![]() |
זה לא משנה מוכר או לא, זה בועד האולמפי? גם ככה כמה סייפים וקלעים יש? 1 אולי 2 שיקבלו ספורטאי מצטיין בדיוק כמו בודיבילדר , אני לא רואה עוד בודיבילדר שקיבל, אני מאחל לך בהצלחה רבה והלוואי שתגיע רחוק. אגב מה זה ייתן לך הספורטאי המצטיין? כאילו חוץ משעות טובות וכאלו - כי בעיקרון ספורטאי מצטיין מקבל חופשים לסוע לחול להתחרות ולתחרויות בארץ בעוד בילדר יש לו מקסימום תחרות בשנה ווזה גם בארץ ואתה לא צריך יותר מידי חוץ מלצאת לאימונים ואוכל. תקן אותי אם אני טועה
|
אם הייתה קורא את ההודעות הקודמות הייתה רואה שאמרתי שזה מוכר בוועד האולימפי ולגבי מה זה ייתן לי , זה ייתן לי להתאמן ולשמור את האוכל ובתכלס האיגוד מחייב אותנו להתחרות 5 פעמים בשנה !! שנה שעברה אם שמת לב הייתי בכל התחרויות השנה אני לא מתכוון לבזבז את הזמן על תחרויות שיש בהם 6 מתחרים
|
כן שכחתי מזה. איך הם מחייבים אותך שהם יודעים שהתקדמות משמעותית ניתן לעשות רק לאורך תקופות מסות ארוכות וכו' וכו'... ועוד שאלה שמעניינת אותי. זה איגוד מפתחיגוף שסביר להניח שאנשים שם מוזרקים נגיד ספורטאי מקבל מצטיין ובצבא תופסים אותו על סטרואידים קורה משהו?
|
לגבי השאלה הראשונה את האיגוד זה לא מעניין, אותו מעניין שיהיו מתחרים בתחרות לגבי השאלה השנייה כולם חותמים שהם לא משתמשים בסטרואידים ככה שהצבא לא חושב שמשתמשים ובאמת שאני לא יודע מה קורה אם תופסים מישהו עם חומרים בצבא
|
its considered as dangerous drugs as far as i know
same i cocaine heroin and all that fun stuff |
ציטוט:
חוצמזה איך אפשר לתפוס אותך על זה? זה לא שאתה מזריק את זה בצבא |
אין לי מושג איך אפשר לתפוס סתם שאלתי, זה קצת מצחיק שבתחרת של באדיבילדרים חותמים שלא יקחו חומרים.
|
יש תחרויות גם שעושים בדיקות! אני מכיר משהו שפסלו
|
ציטוט:
|
כמה אתה שוקל כרגע ?
כבוד על המשקל . |
וואלק ילד....אתה נהיה שפיץ...כל הכבוד על פתיחת הראש
|
המשקל מכובד מאוד ישראל
אבל הטכניקה טיפה לקויה תרים יותר מרפקים תרד יותר עמוק (עומק יכול לבוא לידי ביטוי בככה שתפתח יותר את הברכיים בירידה) ותחליף נעליים (אלו נעלי כדורסל נכון?) |
אמרון מרשים מאוד , כל הכבוד תמשיך כך!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ