![]() |
ציטוט:
ויפה על המשקלים אתה מתקדם בss? |
יפה אחלה משקלים בהצלחה ss?
|
אלכס...
בינתיים כן... |
ציטוט:
|
יש לי משקלים של ילדה ביחס למשקל שלי ולזמן שאני מתאמן.
בכל מקרה, הייתי מנסה, בטח אם מה שמעניין אותך זה רק כוח. אתה יכול גם לנסות את זה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 |
סקוואט- 95
פרס- 45 בנט אובר- 65 אח"כ עשיתי טיפה מעשי תועבה עם המתח, מצטער. בחזרה הרביעית בסקאווט בסט האחרון התעקם הגב וטיפה עפתי קדימה, אבל החמישית הייתה מושלמת- מוזר. בנט אובר זיין תידיים, פרס היה מרגש. עכשיו מתכונניים לאימון האימון האמיתי, זה שיש בו בנצ' פרס. תגובות כמו: "שיזיינו אותכם בדרבי יא קהל של פליטים" "אני שונא אותך גורי טובבין אני שונא את כל הערבים" "אתה משתמש בפיצויים מגרמניה לקניית אבקות ניפוח? יתקבלו בברכה |
הלוואי תקבלו 4 חתיכות בדרבי
|
למה לא ישנתם באוהל????????????????????????????????????????????? ????????????????????
|
את הבדיחה האחרונה לא הבנתי.
אני יותר מדיי אינטילגנט לשטויות שלכם... |
ציטוט:
|
דווקא מגיל 4, אבל בכיף.
בכל מקרה עיר האוהלים? מצחיק |
שיחקתי כדורסל ואני גמור מת.
יום שבת אין גישה לחדר כושר... אם אני קם לא תפוס, ללכת לאימון מחר ב10 בבוקר או לדחות לראשון? |
ציטוט:
אני גם מתאמן אחרי כדורגל ואין מה לעשות. |
כמו שזה נראה עכשיו אני אדחה בראשון, אני לא רואה אופציה שאני עושה סקוואט מחר.
טעות הנבחרות בית ספר האלה טעות, ועוד ארבעה רבעים. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמההההה שונאיםםםםםםםם את הפועלללללללללללל בבירההההההההה |
סקוואט 97.5
בנצ' פרס- 82.5 דדליפט- 110 כמעט בכיתי מרוב קושי |
|
גורי תחליף בדיחה כבר יא מסריח
|
כושילהראבק איך שכחתי מחר טיול שנתי לשלושה ימים.
אפילו לא לחשוב להתאמן יום אחרי יום, נכון? |
אם אתה אוהד הפועל כן.
|
לא מצחיק.
בכל מקרה, מאז יום ראשון לא עשיתי אימון, להעלות תמשקלים או להשאר איפה שאנ ולעות באימון הבא? |
לחזור על האימון האחרון
|
החלטתי להתעלם מהמוסכמות החברתיות והמשכתי לעלות.
כזה אני, אסרטיבי. סקוואט- 100 ק"ג פרס- 47.5. השתי חזרות אחרונות התעגל קצת הגב, אבל נחליק את זה. בנט אובר 67.5- כנ"ל. אין לי אמא ואין לי נעליים עד מתי אושוויץ 42 |
ומחר תקבלו בראש
|
באמת שאני חותם על 3-0 להם.
יש לי הרגש שיגמר 6,7 לפחות! |
באמת שאני חותם על 3-0 להם.
יש לי הרגש שיגמר 6,7 לפחות! |
סקוואט- 102.5
בנצ'- 85 דדליפט- 115 הייתי יותר מדיי עסוק בלצעוק לא לגעת לא לגעת והגעתי לכשל בשתי החזרות האחרונות בבנצ'. לא מתכוון לעשות ריסט עדיין, נחכה לאימון הבא. |
יפה ג1רי. איך הסקוואט הרגיש?
|
עשיתי שתיים כמו שצריף לעשות, היה סביל.
אח"כ הגיע המדריך והתחיל "לא פיסוק רחב, לא אולסטראס, לא רגליים כלפי חוץ, יורד עמוק מדיי" עשיתי כמו שהוא רצה, ואז שהוא יצא עשיתי רגיל ושמה ממש נפטרתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה שהתחיל כבדיחה יפה וסתם נטל,
הפך למטרד של ממש. אותו מאמן ישב עליי 40 דקות ולימד לעשות סקוואט עם פיסוק צר ורגליים ישרות. גם אחרי שהוא לימד אותי עשיתי לטעמו עם הגב קדימה מדיי. בכל מקרה ביררתי מתי הוא עובד ובימי שישי,שני ורביעי אני לא אגיע לחדר כושר יותר. חשבתי שיש משהו בדבריו, אבל אחרי שראיתי סרטונים של השלד עושה סקוואט הבנתי שהכל בסדר איתי. אני אצלם יום שבת. סקוואט- 20 :) פרס- 50 בנט אובר- 70 |
תגיד לליצן הזה שאתה לא רוצה להקשיב לו וזהו.
דרך אגב אם פליקס מגאת' לא קונה את שכטר אחרי המשחק הוא פראייר, יותר טוב מפרפראן |
זה מצחיק, למרות שכבר לא נשאר ממני שום זכר לכדורסל-
כשהרגליים חזקות, אני שומר כמו שלא שמרתי מעולם. איזה פיספוס שלא התחלתי שנתיים קודם עם סקוואטים. |
סוף סוף אימון מרגש.
סקוואט- 105 בנצ' 85 דדליפט- 120 היה אדיר, הכל עף באוויר. |
טרול הכבוד גורי. מתי אתה מצלם לנו?
|
דווקא היום צילמתי.
אבל זה היה הסט האחרון וזה היה ממש ממש קרוב, ככה שאין מה להעלות. אימון הבא אני אבקש ממישהו שיצלם אותי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ