז בוא אני יצטט אותך:
"אני לא לוקח פה צד של אף אחד , אבל ידידינו כאן מחזיק מעל 10 ק"ג נוזלים בשקט עקב כל ה..." עקב כל המה? זה הרי ברור למה התכוונת ועוד ההשוואה שלך לאדמור שמעולם לא נגע לעומתי כביכול ואל תגיד לי תרגיע, אל תדאג גם גיל התעצבן על התגובה שלך והוא ידבר איתך מחר |
נראה מעולה, אהבתי מאוד את העליה הפראית, בלי חשבון - ככה צריך לנהוג באדי בילדר שאפתן ורציני: כל הכבוד!
לגבי הסיכוי שלך, כרגע בכלל לא ברור מי יהיה או לא יהיה בקטגוריה הזאת. מוזר בעיני שנאמר ליוסי מזרחי שהוא "מתאים לפיטנס", כשהבנאדם סיים שלישי ב 70 השנה, ולקח מקום ראשון במר צפון שנה שעברה. אם כך, כמה מתחרים אנחנו נראה ב 70? אני מאוד מקווה שיהיו לפחות 8 עד 10 ח'ברה, אחרת באמת חבל על כל ההשקעה שמחכה לכם. כאמור החלטתי להמשיך אוף סיזן ולא להתחרות השנה, ובכל אופן אני מיועד ל 80 ולא ל 70, וגם בקיץ האחרון הייתי אמור להיות ב 80, אבל קרה מה שקרה, עם ההקאות והתקלה בהעמסה, ונכנסתי איכשהו ל 70. אני מתחיל מחר חיטוב (!!) קל להגיע לסביבות ה 8 אחוז כדי להיראות סבבה בקיץ, ואחר כך מתכנן מאסה משוגעת, ומקווה להיות קרוב קרוב ל 80 קילו יבש מוות בתחרות הבאה. לגבי הקרב בינתך לאדמור, אני מעריך שאופיר לוקח, ואני אומר את זה עם כל הכבוד שאני רוכש לך - ויש כבוד. אופיר מנוסה מאוד, מגיע מאוד מוכן, והשרירים שלו יפים ו"בשלים", לעומת מתאמנים טריים יחסית. לא אכנס לעניין הויכוח על שריר מבוגר ושריר צעיר, אין לי מושג מבחינה מדעית - אבל אין לי ספק שאדם שמתאמן שנים על גבי שנים, השריר שלו מלא בשל ובנוי יותר מאדם שנמצא בתחילת דרכו. גם נאור זיו אמר את זה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, גם מקום שני זה טוב, ואם תפתיע אני מבטיח לך שאני ואופיר נהייה הראשונים לברך אותך. בינתיים קחו תמונה של האדמור במר צפון לפני שנתיים, שימו לב לאיכות של הגוף העליון, ותחשבו שהוא עוד השתפר (בעיקר ברגליים): http://www.ironman-israel.com/zafon0...n/PICT0412.jpg |
ציטוט:
|
[quote=ניגרי ענק]נראה מעולה, אהבתי מאוד את העליה הפראית, בלי חשבון - ככה צריך לנהוג באדי בילדר שאפתן ורציני: כל הכבוד!
לגבי הסיכוי שלך, כרגע בכלל לא ברור מי יהיה או לא יהיה בקטגוריה הזאת. מוזר בעיני שנאמר ליוסי מזרחי שהוא "מתאים לפיטנס", כשהבנאדם סיים שלישי ב 70 השנה, ולקח מקום ראשון במר צפון שנה שעברה. אם כך, כמה מתחרים אנחנו נראה ב 70? אני מאוד מקווה שיהיו לפחות 8 עד 10 ח'ברה, אחרת באמת חבל על כל ההשקעה שמחכה לכם. כאמור החלטתי להמשיך אוף סיזן ולא להתחרות השנה, ובכל אופן אני מיועד ל 80 ולא ל 70, וגם בקיץ האחרון הייתי אמור להיות ב 80, אבל קרה מה שקרה, עם ההקאות והתקלה בהעמסה, ונכנסתי איכשהו ל 70. אני מתחיל מחר חיטוב (!!) קל להגיע לסביבות ה 8 אחוז כדי להיראות סבבה בקיץ, ואחר כך מתכנן מאסה משוגעת, ומקווה להיות קרוב קרוב ל 80 קילו יבש מוות בתחרות הבאה. לגבי הקרב בינתך לאדמור, אני מעריך שאופיר לוקח, ואני אומר את זה עם כל הכבוד שאני רוכש לך - ויש כבוד. אופיר מנוסה מאוד, מגיע מאוד מוכן, והשרירים שלו יפים ו"בשלים", לעומת מתאמנים טריים יחסית. לא אכנס לעניין הויכוח על שריר מבוגר ושריר צעיר, אין לי מושג מבחינה מדעית - אבל אין לי ספק שאדם שמתאמן שנים על גבי שנים, השריר שלו מלא בשל ובנוי יותר מאדם שנמצא בתחילת דרכו. גם נאור זיו אמר את זה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, גם מקום שני זה טוב, ואם תפתיע אני מבטיח לך שאני ואופיר נהייה הראשונים לברך אותך. בינתיים קחו תמונה של האדמור במר צפון לפני שנתיים, שימו לב לאיכות של הגוף העליון, ותחשבו שהוא עוד השתפר (בעיקר ברגליים): אין בעיה האדמור נראה מצוין ובסך הכל זו רק תחרות כל אחד עם דעתו השופטים עם דעתם וכל ביקורת מתקבלת בהבנה אבל מה שיואב עשה זה לא לעניין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ