![]() |
12.5-14
|
מעל 15
|
לך למדוד בצורה טובה בבי"ח או משהו... כל אחד פה זרק מספרים שההפרש בין הנמוך ביותר לגבוה כמעט 10
|
16-17%
הייתי במצב שלך וחשבתי שזה פחות, טעיתי. |
אתה לא מעל 13, אפשר לראות את זה לפי הזרועות/כתפיים וגם בטן.
|
:jockey: גם 13-14 ככה אחי אני מצליח לקלוט את הקוביות שלך מהצד
|
קשה לדעת מתמונה אחת בלבד שגם היא לא הכי ברורה ולא רואים את הבטן.
ממה שנראה בתמונה סביבות ה13-14 בגלל ההפרדה בין הכתף ליד והפסים בכתף, אבל שוב זו רק תמונה. תאורה לפה או לשם יכולה לשנות הכל. |
הרוב אמר 12-13 שזה מה שנכון, איך אפשר להגיד שהוא 18% אנשים פה מטומטמים.
|
תשמעו זה לא כל כך חשוב לי..לא צריך להתווכח פה:).
אני לא מתכונן לתחרות השנה וסתם התעניינתייב % שומן...אני השבוע חוזר שוב לאימונים ועוד איזה חודש אני חושב אני יתחיל חיטוב קטן של חודש לקיץ. בהזדמנות אני יצלם תמונה אחרת יותר ברורה... |
נערך
|
מקס יסוס אחד
|
ציטוט:
אבל כך תמונה קצת יותר ברורה של החזה.... http://img163.imageshack.us/my.php?image=apr0640qu0.jpg |
ציטוט:
תמונה של פרונט רפוי תתן השקפה יותר טוב, כאמור אם החזה שלך הוא באמת יותר גדול. |
ציטוט:
יחסית הוא נירא בסדר במאסה...תירא אנשים במאסה מאבדים בכלל צורה ולא רק בחזה וסתם ניראים כמו גוש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי התמונה שהבאת גם לא ממש אהבתי את החזה:sad: :):):):) הכל אצלך באמת מצויין הגב מרשים ביותר ידים כתפיים מצויין אבל חזה אהה ואגב זה שריר שאני הכי אוהב אז אני קצת נוקשה בביקרות :):):):):blush: |
אי אפשר להעריך לפי תמונה זה לא מדד מספיק מדוייק . אני רק יכול להגיד שיש לך גוף טוב רק חסר המון חזה . המדד היחידי המדוייק למדידת אחוזי שומן הוא שקילת לחץ עם אמבטייה מיוחדת בתוך המים .
|
וואלה חשבתי שגידלת כרס קטנה אחי חחח..
חשבתי שאתה על % שומן בהרבה אבל נראה סבבה לקראת חיטוב, ענק..:whistle: |
ציטוט:
ירדתי אחי...אין מה לעשות... מה ככה יש אולי משהו חדש שם? אני מחר חוזר לאימונים |
אתה בן 15 ל 18 אחוז שומן.
זה כלום לבחור רציני כמוך, חודשיים חיטוב מבוקר ואתה מסודר. אגב, נראה מעולה כמו תמיד. בהצלחה. |
ציטוט:
יא סטלן לא ראית שאני לא מחובר כבר איזה כמה ימים? |
אחלה ידיים =)
|
[quote=ahtung]בכל מקרה,אני משתמש בזה להערכה-
http://www.he.net/~zone/prothd2.html אל תשכחו להעביר לס"מ[/quote Abdomen-=? מה זה??? :cry_1: |
בטן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ