![]() |
ציטוט:
אתה לא חלק מהרוב, כנראה לך יש משהו אחר אחי :] יש לך תסמונת הקוביות... חשבתי שהפורום כבר עבר את המגיפה הזאת שכולם צוחקים על קוביות ולא רוצים כבר קוביות כי זה מעיד על זה שאתה כוסית או משהו טיפשי אחר.. טוב, לפחות עברה התקופה עם מייקל לואיס.. מה אני אגיד לך, זה המטרה שלך ואני מכבד אותה ואם היית רואה אותי היית מבין שגם אצלי הקוביות לא בעדיפות ראשונה ויש לי רצון להעלות משקל ולהיות חזק יותר אבל אני לא אגיד את המשפט הטיפשי של הבחור ההוא... שבתאכלס אומר "אני בן 10 שהרגע גילה שיש דבר כזה כוח ובגלל שאנשים שם בפורום ר1שמים מגנ*ב אז גם אני אתאמן כוח ואכתוב משפטים מפגרים על דברים שאין לי מושג עליהם" זו דעתי.. |
ציטוט:
גם לנשום את הפיח באויר לא בריא |
look who came back^^
i like your spirit anton :sbb4: |
חחח מצחיק לראות אנשים שמיתאמנים חודשיים וקראו איזה ספר מנסים להגיד לך איך להיתאמן
|
מה קורה? לאן נעלמת? הלכת לחפש את קריסטינה :)?
|
ציטוט:
אין שום דבר שתוכל לומר שיהיה נחרץ משום שמדובר בדעתך האישית בלבד-אז אני מציע לך להיות פחות נחרץ בדעותייך ובמיוחד ובמיוחד להרגע עם הדיבור שלך על אנשים אחרים ותחומי ספורט אחרים |
ציטוט:
|
נחמד כל הרעיונות שאתה חושב עליהם ומאמין בהם אבל כמו שאמרתה אתה קודם כל בן-אדם ואחרי זה ספורטאי, אז תמיד תזכור שבן-אדם אמיתי יודע לתת כבוד לאנשים שמסביבו.
|
נראה מעולה
|
anthon is the man, he is huge!
|
ציטוט:
|
חוץ מפרצוף כועס, אין שום דבר מרשים בגוף שלך.
במיוחד לא שרירים. 1 מתוך 10 השופט |
איכשהו תמיד, אבל תמיד בנושאים שאתה פותח יש ריבים ולכלוכים...
מעניין... קצת לחשוב לפני שאתה כותב משהו לא יזיק מר אנטון. |
ציטוט:
אפשר להגיד שאני ממש מסכים איתך "מתחילים שחושבים שאם הם יאכלו כל 3 שעות ויתאמנו בתכנית א' ולא ב' הם ייראו כמו רוני קולמן תוך חודש" כל כך נכון "לרוב זה פשוט הרצון לחזור להיות קודם כל בן אדם ורק אז ספורטאי, לעסוק בעוד תחומים ולהנות מהחיים," העיקר לעשות מה שאוהבים איך שאוהבים ולהנות מזה! התוצאות יגיעו בהתאם וכל עוד זה פועל עליך אז מה זה משנה איך אחרים רואים את זה |
אנטון, ברוך השב קודם כול !
לגבי מה שאמרת, אני ממש לא מסכים איתך. אתה שונא את מה שבודיבילדינג עושה פיזית ונפשית ?! ז"א אתה שונא את זה שאנשים משקיעים בגוף שלהם בגלל שהמראה שלהם חשוב להם ? אנשים שעולים לבמה והגוף שלהם לא בליגת הפונקציאונליות - אתה רציני כשאתה אומר את זה ?! על מה לעזאזל אתה מדבר ? אתה רוצה ששחקני פוטבול ופווארליפטרים יעלו לבמה להציג שומן ? למה התכוונת כשרשמת את השטות הזאת ? על במה של תחרות בודיבילדינג אתה לא צריך את הפונקציאונליות של שחקני פוטבול כי בודיבילדינג ופוטבול הם ענפים שונים, אתה לא חושב כך ? יש כמה התרונות בלאכול כול 3 שעות ואם זה לא ניתן להתווכח, ההתרון העיקרי לדעתי הוא זה שאין צורך לדחוף כמויות מסחריות של מזון בכול ארוחה, אפשר לקום אחרי כול ארוחה מהשולחן בלי הרגשה של כובד בבטן ! לגבי זה שבודיבילדינג הופך אותך לחיה, אני חייב להגיד שאני מכיר שחקני טניס וכדורגל שהם קודם ספורטאים ואז בני אדם, אפילו היתי אומר רק ספורטאים ובכלל לא בני אדם. יש מצב שאתה פשוט התבאסת מבודיבילדינג בגלל שלא כל כך הלך לך, והתוצאות לא סיפקו אותך מספיק, לכן התיאשת החלטת לחתוך לכיוון אחר ולנסות את עצמך בפווטרליפטינג ? ואני לא יהיה מופתע בכלל אם שנה הבאה תפתח נושא בפורום תחת כותרת "אני שונא פווארליפטינג - אמן שיחלידו כול המוטות והדאמבלים" ותעבור ל sumo ...... ועכשיו סתם שאלה שמאוד מעניינת כניראה לא רק אותי, אתה במקרה שונא גם מצלמות ? או שאתה שונא את הצלם ? למה אתה כל כך עצבני בכול תמונה שלך ? אולי אתה מנסה להפחיד את חברי הפורום ? |
ציטוט:
|
אני אל ממש קשור לנושא אבל פאק!
אתם מוכנים לרגע אחד.. לצאת מהסרט המטומטם שאתם חיים בו שפאוורליפטינג = שומן ?.. רק לרגע אחד לזנוח את הרעיון המופרח והלא נכון הזה זה שבישבילכם פאוורליפטרים זה רק מי ששוקל 110 קילו ומעלה [הקטגוריה העליונה] זה דבר מטומטם לחשוב... כי כשאתה מתחרה בכזאת קטגוריה.. לא משמ אכפת לך מאחוז השומן שלך אבל קחו פאוורליפטרים שמתחרים בקטגוריות סגורות משקל נגיד עד 90.. עד 100 עד 110 הם מאסיבייןם בטירוף! וממש ממש לא על אחוזי שומןם גבוהים כי האחוז שומן אל עוזר להם בתחרות.... חבל להם לבזבז קילוגרים על משקל שלא מועיל להם.. הנה כמה שמנים.... http://powerliftinghub.com/images/Ed_02.jpg http://oquendog.files.wordpress.com/...werlifting.jpg http://img153.imageshack.us/i/kirkkarwoskiyy8.jpg/ http://www.canadabodybuilding.com/fo...1&d=1262795144 http://70sbig.com/wp-content/uploads...ng-287x399.jpg קירק שמן נכון? Uיש עוד המון דוגמאות.. אלה פשוט כמה מפורסמים שכנראה תכירו גם מי שלא משמ מתעסק בתחום פשוט צאו מהסרט שפאוורליפטינג = שומן.. כי זה לא... ואולי אפילו להפך בתוכניות ליניאריות עצימות ותזונה מחושבת [לא מבחינת לאכול א1ף עם ע1רז כל היום] אלה מבחינת הכנסה קלורית חיובית סבירה +500 מעל ההתחזוקה+הוצאה קלורית של אימון [עלייה של 2 קילו בחודש~] לרב תיהיה יותר נקייה מאשר אימונים אחרים ופחות עצימים |
אני חושב שלא הבנתה את צורת החשיבה של האנשים כאן.
הם מתכוונים(שוב לפי דעתי) שבפאוורליפטים אתה מעמיס הרבה פחמימות, לכן אתה משמין ובסופו של דבר אתה מתעצל גם להוריד את אחוזי השומן כי התחרות לא דורשת ממך את זה(יש עוד סיבות כמובן), זה לא יפגע בניקוד שלך כי בניגוד לבאדיבילדינג לא בודקים את הגוף שלך - אם הוא חטוב או לא, אלה כמה אתה מרים בסה"כ. |
ציטוט:
אין כמעט אף אחד שמן... כי כשצריך להכנס לקטגוריית משקל 25 אחוז שומן לא עוזר לך .. כשאין קטגוריית שמקל 110+ אז לא אכפת לך להיות 25 % כי גם ככה אין משקל שיא אבל לדוגמא קטגוריה עד 100 קילו... בתחרויות רציניות לא תמצא הרבה חברה עם אחוז שומן גבוה.. |
ציטוט:
|
כדי להזיז את המוט, פוורליפטרים זקוקים למסת שריר ולא לשומן.
גם אלה שמשתתפים בקטגוריה פתוחה לא בהכרח שמנים (ד"א זה 125+) והם ניראים טוב יותר מרוב הבילדרים שעולים על הבמה בכמה מקומות. |
ציטוט:
אבל המודה עכשיו זה ק1ב*1ת 125.. :) תודה על התיקון יש מצב שאני מתבלבל בין wl ל pl .. [wl זה כנראה 110+ ... אולי] לדוגמא ביל קזמאייר.. למרות שלא פאוורליפטינג היה העיסוק המקורי שלו נראה מעולה! הר אדם! ולא על אחוז שומן גבוה בצורה מפחידה קזמאייר הוא המפלץ המקורי |
כאילו בכללי, מטרות אחרות וכל זה - אבל לי בודיבילדינג תחרותי, למרות ההשקעה (ויש השקעה, שאני כן מכבד) - נראה גיי מדי והרבה אנשים שמעורבים בו מתנהגים כמו דבילים מוחלטים.
|
ציטוט:
תוכל לתת דוגמא? |
ציטוט:
(אתה רוצה שיצאו עליו בכוונה או מה?). :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: |
ציטוט:
אני אוהב את הספורט ורציתי לדעת למה הוא מתכוון..הוא אומר שזה ספורט של הומואים ודבילים.. רציתי שיסביר את עצמו כי אני לא מסכים איתו מה אתה קופץ? |
ציטוט:
|
זה שאתה כל היום מסתכל על תמונות של גברים בתחתונים, לא נראה לך קצת גיי? ברצינות...
|
ציטוט:
על סמך מה אתה קובע שתכנית ABCDEF אינה מאפשרת התקדמות? במידה והאימון שלך בעצימות גבוהה דיה, יש צורך בשבוע התאוששות לשריר ומכאן מגיעה ההתקדמות (כמו רוב תכניות האימונים של מפתחי הגוף המקצועיים). ... ברוך שובך אנטון תמשיך לתת בראש... אתה מגיע להתחרות באליפות הארץ בדצמבר?:sbb3: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וקאי גרין גרין זה קאי גרין אישית אני חושב שהוא מדהים מכל בחינה ואני סוגד לבן אדם אבל מה לעשות יש לו איזה שריטה בראש..לא מפריע להעריץ אותו.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחייאת, אפילו בוינגייט יודעים להסביר למה תוכנית כזאת לא טובה. (בוא נוציא חומרים מהמשוואה). |
יש "פריקים" שגם בתוכנית מפוצלות יתקדמו,
אבל אם הם ינסו את התוכניות שאנחנו מדברים עליהם, הם יתקדמו הרבה יותר. לדוגמא TamirD מהפורום, יש לו 200KG דדליפט אחרי לא מעט שנים של אימונים (ABCD~) אנשים שמתאמנים כמו שצריך מגיעים לזה בפחות ממחצית הזמן שהוא מתאמן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תמיר דאזן התאמן כל ה3 שנים שהוא מתאמן abcde והגיע לדדליפט 205 ק"ג ול105 משקל גוף בשיא המסה... על גובה 1.72.. הוא טבעי והוא בן 17...
והוא כרגע בפציעה דיברתי איתו הוא חוזר לאופסיזאן עוד חודש ויעשה הפתעה בקיץ.. |
סבבה, עם כל הכבוד לתמיר זה לא מספר מרשים בשביל 1.72 105 קילו. קח את רן, עידן, אלכס ולא חסר דוגמאות והם עושים לו בית ספר.
|
מצטט זה מספר מרשים,
הבעיה היא שזה לקח פאקינג 3 שנים |
ציטוט:
על גובה 1.72 ומשקל 105 קילו אתה יכול למצוא גם אנשים שלא מתאמנים שיעיפו 205. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ