![]() |
או שאנשים פה חרטטנים גמורים או פשוט חולי נפש...
לגבי אוכל למה להתעולל בעצמך ככה , החיטוב שלכם לא ברמה של תחרות אפשר לפטור את זה בקלות.. אצלי הכי אובססיבי הייתי עובד מ7 בבוקר עד 8 בערב עבודה פיסית מעייפת ,חוזר הביתה מתקלח מנשנש משהו והולך להתאמן. ככה 3 חודש לא יודע איך הייתי מסוגל |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעו אנשים הרגתם אותי עם הסיפורים :):):):)
לא יודע אם כולם אמיתיים אבל... בכל מקרה חולנייי ביותררר |
הלכתי למסיבה תפסתי מישהי לחשתי לה באוזן בואי לשרותים היא זרמה ובאמצע האקט הוצאתי קופסאת ט1נה והתחלתי לאכול
|
ציטוט:
מספיק המבטים של אנשים ברחוב כדי להבטיח שאני לא אחזור על זה. |
ציטוט:
lightweight כפרה,מברוק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עצמי קרה לי מקרה זהה רק שבמקום טונה הוצאתי פירכיות (מוסיף רעש לאקט) מומלץ:emb1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שוויתרתי על סקס רק כדי לא להפסיד אימון / לא לקטוע את התזונה כמו שצריך. אני לא חושב שיכול להיות משהו יותר מטורף מזה, מצטער
|
ציטוט:
|
פיליפ.....זה עצוב...
|
^^^ נכון, לכן אני משתדל לא להיכנע לטירוף הזה לעתים יותר מדי קרובים.
|
ציטוט:
כולה סקס, אם יש לי אימון לא בא לי לבוא עייף אז אני שם זיין על המין הנשי (תרתי משמע) כמובן שזה לא עד כדי כך קריטי אך לפעמים אני פשוט רוצה לשמר את האנרגיות שלי.. חוץ מזה שאחרי אימון ההורמונים משוגעים ככה שעדיף אחרי d: |
ציטוט:
אתה אשכרה מוותר על סקס בישביל אימון או ארוחה??? |
ציטוט:
חחחחח יאאללה כמה חארטות עפו פה |
ציטוט:
והתדירות הייתה בלי להגזים פעם ביומיים בערך במקרה הרע אז הכי הרבה יהיה קצת יותר קשה באימון אח"כ |
ציטוט:
:lol::lol::lol: |
לוקחים בחמגשית 3 ביצים טונה וחלבה כדי לאכול את זה ביתכון..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בס"ד
תקשיבו, כבר אמרתי לכם שבישוב שלי יש בעיות בחדר כושר, אז היום לקחתי את האופניים ונסעתי לחברון כ 7 -8 ק"מ מהבית שלי עם עליות וירידות תלולות. היתה לי תקווה שלפחות שם החדר כושר יהיה פתוח - אבל הוא היה סגור! ונסעתי 7-8 ק"מ בחזרה הביתה. מה לא עושים בשביל אימון |
לא רואה בסקס כמשהו מיוחד אם יש לי אימון אני לא רוצה להגיע עייף, לא קריטי במיוחד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קרית-ארבע |
ציטוט:
יש בפורום בני תמותה שמבחינתם סקס זה כן משהו מיוחד חחח :sbb4: |
ציטוט:
היה לכם בלאגן היום שם הא? 2-0 לנו :) |
בס"ד
כן ! השמחה התחילה עוד מהלילה (כשחזרתי מחדר כושר הסגור) היו הרבה כוחות על הכבישים. |
ציטוט:
|
אתם מכירים אותו אישית?
|
בואנה איזה אנשים חרטטנים יש פה...
עאלק philips מוותר על סקס פחחחחח מה אתה עף על עצמך? |
ציטוט:
|
בס"ד
רציתי להתייחס לחתימה של טלסביון - "הכאב הוא זמני, הגאווה היא נצחית" חשבתי שבחיים הכל בדיוק הפוך - הכאב הוא נצחי, והגאווה זמנית בה לכם לדבר על זה ? טלסביון, מה יש לך לומר (להגנתך חחח) ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ