![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומורגן תותח על מקווה שיצא לי ולו לעלות על במה ביחד |
איך אתה גודל מהתפריט הזה, בקושי מדגדג לך את הנייטרלי מה זה 2400 קלוריות
45 גרם שומן,230 פחמימה על 270 חלבון.. מוזר אה והתבלבלתי עם מישהו אחר בקשר לזה שהיית שמן פעם כך או כך כבודך במקומך מונח |
ציטוט:
|
ציטוט:
יוצא פה בסביבות ה200 עד 205. בהנחה שהשייק שלו זה 30גר חלבון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כלומר, להגיד שאלירן טיבעי והלהציג אותו כפריק שאנשים יבואו להתאמן אצלו, ולשלם כסף על תוכניות.. כאילו סוד ההצלחה שלו שמור אצל אנטון. בנאדם שמעודד צעירים להשתמש בחומרים, לא רואי להוות דוגמא לצעירים, אני מקווה שהמשטרה תתפל בו על מכירת סמים לקטנים. :bye1: |
ציטוט:
:flowers: |
המספרים בהתחלה זה שעה
|
איך אני אוהב את זה שאנשים אוהבים לזיין תמוח :):):):) אני נהנה לשבת פה ולקרוא את התגובות שלכם חבר'ה נהנה ומצחיק כמובן שאנשים שרואויים לערכה יודעים זאת ורואים על פי התגובות , יהיה בסדר חבר'ה מקווה שתתיישרו
|
ציטוט:
|
אתה מני ואלירן הכי תותחים פה בנוער ואין על זה בכלל ויכוח.
|
ציטוט:
blockbuster called.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סע הביתה ילד. |
כמי שמאוד מקורב לאנטון אני אומר באחריות שלא רק שהוא לא מעודד שימוש בחומרים אצל קטינים אלא להיפך: הוא שולל את זה, ואם ילד שמתאמן אצלו יתעקש אנטון יראה לו את הדלת החוצה - וכבר היו מקרים.
זה אותו דבר לגבי סטאס. הם אנשים מאוד אחראיים ומקצועיים, כל מי שאומר אחרת מדבר מחוסר ידיעה, ומתבסס על שמועות. אגב מורגן טבעי כרגע כמו מי נביעות, תאמינו או לא. |
ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה אחי, גם אני לפעמים מרגיש בחיטוב, אבל זו הדרך. לעלות כמו חזיר לא נותן שום דבר. תחשוב שנוכל להיות מוכנים ב 6 שבועות, איזה כיף זה במקום 5 חודשים כמו חמור. |
בוא נגיד לכם ככה חבר'ה החכמולוגים שמגדירים את עצמם יודעים בודאות במה השתמשתי , מה שלקחתי או לא לקחתי לא עניין של אפאחד לא יכנס לויכוח פה עם אפאחד , מה שכן היה לי מקרה קיצוני מאוד שבו קיבלתי בראש מהמסטר שלי ( אנטון ) ובוא הוא הראה לי איזה טעות עשיתי שנגעתי באיזשהו חומר קטן שאפילו לא נכנס להגדרת הממתקים לפני התחרות ועל המקרה הזה אנטון כמעט ניתק איתי את הקשר ובזאת הוא הראה לי כמה צריך להתרחק ולהזהר מחומרים במיוחד בגיל הזה וטעות הבאה אני בדררך החוצה .
ככה שכל מי שאומר שהוא דוחף חומר לקטינים זאת אחת הסיבות שהוא עובד עם הנערים שלו מאוד מאוד צמוד ואישית ומכניס להם לראש שאין מה לחפש בממתקים בגיל צעיר אבל כאלה אנחנו לפעמים טיפשים מקווה שתפסתם את הראש שלי ל pro star המבין הגדול ההודעה הזאת מופנת במיוחד אלייך. |
עזוב אלירן, תתחיל להתרגל אנשים תמיד ירצו להרוס לך ולהשמיץ אותך ביחד עם התגובות החיוביות..ככה זה קנאה.
ניגרי-אני רוצה להתייחס להודעה שלך על תזונה, כמה באמת תפריט כל כך "נקי" עוזר בעלייה במסה? 0.5 גרם שומן? פחות פחמימות מחלבון? מאזן קלורי שבקושי מדגדג את הנייטרלי? תסביר לי אתה...מרוויח הכנה לתחרות יותר "קלה" אבל כמה זה באמת עוזר לעלות בצורה איטית כלכך ככל הנראה? |
בוא נגיד ככה דניאל אחי האחוז שתעלה זה אינדיוידואלי מאדם לאדם כל אחד צובר שומן בדרך אחרת , הכוונה להכנה יותר קלה זה שעם תעלה נקי יותר ותישאר על אחוזי נמוכים ההכנה לתחרות שלך תיהיה יותר קלה ואיך שאומרים הגוף משתבח מדיאטה לדיאטה אבל עם תיהיה במשטר תזונה כל השנה תיהיה בשייף מדהים , כמו כן אפאחד לא עושה את זה ונישאר בדיאטה כל השנה לפחות לא פה בארץ אבל הכוונה של ניגרי זה לא להיות בלוןן במסה לעלות במסה אבל בצורה עדינה .
|
חח נכון מה שמצחיק זה שאביב בעצמו דיבר באחת הכתבות על האופסיזאן שהוא דפק ב2006-2007 עם אני לא טועה שהוא לקח מר צפון, בקיצור הוא דיבר על העלייה במסה שלו כשגיל גרנות בעצמו אמר לו לעלות בצורה "מלוכלכת" , שקים של סריוס מס,כמויות גדולות של אוכל, ומראה נוזלי ותגובות שליליות וזה ציטוטים.. "חשבתי שבחיים לא אגיע בשייפ טוב אבל גיל אמר לי אל תדאג והכין אותי לתחרות ..."
מה שאני חושב שברמות ה"בסיסיות" הרמה בארץ אני מתכוון צריך לעלות המון מסה כדאי להתחרות בחו"ל ולעשות שם נזק.. כמובן רק למי שבאמת רוצה. אבל הבנתי אותך אחי זה בסדר, בקיצור בנושא אחר מה שאמרתי אל תתיחס להודעות מפגרות של אנשים.. תמשיך לעשות מה שאתה אוהב ויודע |
ציטוט:
בתור מי שמכיר ומתאמן צמוד עם אנטון כבר די הרבה זמן -אנטון בחיים לא דוחף ודחף אף אדם בין אם קטין\מבוגר לשימוש בחומרים -וההפך מכך הוא הנכון... אין פה שום סוד מיוחד או נוסחאות כימיות אלה סה"כ המון עבודה נכונה, אימונים קשים ובעיקר תזונה. אלירן מבחינתי באמת סוג של כשרון -ועדיין טבעי בהחלט! , אין מי שיכול לערער שההצלחה של אלירן בחלקה הגדול כשורה להמון עבודה נכונה שאת בסיסה קיבל בתחילה אצל אנטון. כמו אלירן יש עוד רבים וטובים שמודרכים עם מעקב צמוד ועם תוצאות מרשימות מאד על הבמה ומחוץ לה, אני אישית יכול לדווח על השינוי שלי בעבודה מול אנטון בגדר פלא והצלחה מסחררת שכולה קשורה לעבודה צמודה ונכונה -וכן גם טבעית. את הפיקציה שתיארת אני דווקא נוטה למצוא במקומות אחרים-ואפילו הצליחה לעבוד עליי פעם. לירון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה אני למדתי על הבשר שלי דברים. אני לא תזונאי, אבל הניסיון לימד אותי. רק היום אני מרגיש שמכיר את הגוף שלי מספיק טוב ושמצאתי את הנוסחה הנכונה עבורו. אני יודע כמה פחמימות מספיקות לי וכמה מעבר להן יגרמו להשמנה. אני יודע שלא גדלים מפחמימה, אלא מחלבון. אני יודע שאני חייב אירובי כל השנה, והרבה. עשיתי מאסה מלוכלכת ב 2008, יכול להיות שזה נתן לי משהו, אבל היום יש לי בסיס מספיק בשל כדי לא לחזור למקומות ההם. צריך גם לזכור ש ב 5 חודשים של חיטוב אתה מאבד בשר, אין סרט אחר. לגבי קצב העלייה, יש אלמנטים שהם לא לפורום, אבל אני מבטיח לך שאינני מחסיר מהגוף שום דבר בגלל פחד להשמין. עשיתי שינויים דרסטיים מבחינת זה שאין אצלי יותר צ'יטים מיותרים, אני נצמד כמו ברזל לתפריט, ואני מתמיד מאוד באירובי. בינתיים עליתי 13 קילו מהתחרות, ואני חטוב ברמה שמבהילה אותי, כלומר שהעסק עובד - וזה עוד לפני שנכנסתי ממש לעניינים, כמו שאתה בטח מבין. במצב של עכשיו אני יכול להיות מוכן לתחרות תוך 3 שבועות, בעוד שפעמים קודמות אחרי חודשיים כבר הייתי כל כך אאוט אוף שייפ שכל דיבור על תחרות נראה תיאורטי. העונה הזאת אני מתכוון לעשות את כל מה שצריך ואני מאוד נחוש. תהיה בטוח שמה שיראו ממני באוגוסט הזאת יצדיק קניית כרטיס לתחרות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מחזק! אפשר לעלות יפה ואיכותי בלי להפריז בפחמימות, ואני אגב חושב שיש לך מספיק פחמימות בתפריט. מה עוד שלהוסיף תמיד אפשר, העיקר שזה בפיקוח. וכמובן: אתה בידיים טובות, תמשיך להקשיב לגיל, הוא יודע מה הוא עושה - התוצאות מדברות. |
אפשר לדעת בן כמה אתה (ישראל אמרון)?
|
עוד מעט 18
|
http://www.youtube.com/user/TeamMusc.../1/RLuOn6XaTUY
BRANCH WARREN מדבר על אוף סיזן. תכלס מסה מלוכלת זה לא אפקטיבי בכלל, לא למסה עצמה(יש דברים יותר טובים) וגם לא לחיטוב. צריך רק לאכול" פחמימה טובה,מורכבת/אחרי אימון זמינה. שומנים ממקור טוב כמו טחינה,שמן זית,אגוזים,אבוקדו.. וחלבון איכותי. אנשים שמתחילים לאכול פיצה ואומרים שזה בישביל להשלים קלוריות.. לא מחכה להם חיטוב קל. |
ציטוט:
נראה אותך מתאושש אחרי סקואט של 200 קילו מ3000 קלוריות ואז תדבר |
סע לישון קובה אתה חיי בסרט שמן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה הסקואט שלך שאתה מדבר? 20 קילו? בלחץ 40 קילו עם לפוצץ וריד נכון? תתחיל לקרוא כבר מאמרים ולא של ווינט סבבה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ