ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דייב פלומבו מראיין את עמית ספיר- כבוד!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=68465)

ניגרי ענק 07-11-10 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1038374)
כי זה מקדם את האזרחים סוג א"א שיהיו גאונים במטמטיקה והייטק ו2.5 מיליון שקל זה לפעמים מע"מ חודשי מעסק שאדם ברמה שכלית כזאת מחזיק.
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה..

ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma
:d:d:d

אנטון יש מצב אתה עולה לכלוב לאיזה קרב קטן ולא מחסל שם מישהו בטעות?

:yup:

Talvisota 07-11-10 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1038394)
שחמט זה כן ספורט?
העניין הוא שטומי לפיד היה היושב ראש שלהם, ועכשיו זה אביב בושינסקי.
תעשו לבד את ההקשרים.

יודע מה,אני נגד בזבוז כספי ציבור ומאמין בכמה שפחות מיסים,ובין היתר לא לתת כסף לאף ספורטאי או לאף סוג ספורט,ז"א 0 מימון ממשלתי.
אבל אתה מכניס אותי לעניין של שחמט,אז אין מה לדבר בכלל.
אם מבזבזים כספי ציבור,אתה יכול להשוות את התועלת הציבורית(שאולי) תצמח משחקני שחמט מאשר בודיבילדרים?
שחמטאים לרוב הם כלכלנים,מתכנתי מחשב,אנשים גאוניים שיכולים לחשוב 7-8 מהלכים קדימה ובעלי איקיו מפוצץ של 130+ ולרוב אנשים שכן יכולים לתרום (שוב מושג מעצבן) בדרך כלשהי למדינה שממדינה עם עושקים כסף.
מה בודיבילדר יכול לתרום? בייספס 50 לתפארת מדינת ישראל?

ושח הוא ספורט מהסיבה הפשוטה שיש פרמטר מדויק לניצחון בעוד שבפיתוח גוף זה סובייקטיבי בדיוק כמו תחרות מלכת יופי או לחלופין הצגת ראווה של אשכי פרים

KALINA 07-11-10 20:47

שחמט לא ספורט- זה אומנות,מדע וכישרון,הייתי מעדיף לראות את הילד שלי אלוף העולם בשחמט ולא מר אולימפיה.

arbel2 08-11-10 02:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038458)
שחמט לא ספורט- זה אומנות,מדע וכישרון,הייתי מעדיף לראות את הילד שלי אלוף העולם בשחמט ולא מר אולימפיה.

+1
חבל שאין לייק בפורום

קפטן שלד 08-11-10 02:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1038394)
שחמט זה כן ספורט?
העניין הוא שטומי לפיד היה היושב ראש שלהם, ועכשיו זה אביב בושינסקי.
תעשו לבד את ההקשרים.

מה הקשר? במה פיתוח גוף תורם למדינה?
Orev הסביר איך השחמט תורם למדינה.

Yoggie 08-11-10 11:10

ספורט וכושר זה חשוב, אבל הבעיה היא שאתם בענף לא יודעים לקדם אותו ואת עצמכם. כדי לקבל מימון אתם צריכים גם חשיפה, ולא רק כזאת בצורת תשדיר בערוץ חמש כי רוב האוכלוסיה כרגע זה לא מעניין. אני במקומכם, או בתור יושב ראש האיגוד החדש שנפתח הייתי מרים פרויקט כושר לאוכלוסיות חלשות, ילדים בעייתיים שהספורט יכול ללמד אותם איך לשלוט בכעס שלהם או בכל בעיה אחרת, גם מקדם משהו יפה משלעצמו וגם מקבל אייטם יפה שיעלה את החשיפה והחשיבות של הענף...

BodyKilo 08-11-10 11:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1038382)
סוף סוף מישהו חושב מחוץ לקופסא.
אם השרי ביטחון והרמטכ"לים היו יודעים לנהל מלחמות כמו ששחקני שח מט מנהלים משחק אולי לא היינו נראים ככה.

"פישלנו, יצאנו למלחמה, היו כוונות טובות, אבל חרא רמטכ"ל. סיפור ישראלי קלאסי"
-ניקולה קובלובה.

אם היינו מפשלים במלחמות כמו שאתה מציג את זה אתה ממזמן לא היית יושב בבית שלך וכותב בפורומים, השוואה לא הכי נבונה. (יהיה מעניין לראות את אותם שחקני שחמט שמנהלים משחק ראוותני מנהלים מדינה שלמה עם כל כך הרבה לחצים ומתחים מסביב)

ולעניין, אין שום סיבה שענף הפיתוח גוף יקבלו תקציב מהמדינה, זה ענף שהוא לא גדול במיוחד בארץ וכן - שחמט זאת השקעה נבונה, למרות שממש לא חסר דברים שהמדינה נותנת תקציב על פארש..

ניגרי ענק 08-11-10 12:51

אני לעולם לא אמרתי שהמדינה צריכה לתמוך, רק ציינתי עובדה.
ומי שחושב ששחמט זה ספורט אני מאחל לו רק בריאות.
ילדי שחמט אולי מפתחים אינטלגנציה, אבל ספורט הוא משהו שגורם לך להזיע, בחיאת רעבאק.
אין ספק שהעתיד של הספורט שלנו זה רק ספונסרים חזקים, השוק הפרטי ולא המגזר הציבורי, שם גם יש הרבה יותר כסף.
צריך פשוט לחשוב איך הם יכולים לנצל אותנו לתועלתם ואנחנו אותם לתועלתנו ואז שני הצדדים ירוויחו, בלי שזה יהיה על חשבון כספי ציבור.

קפטן שלד 08-11-10 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1038606)
ילדי שחמט אולי מפתחים אינטלגנציה, אבל ספורט הוא משהו שגורם לך להזיע, בחיאת רעבאק.
אין ספק שהעתיד של הספורט שלנו זה רק ספונסרים חזקים, השוק הפרטי ולא המגזר הציבורי, שם גם יש הרבה יותר כסף.
צריך פשוט לחשוב איך הם יכולים לנצל אותנו לתועלתם ואנחנו אותם לתועלתנו ואז שני הצדדים ירוויחו, בלי שזה יהיה על חשבון כספי ציבור.

גם ללכת בחוץ למכולת כדי לקנות במבה ונסטי באמצע אוגוסט גורם לך להזיע, ואני לא רואה שהמדינה משלמת למישהו כדי לעשות את זה...

daniel maron 08-11-10 15:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038458)

אתה רציני ? למה ?

ולנושא: עם המדינה מקדמת ספורט היא מקדמת ענפי ספורט שמעניינים הרבה אנשים מה לעשות פיתוח גוף לא מעניין הרבה אנשים ביחס לכדורגל למשל [עזבו עם זה ספורט או לא]
נקודה.

Antonator1 08-11-10 15:46

ניגרי, אם אתה רוצה שיכירו בך - תראה תוצאות משמעותיות. שחמט ישראלי מראה יותר תוצאות (הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה יותר) מאשר פיתוח גוף ישראלי, אז מן הסתם יאמינו ויתמכו בו יותר.

מה שאמרתי לגבי הדברים של עמית ספיר, יותר התכוונתי שחוסר התמיכה בספורט עצוב, לא חוסר התמיכה בפיתוח הגוף...

עדיף תנו את הכסף לאיליה גראד, מתאגרף תאילנדי שזכה בארץ כמעט בהכל ולקח מדליות בחו"ל - ועזבו כסף, אפילו דגל ישראל לאליפות עולם לא קיבל. הוא לא היחיד אגב.

Mr_Nos 08-11-10 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1038634)
אתה רציני ? למה ?

ולנושא: עם המדינה מקדמת ספורט היא מקדמת ענפי ספורט שמעניינים הרבה אנשים מה לעשות פיתוח גוף לא מעניין הרבה אנשים ביחס לכדורגל למשל [עזבו עם זה ספורט או לא]
נקודה.

אתה טמבל רציני שאתה שואל את זה בכלל :confused::confused::confused::confused:

No Troll 08-11-10 17:15

ציטוט:

איך מזיעים בבילדינג?

Antonator1 08-11-10 17:21

מזיעים בליפטינג!:)

No Troll 08-11-10 17:25

נכון.

לגבי bb-
את השופטים בתחרות לא מעניין אם אתה מתאמן בכלל, זה לא נלקח בחשבון,
ככה שאין כאן להזיעה.
אולי מסייד צ'סט תזיעו קצת בבית שחי.

Antonator1 08-11-10 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי no troll (הודעה 1038657)
נכון.

לגבי bb-
את השופטים בתחרות לא מעניין אם אתה מתאמן בכלל, זה לא נלקח בחשבון,
ככה שאין כאן להזיעה.
אולי מסייד צ'סט תזיעו קצת בבית שחי.

מה גם שבארץ עולים אנשים בלי בדיקות גיל אמיתיות, בלי בדיקות התאמה, היו כבר מקרים שכל מני שמנים או אנשים שלא נראים כאילו הם מתאמנים התחרו במר ישראל ולקחו מקום שני כי היו רק שני מתחרים בקטגוריה שלהם חח

subzero1122 08-11-10 17:35

ציטוט:

אתה רציני ? למה ?

נקודה.

אתה חי בסרט אחושרמוטה ואתה עושה לעצמך בושות, אז כדאי שתפסיק לדבר.

Talvisota 08-11-10 17:35

ציטוט:

אתה רציני ? למה ?

נקודה.

המדינה לא אמורה לקדם אף ענף ספורט,ואתה מוכיח את הטיפשות האוויליות שבך אם אתה באמת שואל למה הוא מעדיף בן שחמטאי-גאון מאשר בילדר

ruhl 08-11-10 17:40

ציטוט:

ניגרי בנאדם מלומד כמוך צריך לדעת מה ההגדרה של ספורט:confused:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...95%D7%A8%D7%98
אתה יכול לטעון שזה לא לטעמך אבל עם הגדרות קשה להיתווכח...

Antonator1 08-11-10 17:40

עם כל הכבוד להשקעה, ויש המון כבוד - מה לעשות שאנשים לא רואים לנכון להשקיע באנשים שחלקם ברמה (ברמת מסה לפחות לרוב) של ילד בן 20 שנהנה לפקוד את חדר הכושר 3-4 שנים בלי להשקיע בזה את רוב חייו ורוב המתחרים הישראלים נמחצים כמו זבובים בתחרויות בינלאומיות?

Talvisota 08-11-10 17:43

מתי תבינו שהמדינה לא אמורה להשקיע כסף בספורטאים? למה שהמדינה תעשוק את כספי-שלי עבור מגרש כדורגל או מחבט טניס?

Antonator1 08-11-10 17:44

אם הענף מצליח - יש לגיטימציה להשקיע בו. אני רואה לנכון שהמדינה תשקיע באתלטיקה למשל, אנשים כמו דימה קרויטר יכולים לתרום לישראל לא מעט אם יעזרו להם להתפתח.

JaSoN.B 08-11-10 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1038665)
עם כל הכבוד להשקעה, ויש המון כבוד - מה לעשות שאנשים לא רואים לנכון להשקיע באנשים שחלקם ברמה (ברמת מסה לפחות לרוב) של ילד בן 20 שנהנה לפקוד את חדר הכושר 3-4 שנים בלי להשקיע בזה את רוב חייו ורוב המתחרים הישראלים נמחצים כמו זבובים בתחרויות בינלאומיות?

אז יש לי שאלה אלייך, אבל הכי רצינית, לא מנסה להתחכם...
אם בכמה שנים הקרובות למשל, יהיו פה כמה נערים(שבעוד כמה שנים יהיו בוגרים) והם יעפילו(ניראה לי שככה מאייתים את זה חחח) לתחרויות הגבוהות של bb באירופה וארה"ב...ובאמת אבל שיצליחו ולא סתם יגיעו לשם לקבל מקום אחרון, אלא יקבלו 1-3 ויקבלו שם חזק בענף...אז היית רואה את זה אולי כנכון להשקיע בbb?

שוב, שאלה רצינית לגמריי...

subzero1122 08-11-10 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1038670)
אם בכמה שנים הקרובות למשל, יהיו פה כמה נערים(שבעוד כמה שנים יהיו בוגרים) והם יעפילו(ניראה לי שככה מאייתים את זה חחח) לתחרויות הגבוהות של bb באירופה וארה"ב...ובאמת אבל שיצליחו ולא סתם יגיעו לשם לקבל מקום אחרון, אלא יקבלו 1-3 ויקבלו שם חזק בענף...אז היית רואה את זה אולי כנכון להשקיע בbb?

לא
באדיבילדינג זה לא ספורט, בניגוד לאתלטיקה, כדורגל, פינג פונג וכו'.
ואם המדינה לא משקיעה במלכת היופי היא לא צריכה להשקיע במלך הסייקלים.
הם לא מביאים שום כבוד למדינה, הכבוד היחיד שהם מביאים זה לאגודה למלחמה בסמים.

Antonator1 08-11-10 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1038670)

לא ממש, אולי מקומות ראשונים איכשהו כן, הייתי מוצא לנכון את זה שיהיו ספונסרים שיעזרו לאנשים האלה להתקדם - אבל עדיין, אתה לא רואה בפיתוח הגוף הישראלי חברה' נדירים כמו דימה קרויטר באתלטיקה וכנראה שבשנים הקרובות גם לא תראה. פיתוח הגוף זה תחום חלש ומחתרתי בארץ, בקושי מצליחים להרכיב במה באיזה מגרש כדורסל וכל שנה תולים את אותו הברזנט ברקע עם הספרות של השנה העדכנית מודבקות מעל איפה שכתובה השנה. עם כל הכבוד, בקצב הזה אין מה לקוות לגרוש מאף אחד סתם ככה. אתלטיקה למשל זו מלכת הספורט, ענף עם מסורת בארץ ובעולם וענף שישראלים הוכיחו את עצמם בו במשך שנים כבר. פיתוח גוף זה מכובד והכל, טוב ויפה שאנשים אוכלים כל 3 שעות ומצליחים לממן סייקלים עם משפחה וילדים, אבל בלי הישגים אין כסף. הישגים זה בין השאר להצליח לארגן לפחות תחרות אחת בשנה שתהיה יותר מושקעת מהצגה של צוות בידור במלון 4 כוכבים.

Idan Golani 08-11-10 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי No Troll (הודעה 1038655)
איך מזיעים בבילדינג?

מה שבאתי לשאול

moo 08-11-10 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ruhl (הודעה 1038664)
ניגרי בנאדם מלומד כמוך צריך לדעת מה ההגדרה של ספורט:confused:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...95%D7%A8%D7%98
אתה יכול לטעון שזה לא לטעמך אבל עם הגדרות קשה להיתווכח...

ויקיפדיה זה לא מקור מידע

אם תעשה חיפוש שם על פיתוח גוף תראה שויקיפדיה מציג אותו כספורט
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...92%D7%95%D7%A3

daniel maron 08-11-10 20:53

מה ההגדרה של "ספורט" לפי דעתכם?

ruhl 08-11-10 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1038698)
ויקיפדיה זה לא מקור מידע

אם תעשה חיפוש שם על פיתוח גוף תראה שויקיפדיה מציג אותו כספורט
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...92%D7%95%D7%A3

זה וויקיפדיה בעברית מציג אותו כספורט, באנגלית לא
http://en.wikipedia.org/wiki/Bodybuilding

dethMAN 08-11-10 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1038671)
לא
באדיבילדינג זה לא ספורט, בניגוד לאתלטיקה, כדורגל, פינג פונג וכו'.
ואם המדינה לא משקיעה במלכת היופי היא לא צריכה להשקיע במלך הסייקלים.
הם לא מביאים שום כבוד למדינה, הכבוד היחיד שהם מביאים זה לאגודה למלחמה בסמים.

שאלה רצינית. אם אתה כל כך מתנגד ל"ספורט" הזה אז מה אתה עושה בפורום של פיתוח גוף\בודיבילדינג?

Alon332 08-11-10 23:07

יש תחרות בודיבילדינג ב-world games.
גם בהחלקה על הקרח וגימנסטיקה התוצאה נקבעת ע"י שופטים, מה שנקרא "תחרות יופי" ואלה ענפים אולימפיים.

אני לא ממש בקטע של באדי בילדינג, אפשר להגיד שאני אפילו סולד מזה אבל תצטרכו להעלות טיעונים יותר טובים לסיבה למה זה לא ספורט.

בכל מקרה, למדינה יש סדר עדיפויות למי היא נותנת כסף ואני בטוח שאם היינו במצב מדיני, כלכלי וחברתי טוב יותר גם ענפי הספורט היו מקבלים קצת מהועגה.

No Troll 08-11-10 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 1038818)
שאלה רצינית. אם אתה כל כך מתנגד ל"ספורט" הזה אז מה אתה עושה בפורום של פיתוח גוף\בודיבילדינג?

הוא לא מתנגד לספורט, הוא מתאמן,
לא רואה איך השאלה קשורה לדיון.

subzero1122 08-11-10 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 1038818)

מנסה להעיר אותך מהסרט הזה.

subzero1122 08-11-10 23:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1038763)
מה ההגדרה של "ספורט" לפי דעתכם?

עלייה לבמה תוך כדי הצגת השרירים זה לא ספורט, בוא נתחיל מזה.

talvolik 08-11-10 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1038848)
עלייה לבמה תוך כדי הצגת השרירים זה לא ספורט, בוא נתחיל מזה.

אבל הדרך להגיע לרמה של שריר כזה, זה ספורט טהור.
אולי התחרות עצמה זה לא ספורט אלה יותר תחרות ראווה, אבל במשך כל השנה, זהו ספורט ואין על זה וויכוח

No Troll 08-11-10 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvolik (הודעה 1038853)
אולי התחרות עצמה זה לא ספורט אלה יותר תחרות ראווה, אבל במשך כל השנה, זהו ספורט ואין על זה וויכוח

העניין הוא שאת השופטים לא מעניין בכלל אם אתה מרים משקלים / או ריצות וכו',
זה לא נלקח בחשבון בתחרות עצמה.
בהגדרה bb זה לעלות לבמה עם תחתונים ולהציג את הגוף. (לא האימונים)

subzero1122 09-11-10 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvolik (הודעה 1038853)

אתה יודע כמה שעות המתמודדות בתחרות מלכת היופי משקיעות בחדר כושר ובאירובי?
אבל הדרך להגיע לרמה של יופי כזה, זה ספורט טהור.
אולי התחרות עצמה זה לא ספורט אלא יותר תחרות ראווה, אבל במשך כל השנה, זהו ספורט ואין על זה ויכוח.

No Troll 09-11-10 05:02

אני לא מסכים שזה לא ספורט, כל עוד יש בזה תחרות - זה ספורט.
העניין הוא שבעקרון אתה לא חייב להרים משקולות או לעשות אירובי בשביל להתחרות (בפועל זה אחרת, נכון)

dethMAN 09-11-10 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1038846)
מנסה להעיר אותך מהסרט הזה.

איזה סרט? עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה.

one levi 17-11-10 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רותם חלימי (הודעה 1037366)
הלוואי ויצליח!

:11: בהחלט!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ