ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   להתראות מסה שלום חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=7514)

Ori-Silver 07-04-07 22:14

אתה פשוט עצום ויש לך פרופורציות בדיוק לטעמי בעד 70 קילו אתה לדעתי לוקח ראשון!!!

Night_Wolf 07-04-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אתה פשוט עצום ויש לך פרופורציות בדיוק לטעמי בעד 70 קילו אתה לדעתי לוקח ראשון!!!

גם אני חושב ככה אחי הבן אדם עשה שנה עליה במסה מטורפת אני אומר לך המראה של התמונות האלה זה כלום תבוא לחנות אם הבייספס הגדול שלך אחי תיראה את עומר איזה ענק הוא אתה נגנב:)

Shauder 07-04-07 22:40

ענק בהצלחה!

Leo 07-04-07 22:44

מתחת את התמונה לרוחב או שסתם אין לך אמות בגרוש ךעומת היד קדמית האדירה?

אגב , בקשר לוויכוח של יואב טל \ אלון Vs עומרי על הצעירות של השריר , אין כזה דבר אבל:
אכן יש כזה דבר ששריר יגיב בצורה טובה יותר במקומות מסויימים על גבי אחרים בתרגילים שונים , כמו שמקבילים\כבל קרוס , בביצוע רחב מאוד יעבוד על החלק התחתון של החזה ופריצ'ר יעבוד על סיבים אחרים בביספס זה גם הסיבה שגיוון תרגילים יתן דומז בפעם הראשונה שתעשו תרגיל שונה מאוד אחרי מלא זמן שלא עבדתם ככה.
ויש הסבר מפורט על זה שיחידות מוטוריות שונות וסיבים שונים יכולים לעבוד בנפרד בזוויות שונות , זה נמצא בטיניישן , של קריס טיבדאו ( אחד המאמרים שלו)

זה דבר אחד והוא שנוי במחלוקת , דבר שני , שעם הזמן מתרחבות הרקמות החיבוריות בין השרירים ונמתחות , תוך כדי אימונים מתיחות ופאמפים , כשאתה לא מתאמן או עלית מהר במאסה , הן ימנעו "דפינישן" בגלל שהם ילחצו על השריר פיזית , כאשר הן מתוחות אחרי כל השנים שהתאמנת , השריר מראה יותר פרטים
קאטלר עושה עיסוי מיוחד לדבר הזה.

gog 07-04-07 22:48

רואים בבירור שהתמונה היא פיקסלית ומרוחה, זה לא גורע מההישגים שלך, אבל סלח לי, אין מצלמות כ"כ גרועות שיעוותו עד כדי כך.

Daniel-Barak 07-04-07 22:52

עומר, לא הבנתי: אתה מתכוון להתחרות בצעירים או בקטגורייה סגורה של עד 70?

Di-Bol 07-04-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
רואים בבירור שהתמונה היא פיקסלית ומרוחה, זה לא גורע מההישגים שלך, אבל סלח לי, אין מצלמות כ"כ גרועות שיעוותו עד כדי כך.

בגלל שזה מצלמת פלאפון מתחתי אותה מה הסרט שלך המתיחה לא מגדילה לי את האיברים מעניין שרק אתה מכל התגובות מצאת פגם בתמונה

ודניאל- עד 70

gog 07-04-07 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
בגלל שזה מצלמת פלאפון מתחתי אותה מה הסרט שלך המתיחה לא מגדילה לי את האיברים מעניין שרק אתה מכל התגובות מצאת פגם בתמונה

ודניאל- עד 70

יש פגם בתמונה וזאת עובדה.
כל הכבוד על השרירים, ידיים כתפיים, רגליים, נראה מצויין אין מה להגיד (ומקווה גם שאחרי החיטוב) אבל ללא ספק יש פה פגם בתמונה שמוסיף לרוחב.

bode 07-04-07 23:04

ענקקקקקקקקקקקק ..
מקום ראשון בטוח אל תלך שישלחו לך את הגביע בדואר מעכשיו :)...

Night_Wolf 07-04-07 23:10

איזו עין רעההההההההה ומסריחהההההההההה יש לאנשים היום משהו מפחיד :wacko: :wacko:

טל יואב 07-04-07 23:10

טוב חברים חדל קשקשת ברשת .

יש דברים שאין להם הסבר מדעי , לא הכל שחור או לבן ,ואם זה לא כתוב זה לא אומר שזה לא נכון .

אני לא לוקח פה צד של אף אחד , אבל ידידינו כאן מחזיק מעל 10 ק"ג נוזלים בשקט עקב כל ה....

אין ספק הוא הגיע לרמה יפה מאוד והתקדם המון בשנה האחרונה רק על כך אני מוריד בפניו את הכובע .

אבל ... ויש כאן אבל גדול .
אם השנים מגיעים השרירים לגימור אחר ושונה , ולא ניתן להשוות בין בחור שמתאמן שלוש שנים לבין ספורטאי שמתאמן מעל 15 שנה . בוא נשים פה את הדברים בפרופורצייה . לא צריך לצטט או להביא כיתוב מספרי הקודש של כל "הגדולים" למינהם שכתבו ספרים . עם השנים בא האיכות והניסיון .

למה הדבר דומה ?
עומר לנדאו הוא בהחלט תותח עליון אבל הוא כעת יהלום לא מלוטש , לעומת האדמו"ר . ולזה אין קיצורי דרך ולא משנה כעת הגנטיקה זה בא רק עם השנים .

והכי חשוב לציין ויאמר לזכותו של האדמו"ר , אופיר בכר מעולם בחיו לא נגע בחומרים אסורים ורק על כך יש להצדיע בפניו . לא שאני רומז משהו כי גם אם נוטלים זה לא קיצור דרך , אך אני לא מכיר הרבה שזכו בתואר מבלי "לטעום מהפרי האסור " . ועל האדמו"ר אני מוכן לחתום ולהתחייב בכתב על כך .

bode 07-04-07 23:11

התכוונת אלי?

Jones 07-04-07 23:11

אני מצדיק את ליאו בהודעה שלו,ועומר אם השקעת כול כך כמו שכולם טוענים,זה יתבטה בתוצאות,בהצלחה נראה מעולה בדיבווילדר אמיתי!

Bullet 07-04-07 23:12

אז הוא יילטש את עצמו, מה הבעיה...

Taquila 07-04-07 23:12

ציטוט:

השינוי אינו כה דרסטי ויש לי את הכלים שלי לשמור על חיטוב נקי ללא איבוד שריר והשנה אני יגיע גם יותר יבש וחטוב.

אתה רוצה להוריד 16 קילו בלי איבוד שריר?!!!
איזה כלים יש לך כדי לעשות את זה סטרואידים?

bode 07-04-07 23:13

איזה תגובות מעפנות יש לו את הדרכים שלו לעשות את זה סמוך עליו

Jones 07-04-07 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Taquila
אתה רוצה להוריד 16 קילו בלי איבוד שריר?!!!
איזה כלים יש לך כדי לעשות את זה סטרואידים?

מה הקשר סטרואידים,הוא יכול להתחטב דרך אירובי+שורפי שומן+התמדה באימונים!

bode 07-04-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתן18 07-04-07 23:15

קודם כל אחי אתה ע-נ-ק-י ותמונה פסדר גמור ושלא יחרטטו לך

אבל,לדעתי אתה מעל 20% שומן פה,ולתחרות אתה צריך בערך 8 או משהו לא?

בקיצור בהצלחה!

Jones 07-04-07 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:blink:

Night_Wolf 07-04-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

עזוב אותך אח שלנו זה עין של אנשים קנאים כל דבר ישר דוחפים סייקלים

אני לא יפתח על זה דיבור פה אבל כל אחד פה שקורע צוהל ומתלהב כמה שהוא טבעי וכמה שסייקלים זה שלילי שידע שאנשים על סייקלים אלה האנשים שבאמת רציניים אנשים שבאמת אוהבים את הספורט ואת התחום הזה כלכך שמוכנים לסכן את הבריאות שלהם בישביל זה רק לחשוב על המחיר שצריך לשלם העיקר מג'י קטלר ומרוני קולמן אפשר להיתלהב תנסו להעריץ אותו לא רק בגלל איך שהם ניראים אלה בגלל ההשקעה שלהם וד"א סייקלים זה לא צ'יט אנשים שעל סייקלים מתאמנים הרבה יותר קשה מאנשים שעובדים טבעי יש הסבר טוב לזה אבל אני לא אתחיל להכנס לזה עכשיו כי זה לא המקום ולא הזמן לדבר עליו
בכל אופן קחו את זה לצומת ליבכם:diractor:

מתן18 07-04-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
:blink:

הוא כנראה חשב שדיברת בציניות

Jones 07-04-07 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
עזוב אותך אח שלנו זה עין של אנשים קנאים כל דבר ישר דוחפים סייקלים

אני לא יפתח על זה דיבור פה אבל כל אחד פה שקורע צוהל ומתלהב כמה שהוא טבעי וכמה שסייקלים זה שלילי שידע שאנשים על סייקלים אלה האנשים שבאמת רציניים אנשים שבאמת אוהבים את הספורט ואת התחום הזה כלכך שמוכנים לסכן את הבריאות שלהם בישביל זה רק לחשוב על המחיר שצריך לשלם העיקר מג'י קטלר ומרוני קולמן אפשר להיתלהב תנסו להעריץ אותו לא רק בגלל איך שהם ניראים אלה בגלל ההשקעה שלהם וד"א סייקלים זה לא צ'יט אנשים שעל סייקלים מתאמנים הרבה יותר קשה מאנשים שעובדים טבעי יש הסבר טוב לזה אבל אני לא אתחיל להכנס לזה עכשיו כי זה לא המקום ולא הזמן לדבר עליו
בכל אופן קחו את זה לצומת ליבכם:diractor:

צודק וכל מילה אחרת מיותרת!

SiX PACK 07-04-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
קודם כל אחי אתה ע-נ-ק-י ותמונה פסדר גמור ושלא יחרטטו לך

אבל,לדעתי אתה מעל 20% שומן פה,ולתחרות אתה צריך בערך 8 או משהו לא?

בקיצור בהצלחה!

מי שעולה לבמה על 8% שומן שלא יעיז אפילו לקרוא לעצמו מקצוען, זה בושה לעלות ככה לבמה וכל מפתח גוף רציני בארץ יצדיק את מה שאני אומר.

StaSus 07-04-07 23:22

קטלני אהבתי יד ענקית!!
בהצלחה בחיטוב!

oRis 07-04-07 23:24

פשששש שיפור גדול גורילה
מכובד תמשיך ככה תגיע רחוק

Night_Wolf 07-04-07 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
מי שעולה לבמה על 8% שומן שלא יעיז אפילו לקרוא לעצמו מקצוען, זה בושה לעלות ככה לבמה וכל מפתח גוף רציני בארץ יצדיק את מה שאני אומר.

מה שנכון נכון:jockey: מזה 8 אחוז זה בטט לא קטן:1eye: במצב תחרותי

Naor Pinto 07-04-07 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oRis
פשששש שיפור גדול גורילה
מכובד תמשיך ככה תגיע רחוק

חברה שלך בתמונה? אם כן כוסית....

arbel2 07-04-07 23:29

נראה מכובד מאוד ,נראה מה יקרה בחיטוב
נחזיק לך אצבעות ונקווה שתעשה לנו הרבה כבוד בתחרות :)

Jones 07-04-07 23:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
חברה שלך בתמונה? אם כן כוסית....

אנשים מה קרה לכם כוסית לא כוסית כאילו פעם ראשונה רואים בחורה,עצוב!:sad:

אופיר111 07-04-07 23:31

ענקק אחי... לכמה זמן חיטוב אתה יוצא עכשיו ???

Di-Bol 08-04-07 00:00

דבר ראשון לכל המסכנים שחושבים שאני על סייקלים אתם טועים בגדול כי הייתי מגיע ל 100 קילו עם חומרים ואני לא אחד שיקח כי אני לא מתכוון להתחרות בעתיד וזה סתם תחביב כל מי שכואב לו לראות התקדמות ללא חומרים יכול ללכת להזדיין ושלא יצאו פה בהצהרות בשמי או בדוגמאות לאנשים כאלה תותחים שלא נגעו בחומרים. ואם אני מכיל10 קילו נוזלים ו 20 אחוז שומן אז כנראה שלא העלתי גרם שריר אז מעניין איפה החומרים.
מותר להעביר ביקורת וזה לגיטימי ומקובל אבל בהחלט לא להכפיש את שמי בנטילת חומרים והכוונה אליך יואב.

טל יואב 08-04-07 00:18

ציטוט:

דבר ראשון לכל המסכנים שחושבים שאני על סייקלים אתם טועים בגדול כי הייתי מגיע ל 100 קילו עם חומרים ואני לא אחד שיקח כי אני לא מתכוון להתחרות בעתיד וזה סתם תחביב כל מי שכואב לו לראות התקדמות ללא חומרים יכול ללכת להזדיין ושלא יצאו פה בהצהרות בשמי או בדוגמאות לאנשים כאלה תותחים שלא נגעו בחומרים. ואם אני מכיל10 קילו נוזלים ו 20 אחוז שומן אז כנראה שלא העלתי גרם שריר אז מעניין איפה החומרים.
מותר להעביר ביקורת וזה לגיטימי ומקובל אבל בהחלט לא להכפיש את שמי בנטילת חומרים והכוונה אליך יואב.

אף אחד כאן לא רמז כלום ,
תרגיע .
יש משפט עתיק שאומר ...."על ראש הגנב בוער הכובע " .....

אין לך עוד שם כדי להכפיש אותו .
מעניין לבחור שמכנה את הכינוי שלו על שם סטארואיד ידוע .

OMRI-TURBO 08-04-07 00:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
עזוב אותך אנטומיה שמנטומיה... תחשוב מבחינה רציונאלית..

שריר יותר בוגר, שקיים יותר זמן.. יש לו מראה אחר מאשר שריר טרי וצעיר גם אם שניהם על אותו אחוז שומן...

.

חח צודק, הנה בואו ניראה דוגמא טובה מהמציאות.
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר.
http://blogs.diariovasco.com/media/A...zenegger_1.jpg

הנה עוד אחת:
http://jokesmagazine.com/images/Arno...gger-Young.jpg

bode 08-04-07 00:20

אין קשר יואב אז יש לו כינוי כזה אבל זה בכל זאת קשור לעולם הבודי בידלנג ולא בהכרח שהוא משתמש בו

OMRI-TURBO 08-04-07 00:20

ציטוט:

לכבוד חג הפסח והחיטוב לקראת התחרות הממשמש ובא הבאתי לכם תמונה מסוף מסה וזהו התוצר הסופי. כאמור 86 קילו אחוזי שומן לשיפוטכם. מה שבטוח שאני יהיה אחד הראשונים בקטגוריה שלי אם לא יהיו הפתעות.

http://img259.imageshack.us/my.php?image=03127kr6.jpg

שכחתי לכתוב את דעתי!
התמונה באמת לא ברורה, אבל כן רואים שאתה מפלצת!
ואגב הבנתי שאתה גם מפלצת לא קטנה בלימודים..
כל הכבוד שאתה משלב את שניהם בהצטיינות.

Di-Bol 08-04-07 00:21

אז בוא אני יצטט אותך:
"אני לא לוקח פה צד של אף אחד , אבל ידידינו כאן מחזיק מעל 10 ק"ג נוזלים בשקט עקב כל ה..."
עקב כל המה? זה הרי ברור למה התכוונת
ועוד ההשוואה שלך לאדמור שמעולם לא נגע לעומתי כביכול
ואל תגיד לי תרגיע, אל תדאג גם גיל התעצבן על התגובה שלך והוא ידבר איתך מחר

ניגרי ענק 08-04-07 00:21

נראה מעולה, אהבתי מאוד את העליה הפראית, בלי חשבון - ככה צריך לנהוג באדי בילדר שאפתן ורציני: כל הכבוד!
לגבי הסיכוי שלך, כרגע בכלל לא ברור מי יהיה או לא יהיה בקטגוריה הזאת.
מוזר בעיני שנאמר ליוסי מזרחי שהוא "מתאים לפיטנס", כשהבנאדם סיים שלישי ב 70 השנה, ולקח מקום ראשון במר צפון שנה שעברה.
אם כך, כמה מתחרים אנחנו נראה ב 70?
אני מאוד מקווה שיהיו לפחות 8 עד 10 ח'ברה, אחרת באמת חבל על כל ההשקעה שמחכה לכם.
כאמור החלטתי להמשיך אוף סיזן ולא להתחרות השנה, ובכל אופן אני מיועד ל 80 ולא ל 70, וגם בקיץ האחרון הייתי אמור להיות ב 80, אבל קרה מה שקרה, עם ההקאות והתקלה בהעמסה, ונכנסתי איכשהו ל 70.
אני מתחיל מחר חיטוב (!!) קל להגיע לסביבות ה 8 אחוז כדי להיראות סבבה בקיץ, ואחר כך מתכנן מאסה משוגעת, ומקווה להיות קרוב קרוב ל 80 קילו יבש מוות בתחרות הבאה.
לגבי הקרב בינתך לאדמור, אני מעריך שאופיר לוקח, ואני אומר את זה עם כל הכבוד שאני רוכש לך - ויש כבוד.
אופיר מנוסה מאוד, מגיע מאוד מוכן, והשרירים שלו יפים ו"בשלים", לעומת מתאמנים טריים יחסית.
לא אכנס לעניין הויכוח על שריר מבוגר ושריר צעיר, אין לי מושג מבחינה מדעית - אבל אין לי ספק שאדם שמתאמן שנים על גבי שנים, השריר שלו מלא בשל ובנוי יותר מאדם שנמצא בתחילת דרכו.
גם נאור זיו אמר את זה.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, גם מקום שני זה טוב, ואם תפתיע אני מבטיח לך שאני ואופיר נהייה הראשונים לברך אותך.
בינתיים קחו תמונה של האדמור במר צפון לפני שנתיים, שימו לב לאיכות של הגוף העליון, ותחשבו שהוא עוד השתפר (בעיקר ברגליים):

http://www.ironman-israel.com/zafon0...n/PICT0412.jpg

טל יואב 08-04-07 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
חח צודק, הנה בואו ניראה דוגמא טובה מהמציאות.
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר.
http://blogs.diariovasco.com/media/A...zenegger_1.jpg

הנה עוד אחת:
http://jokesmagazine.com/images/Arno...gger-Young.jpg

עומרי מעניין מאוד יהיה לראות כיצד אתה תראה בגיל 60 ?:jockey:

Di-Bol 08-04-07 00:25

[quote=ניגרי ענק]נראה מעולה, אהבתי מאוד את העליה הפראית, בלי חשבון - ככה צריך לנהוג באדי בילדר שאפתן ורציני: כל הכבוד!
לגבי הסיכוי שלך, כרגע בכלל לא ברור מי יהיה או לא יהיה בקטגוריה הזאת.
מוזר בעיני שנאמר ליוסי מזרחי שהוא "מתאים לפיטנס", כשהבנאדם סיים שלישי ב 70 השנה, ולקח מקום ראשון במר צפון שנה שעברה.
אם כך, כמה מתחרים אנחנו נראה ב 70?
אני מאוד מקווה שיהיו לפחות 8 עד 10 ח'ברה, אחרת באמת חבל על כל ההשקעה שמחכה לכם.
כאמור החלטתי להמשיך אוף סיזן ולא להתחרות השנה, ובכל אופן אני מיועד ל 80 ולא ל 70, וגם בקיץ האחרון הייתי אמור להיות ב 80, אבל קרה מה שקרה, עם ההקאות והתקלה בהעמסה, ונכנסתי איכשהו ל 70.
אני מתחיל מחר חיטוב (!!) קל להגיע לסביבות ה 8 אחוז כדי להיראות סבבה בקיץ, ואחר כך מתכנן מאסה משוגעת, ומקווה להיות קרוב קרוב ל 80 קילו יבש מוות בתחרות הבאה.
לגבי הקרב בינתך לאדמור, אני מעריך שאופיר לוקח, ואני אומר את זה עם כל הכבוד שאני רוכש לך - ויש כבוד.
אופיר מנוסה מאוד, מגיע מאוד מוכן, והשרירים שלו יפים ו"בשלים", לעומת מתאמנים טריים יחסית.
לא אכנס לעניין הויכוח על שריר מבוגר ושריר צעיר, אין לי מושג מבחינה מדעית - אבל אין לי ספק שאדם שמתאמן שנים על גבי שנים, השריר שלו מלא בשל ובנוי יותר מאדם שנמצא בתחילת דרכו.
גם נאור זיו אמר את זה.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, גם מקום שני זה טוב, ואם תפתיע אני מבטיח לך שאני ואופיר נהייה הראשונים לברך אותך.
בינתיים קחו תמונה של האדמור במר צפון לפני שנתיים, שימו לב לאיכות של הגוף העליון, ותחשבו שהוא עוד השתפר (בעיקר ברגליים):
אין בעיה האדמור נראה מצוין ובסך הכל זו רק תחרות כל אחד עם דעתו השופטים עם דעתם וכל ביקורת מתקבלת בהבנה אבל מה שיואב עשה זה לא לעניין

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ