ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
(הודעה 1061028)
אני לא תופס מעצמי הוט שוט ולא כלום ומשום מה לא מובך מהדברים שלי ומצחיק שאתה קורא למישהו בגיל שלך ילד. בכל מקרה אני לא מסתתר מאחורי כינוי ויורד על ילדים קטנים וחלשים ממני בפורום או מנסה להתעמת עם אנשים שאני מקנא בהם רק שאני ארגיש יותר טוב עם עצמי. אגב היפרטרופי לא דיברתי עליך בדוגמאות שנתתי אבל כל הכבוד שאתה יוצא להגנת חבריך (ואני לוקח ברצינות מידי?) ועמוד שדרה,בנתיים לא אני זה שמלקק לשלד את התחת (הוא כמעט הביא בחורה עם משפט פתיחה "יש לי סרטן" ) בכל מקרה זה שזה רק פורום זה טוב ויפה אבל הגיע הזמן שהחבר'ה האלה יירדו מהעץ ויפסיקו עם התגובות המפגרות שלהם.
|
אתה אפס וצבוע.
אם אנחנו כאלה מפגרים למה פתחת פוסט לביקורת אצלנו בפורום? מה ציפית, שאלוהים יענה לך או שאנחנו (המפגרים, הטיפשים וחסרי הבושה) נענה?
אף אחד לא עלה על עץ, אין פה פרות קדושות, ובטח אצלנו בתת פורום מותר לכל אחד להגיד מה שבא לו. זה שכתבתי לך להחליף אזרחות לא היה בקטע של להסתלבט, זה היה בערך באותו זמן של הפוסט על זה שהמדינה מפגרת, אז זרמתי עם זה. זה שבחרת להתבכיין ולקחת את זה כירידה (וכנראה גם ללכת למנהלים ולבכות עליי) זאת בעיה שלך, לא זאת היתה הכוונה.
אני יכול לספור לפחות 20 איש שעזרנו להם מ0, שחלק מהם בכלל לא התאמנו בחדר כושר לפני.
להיות כמו קוקסינל ולכתוב "סוס אחי" ו"וואלה אחי" לא יביא אף אחד לשום מקום, כשמישהו מבקש ביקורת או שואל שאלה אף אחד לא צריך להגיד לו מה שהוא כבר יודע, צריך להגיד לו משהו שהוא לא יודע (היה לי מאמן במכבי יפו, היה אומר לי: "פארוקי, אל תגיד לי מה שאני כבר רואה, תגיד לי מה אני לא רואה). ביקורת היא מה שמניע אדם להשתפר ואם מישהו מעלה תמונה\סרט שידע לצפות לזה, אחרת שלא יטרח.
כמו שgsp אמר, יש פה שאלות מהתחת, שנשאלות ע"י אנשים שמתעצלים לקרוא ספר, או במילים אחרות שמים זין על הגוף והבריאות שלהם, מדברים שטויות ומגבים את זה בחרטות, ואחר כך עוד מתווכחים איתך. בהתחשב בזה שאף אחד פה לא מקבל תשלום על עזרה, כל אחד יכול לענות איך שבא לו, במסגרת החוקים של הפורום.
אף אחד פה לא מקנא באף אחד, אם לאנשים פה היה אכפת מהפיק בזין אנשים פה היו בוחרים בתכניות בהתאם, אבל מסתבר שזה לא קורה.
יש פה מספיק אנשים שאחראיים על הפורום, אם הם היו רוצים להעיף אותנו (כי אנחנו פשוט זבלים וקקות ורק הורסים את הפורום) זה כבר היה קורה ממזמן, אבל כנראה שגם להם נמאס לשמוע שאלות כמו "האם האימונים יגרמו לזין שלי להפסיק לגדול" (ועוד בשלל שגיאות כתיב) וכנראה שגם להם בא לשמוע וללמוד דברים קצת אחרים, מבוססים ומגובים במחקרים.