![]() |
אני עם הליידי..
|
ציטוט:
כמה אתה טיפש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
3 תרגילים של חזה-חזה שריר גדול
|
"מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עלייך"
-ליצן אקראי, אי שם ב2009 |
ציטוט:
אך עם זאת עדיין יותר חזק ממך, על כל חולשותיי ושחיפותיי. וספורטאי 7 רמות מעליך. אה, בעצם אתה לא ספורטאי, פיתוח גוף לא ספורט. ובוא נחזור לעניין, קרא את השורה הראשונה שוב. |
המהפכה בפורום התחילה?..
וסאב כמה הבנץ והסקווט שלך? |
ציטוט:
שאתה יותר טוב מכולם גם לא מעניין אף אחד אז רד לקרקע ומהר כי אתה סתם אפס שיודע רק להגן על אנשים אחרים ולדחוף את האף למקומות שלא צריך כמו קובה השמן רגע ואני גם לא מבין איך אתה יותר חזק ממני ואני יותר גדול ממך?יותר משקל על המוט עוד מסה על הגוף לא? ואלה חבורת הזבל האלה רק מבלבלים את כולם החוקים שלהם דפוקים נראה לי, אני מאשים את ריפטו הכל בגללו |
ציטוט:
|
ציטוט:
לריפטו אין מושג מה זה ישראלבודי בכלל |
ציטוט:
ואיך נראה אימון היפרטרופיה? למה החלטת שטקסס זה אימון לפאוור ליפטרים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תצאו מהסרט
אם מדברים על בן אדם טבעי אין הבדל בין תוכנית בילדינג לתוכנית ליפטינג יש פשוט תוכנית שתקדם אותך מהר יותר ולאט יותר זה שפעם בשבוע אתה מתקדם בסקואט לא הופך את זה לתוכנית כוח זה תוכנית אם תכנון מראש מתי לעשות נפח מתי לעלות משקל אבל לא יותר מזה |
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שליפטרים באמת משתמשים בטקסס או בתוכנית של ריפטו?" |
ציטוט:
אתם אמרתם שזה תוכניות כוח |
מי זה אתם? אני בעד כוח.ותאמת אחרי החיטוב אני מתחיל להתאמן על כוח.אבל להגיד שתוכנית כוח "תנפח" אותך מאשר תוכנית מפוצלת,לדעתי זה לא נכון.יש המון אנשים ששוקלים קצת אבל בכל זאת מרימים משקלים מכובדים.אבל כל מה שהם מתקדמים בו זה בכוח.
|
על סמך מה קבעת את זה?
אתה משווה מתאמן שמתאמן בלחץ שנה(ss) למתאמן שמתאמן שנתים שלוש (abcd לדוגמה) ואומר abcd יותר גדול אז זה בטח יותר טוב תיקח את איש הלילה שמתאמן איזה שנתים ותשווה אותו למתאמן פיצולים קח את רן כהן (moo) תשווה אותו גם |
ציטוט:
|
אוקיי.קח למשל שני בחורים במשקל ממוצע.אחד פיצולים.והשני בכוח.שים אותם בחדר כושר וששניהם התאמנו במשך שנתיים.אתה רוצה להגיד לי שכוח יהיה גדול יותר מפיצולים? מאיפה לך לדעת? זה תלוי במלא פרמטרים.כמו תזונה,מנוחה וכמובן גנטיקה.זה שאתה תגדל מתוכנית כוח לא אומר שאני אגדל ממנה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בחולצת טי שירט אתה מאמין? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולאיש הקקה יש רגלים יותר גדולות מרוב הבילדרים שעולים פה על הבמה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא צפרדע זהובה בתוך קוביית קרח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה אצל כולם נהיה ככה מי שהעלה ממזמן. |
ציטוט:
POWERLIFTING - כי אני לא נער חוף. POWERLIFTING - כי אני לא אשרוד דקה בדיאטה. POWERLIFTING - כי טנק בלי מנוע לא שווה כלום. (ע"ע bb) POWERLIFTING - כי תצוגת כוח מרשימה יותר מתצוגת יופי. POWERLIFTING - כי "שמנים" בחליפות INZER זה עדיף על "יבשים" בתחתונים. באדיבות Shai 22 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ