ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   ההתפתחות שלי (^_^) (https://israelbody.com/showthread.php?t=6853)

HotChizzy 12-03-07 20:24

נראה מעולה!
גנטיקה מעולה גם כן.

איזה לינצ' עשו בך בפורום תמונות בBB.com
:P

סוליקו 12-03-07 20:27

גם על ההתחלה היה לך גוף מטורף

barco 12-03-07 20:45

Six Pack תצלם תמונה של עכשיו :]

Exhibit 12-03-07 20:58

מטורף אחי! בעזרת השם אני יגיע לרמה שלך..
וסוליקו, יש לך גוף מטורף גם כן אז מה אתה מתלונן :d

SiX PACK 12-03-07 21:00

כודם כל תודה לכולם על כל המחמאות, זה הפורום הכי טוב ורוב האנשים פה הם אחלה אנשים באמת...

בקשר לפוסט שפתחתי ב BB.COM ציפיתי לתגובות האלו וידעתי שזה יבוא באמת, ככה זה אמריקקים, חצי מהעם שלהם הומואים אז הם מתקחשים ומפחדים מזה, שימו לב לתגובות של האנשים שם, כל מי שכותב איזו מחמאה לא שוכח להוסיף בסוף בסוגריים את המשפט (no homo)...
פה בפורום אפשר בכיף להגיד לגבר שיש לו גוף יפה ואו שהוא נראה טוב, בלי לצאת הומו לממה, אחד הדברים שהכי מגעילים אותי זה מגע של גבר, אפילו רק במחשבה!! אני לו יוסיף יותר כדי לא להקיא את מנת האוכל החרונה חבל על החלבון המשובח. בכל אופן, רובם אחלה אנשים עם כבוד ונימוס ויש בינהם גם הרבה קנאים שלא יודעים לפרגן, הם נקראים (haters), עובדה שהפוסט שלי קיבל כמעת את אותו מספר התגובות כמו של ההוא שהעלו לפה לא מזמן, זה שלוקח סטרואידים (או בספת הפורום "אסטרואידים") בתכלס זה לא מעניין לי ת'ביצה מה הם חושבים סתם קנאים לקחתי את זה מזה באיזי לא התרגשתי מזה כל כך...

כן עידן אני יליד גרמניה :)

למי ששאל בקשר לאיזה תוספים אני משתמש, שאלו אותי כבר, התשובה נמצאת באחד העמודים הראשונים.

אם שחכתי לענות על חלק מהשאלות אז תשאלו שוב ואני יענה...

SiX PACK 12-03-07 21:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barco
Six Pack תצלם תמונה של עכשיו :]

ראית אותי היום באימון למה אתה צריך תמונה :)

toxicity 12-03-07 21:01

תביא לינק לפוסט מ Bb.com

SiX PACK 12-03-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
תביא לינק לפוסט מ Bb.com

http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=1742011

barco 12-03-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
ראית אותי היום באימון למה אתה צריך תמונה :)

חחחחחחחחח אני יודע שראיתי אותך.. לא בשבילי
בשביל אנשים אחרים שיראו את ההתקדמות.. התמונה האחרונה שיש בחתימה שלך נראה לי קצת ישנה לא?

SiX PACK 12-03-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barco
חחחחחחחחח אני יודע שראיתי אותך.. לא בשבילי
בשביל אנשים אחרים שיראו את ההתקדמות.. התמונה האחרונה שיש בחתימה שלך נראה לי קצת ישנה לא?

כן היא לא הכי עדכנית עברו כמעת חודשיים מאז, בקרוב תמונות חדשות.

toxicity 12-03-07 21:11

ציטוט:

בואנה אחי תתעלם מההומאים הקטנים האלה ששמה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם חוץ מקנאה

SiX PACK 12-03-07 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aviran_p
אחי החזה שלך היה בן זונה גם לפני... בכל מקרה רואים שהתקדמת מאז... והיית צריך לרשום i know i have the base

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איי הב דה Basis חחחחחחחxd הרגת אותי

שניכם טועים, אפשר לרשום גם כמו שאני כתבתי Basis...

http://milon.morfix.co.il/default.aspx

תרשמו שם את המילה בסיס ותראו מה תקבלו.

dstyle 12-03-07 21:39

וואלה צודק:whistle:
החכמתיP:
דרך אגב שמתי לב לתגובות של האלו שם בפוסט..חבורה של הומואים יא אללה כל אחד שם הומו נראה לי ומתכחש לזה איך הם מפחדים מזה וכל דבר נראה להם הומו..ילדים קטנים או סתם הומואים:wiggle:

סהר! 12-03-07 21:44

אחלה תמונות כל הכבוד.
גם התחלת סוס

SiX PACK 12-03-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
וואלה צודק:whistle:
החכמתיP:
דרך אגב שמתי לב לתגובות של האלו שם בפוסט..חבורה של הומואים יא אללה כל אחד שם הומו נראה לי ומתכחש לזה איך הם מפחדים מזה וכל דבר נראה להם הומו..ילדים קטנים או סתם הומואים:wiggle:

ציפיתי לתגובות האלו וידעתי שזה יבוא באמת, ככה זה אמריקקים, חצי מהעם שלהם הומואים אז הם מתקחשים ומפחדים מזה, שימו לב לתגובות של האנשים שם, כל מי שכותב איזו מחמאה לא שוכח להוסיף בסוף בסוגריים את המשפט (no homo)...
פה בפורום אפשר בכיף להגיד לגבר שיש לו גוף יפה ואו שהוא נראה טוב, בלי לצאת הומו לממה, אחד הדברים שהכי מגעילים אותי זה מגע של גבר, אפילו רק במחשבה!! אני לו יוסיף יותר כדי לא להקיא את מנת האוכל החרונה חבל על החלבון המשובח. בכל אופן, רובם אחלה אנשים עם כבוד ונימוס ויש בינהם גם הרבה קנאים שלא יודעים לפרגן, הם נקראים (haters), עובדה שהפוסט שלי קיבל כמעת את אותו מספר התגובות כמו של ההוא שהעלו לפה לא מזמן, זה שלוקח סטרואידים (או בספת הפורום "אסטרואידים") בתכלס זה לא מעניין לי ת'ביצה מה הם חושבים סתם קנאים לקחתי את זה מזה באיזי לא התרגשתי מזה כל כך...

SuzukiR 12-03-07 22:01

השם שלך אלון נכון לא שכחתי?

חות מזה אהבתי תהיתקדמות נודת ההתחלה שלך די טובה מה יש להגיד אחי בהצלחה בהמשך

יא שועל ערבות

zed 12-03-07 22:05

כל הכבוד!
גוף מצויין
זכית בגנטיקה מעולה
מה שהיה לך אחרי חודשיים בלבד זה מה שהרבה אנשים היו רוצים שיהיה להם.

אם תיקח את זה יותר ברצינות, יכול להיות לך עתיד טוב במקצוע
שיהיה הרבה בהצלחה!

YNZ 12-03-07 22:40

טרפזים דחוף אחי
חוץ מזה אחלה גוף ..
דווקא אהבתי תגוף שלך אחרי שנה יותר לא יודע למה 0:

barco 12-03-07 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ynz
טרפזים דחוף אחי

מפתאום.. הוא לא צריך
שמע לי .. ראיתי אותו היום

~yura~ 12-03-07 22:48

סוס...בהצלחה בעתיד

Exhibit 12-03-07 23:11

חח איזה אנשים לא מבינים מהחיים שלהם.
תן להם סקייטבורד ומחשב והם מרוצים מעצם D:
יש לך גנטיקה וגוף מהסוסים אחי, כמו שאמרו פה, זכית לגנטיקה מ-ע-ו-ל-ה!

Night_Wolf 13-03-07 11:22

יפה היתקדמות טובה בהצלחה בהמשך :jockey:

TZAHI10 13-03-07 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
בואנה אחי תתעלם מההומאים הקטנים האלה ששמה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם חוץ מקנאה

לא כלכך הבנתי למה הם כלכך יורדים עליך, אני הייתי פשוט מפסיק להתייחס אליהם כיוון שהם נשמעים ברברים ולא שווים התייחסות. אתה נראה יותר טוב מכולם שם, אני מניח שהרבה מהפורום היה רוצה גנטיקה כמו שלך. לדעתי זה בושה בשביל האתר שלהם שככה האנשים מדברים שם

OMRI-TURBO 13-03-07 12:43

זה די ברור למה הם יורדים עליך, המנטליות בחול קצת שונה. שגבר רוקד ככה בלי חולצה ומעלה קליפ זה נחשב הומו, אתה לא אמור לרקוד כמו איזה צ'יפנדייל אתה אמור לעלול פוזות. ודרך אגב כניראה בגלל המראה של הצ'יפנדיילס אמרו לך את זה, הגוף, התספורת השרשרת, ככה ניראים הרקדים האלה במסיבות בחול.
ומה הקטע של לרשום שאתה מגרמניה?

TZAHI10 13-03-07 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה די ברור למה הם יורדים עליך, המנטליות בחול קצת שונה. שגבר רוקד ככה בלי חולצה ומעלה קליפ זה נחשב הומו, אתה לא אמור לרקוד כמו איזה צ'יפנדייל אתה אמור לעלול פוזות. ודרך אגב כניראה בגלל המראה של הצ'יפנדיילס אמרו לך את זה, הגוף, התספורת השרשרת, ככה ניראים הרקדים האלה במסיבות בחול.

עדיין זה נראה מוגזם כמעט כל אחד שרושם הודעה רושם בסוגריים שהוא לא הומו. זה ממש מטומטם הם הומופובים בצורה מטורפת ודיי מטומטמים

kma_2 13-03-07 13:09

כמה אתה שוקל עכשיו ובכמה התחלתה?

SiX PACK 13-03-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

אני יליד גרמניה, דובר גרמנית שוטף...

The Iron Man 13-03-07 13:29

אחלה גוף אחי כל הכבוד!!
תרשום היקיפים...

bode 13-03-07 14:33

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק מה אתה מעלה ריקוד ?

TzviKa 13-03-07 14:40

סוס אחי אחלה גוף.

OMRI-TURBO 13-03-07 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
עדיין זה נראה מוגזם כמעט כל אחד שרושם הודעה רושם בסוגריים שהוא לא הומו. זה ממש מטומטם הם הומופובים בצורה מטורפת ודיי מטומטמים

אני חושב שאנחנו מטומטמים בקטע הזה, יותר מדי זמן קיבלנו שטיפת מוח מהמדיה שלהיות הומו זה טוב ומקובל, אז כבר שכחנו הכל בדרך.

OMRI-TURBO 13-03-07 14:42

ציטוט:

אני יליד גרמניה, דובר גרמנית שוטף...

מה הקשר? :wacko:
אתה לא מגרמניה. אתה מישראל.
התפדחת לרשום שאתה מישראל שם נכון?

Bodybuilder 13-03-07 14:59

ציטוט:

אני חושב שאנחנו מטומטמים בקטע הזה, יותר מדי זמן קיבלנו שטיפת מוח מהמדיה שלהיות הומו זה טוב ומקובל, אז כבר שכחנו הכל בדרך.

לפעמים אני כלקח מסכים איתך !

ובקשר ל 6 קוביות
למה אחד שנרשם לפורום בודיבילדינג.כום ויודע שרוב האנשים שם הם אמריקנים אומר (ככה זה אמריקקים,הם מטומטמים וכ'ו) הרי אתה נרשמתה לפורום שלהם !

ועוד מישהו אמר : 6 קוביות אתה נראה הכי טוב מכולם שם = אז אני רוצה להגיד -- זה ממש אבל ממש לא נכון !!!!!

SiX PACK 13-03-07 15:06

ציטוט:

מה הקשר? :wacko:
אתה לא מגרמניה. אתה מישראל.
התפדחת לרשום שאתה מישראל שם נכון?

מתפדח אני ממש לא, אבל זה מה שאני מעדיף לרשום...

Leo 13-03-07 15:14

תראו מה קורה אצל האמריקאים שמה שחפו יותר מידי את הקטע של הhomo acceptance
מישהו רוקד עם חברה שלו בסרטון ועושים ממנו הומו........

טוב חוץ מזה אין לי שום דבר חדש לומר , אחלה מסה\חיטוב\פרופורציה

Bodybuilder 13-03-07 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תראו מה קורה אצל האמריקאים שמה שחפו יותר מידי את הקטע של הhomo acceptance
מישהו רוקד עם חברה שלו בסרטון ועושים ממנו הומו........

טוב חוץ מזה אין לי שום דבר חדש לומר , אחלה מסה\חיטוב\פרופורציה

חושבים שזאת החותו חחח
לך תדע אולי הם אפילו צודקים:ph34r:

TZAHI10 13-03-07 15:16

ציטוט:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
ועוד מישהו אמר : 6 קוביות אתה נראה הכי טוב מכולם שם = אז אני רוצה להגיד -- זה ממש אבל ממש לא נכון !!!!!

כל אחד והדיעה שלו :wiggle:

Night_Wolf 13-03-07 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
לפעמים אני כלקח מסכים איתך !

ובקשר ל 6 קוביות
למה אחד שנרשם לפורום בודיבילדינג.כום ויודע שרוב האנשים שם הם אמריקנים אומר (ככה זה אמריקקים,הם מטומטמים וכ'ו) הרי אתה נרשמתה לפורום שלהם !

לא יודע למה אתה היתכוונתה בקשר לאמריקאים ולא קראתי את כל ההודעות אבל אם התכוונתה להשמיץ אמריקאים שתידע לך..
שאני הייתי המון פעמים בארצות הברית אני כמעט כל שנה נוסע ויש לי שמה משפחה מאוד גדולה ואמא שלי עצמה אמריקאית קיצור האמריקאים אנשים זהב זה שיש פסיכים בכל מדינה זה דבר אחד אבל ככה סתם תענוג להיות שם:)

SiX PACK 13-03-07 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לא יודע למה אתה היתכוונתה בקשר לאמריקאים ולא קראתי את כל ההודעות אבל אם התכוונתה להשמיץ אמריקאים שתידע לך..
שאני הייתי המון פעמים בארצות הברית אני כמעט כל שנה נוסע ויש לי שמה משפחה מאוד גדולה ואמא שלי עצמה אמריקאית קיצור האמריקאים אנשים זהב זה שיש פסיכים בכל מדינה זה דבר אחד אבל ככה סתם תענוג להיות שם:)

האמריקאים הם אנשים טובים שנורא אוהבים יהודים, אבל אמריקה זה מקום גדול ואי אפשר לעשות החללות.

Gamerrrrr 13-03-07 16:21

תשמעו, כשמישהו מעלה סרטון שהוא רוקד עם חברה שלו ועושה פוזות תוך כדי זה נראה די סוטה מהתקן ואל תגידו שלא

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ