![]() |
ציטוט:
אני מסיים את התחרות הזאת עם טראומה |
ציטוט:
אתה בטוח שהיית בbbb? זה נראה כמו בלאק |
ישראל אני כל כך מבין אותך, ואני יודע שזה לא חשוב מה אגיד לך כרגע, אתה סובל גיהנום עלי אדמות.
בכל זאת תשמע, הכיף העצום של להשתחרר מכל זה, הוא שווה הכל. לדעת להעריך כל כוס נס קפה בבוקר, ליהנות מכל ארוחה, קשה להסביר את זה למי שלא עבר דיאטה כזו, שאין בה פשרות, או קיצורי דרך, או צ'יטים - רק אסור ואסור ואסור. וכן אני יודע שיש ערימה של קנאים צרי עין שיבואו ויגידו "בכיינים" בכיינים", אבל הערימה הזאת לא הייתה עומדת ב4 דקות שגרה שלך. אכן אנחנו בחרנו את זה, איש לא מכריח אותנו, ועדיין - זה לא מפחית מהקושי העצום לעמוד בזה. אני באמת סבלתי השנה, יותר מתמיד, ועכשיו - בהתאמה - אני נהנה יותר מתמיד, פשוט טוב לי, אתה רואה אותי מחייך כל היום כמו מפגר. אני לא מדבר איתך אפילו על המבורגרים, ארוחה טובה ואיכותית של אורז וחזה עוף מתובלים היטב, זה אושר בהתגלמותו עבורי. בקרוב אצלך, זכור מה אמרתי: לא נולד עוד המאניאק שיצליח לעצור את הזמן. |
ניגרי פשוט הפצצת אן מה להגיד
שייפ מטורף חיטוב יבוש הכל.. חחח התמונה מהמסעדה הרגה אותי זה אחרי התחרות? מעניין מה חשבו עליך שם שראו אותך עם רמת חיטוב כזאת של 5-6% וגודל כזה:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני רואה את כולכם נהנים אחרי התחרות ואני לא יכול כבר לחכות אני כל היום עסוק בראש בלהכין את התזונה שלי לאחרי התחרות ואני לא מדבר על פיצות וכאלה כמו שאמרתה צלחת אורז עם חזה עוף מתובלת זה יהיה גן עדן |
ציטוט:
ניגרי,זה בלאקבורגר,רשום לך על התפריט. זיו,לקחתי את הסלוגן לחתימה |
קלינה, בחתימה - תוריד את ה s שבסוף המילה השנייה וגם את ה s שכרגע במילה makes..
|
וואלה שיהיה בלאקבורגר וויטבורגר, וואטאבר, היה פנטסטי מבחינת טעם, וכנראה לא הייתי מספיק בהכרה להבחין בדקויות. אנטון יש משהו במה שאתה אומר לגבי איזשהי ריקנות, אני מרגיש אותה בדרך כלל כמה ימים אחרי, אבל תשמע, מציבים מטרות חדשות, ונהנים מהאוף סיזן, זה נקרא לחיות אחי!
ארוחת שבת אצל ההורים שלי, רעבאק חודשים שלא עשיתי את זה, דברים טריוויאליים שכאלה שפתאום עושים לך כל כך טוב, זה אושר אמיתי. |
יואו יואו ניגרי וואטס אפ הומי נייס גוף
|
אביב אח שלי הבאת ששייפ מטורף מצדיע לך
|
תודה רבה לכל מי שפירגן.
אגב היום התראיינתי ברדיו על התחרות, ואמרתי שאני מקבל ומברך את איתי בושרי על ניצחונו - הוא ספורטאי מעולה, אין הדבר דומה לסיפור ההזוי משנה שעברה, איתי אלוף ראוי, הינה אמרתי את זה "פור דה רקורד". דבר שני: גיל וזיו עושים איתי ראיון על התחרות, ההכנות, וכל מה שעברתי, יהיה מאוד מעניין, מבטיח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה! |
היית ענק אחי..הכנה מושלמת!
תעלה עוד תמונות.. |
ציטוט:
|
תודה לך איתי, אני אומר לכולם שהפסדתי לבנאדם תותח, וזו לא בושה. עשית שיפור יפה מאוד, אני יודע כמה זה קשה מנטאלית לעשות מאסה מלוכלכת כזאת, בסוף זה השתלם לך.
נהייה בקשר, ושוב ברכות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ