![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה מפחיד שקאי מתקדם בקצב התקדמות של מתאמן מתחיל...ראבק....הוא כל שנה מוסיפ על עצמו כמות שריר מטורפת ...זה בלתי הגיוני
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היפרטרופי-יש להתקדמות שלו הסבר אחד:גנטיקה של כושי! |
גם לזה יש גבול מסוים...הוא לא מתקרב לגבול כוסאומו
|
חיכיתי לזה.. אחי ויקטור ריצ'ארד היה לפני תקופתו של רוני קולמן!! ולכן הוא לא יכול להיות היורש שלו או כל דבר שכזה הבנת??
יפה עכשיו שסגרנו את זה קאי מסתמן כיורש העתידי של קולמן נקודה. |
לכושים אין גבולות :-)
|
קאי מציג מאסה שמתקרבת לזאת של קולמן,עם דיטיילים כמו של פלקס ווילר בשיאו
מטורף לגמרי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ויקטור ריצ'רדס לא התחרה באולימפיה ולא הגיע למצב שהוא על 5 אחוז שומן. מבחינת מסת שריר קאי יכול לתת לו קרב ראוי בהחלט... אז עד שהם לא עלו על הבמה ביחד אתה לא יכול לקבוע את העובדה הזאת. ותאמין לי שראיתי את כל התמונות שיש לויקטור ברשת. אהה ולדעתי קאי היה מנצח. |
ציטוט:
קאי חייב להגיע בשייפ מטורףףף בשביל לתת קרב לג'אי.... אל תשכחו את ג'אי חברים. אני מזכיר לכם ששנה שעברה אמרו שג'אי לא יכנס אפילו לטופ 3... והיה מהפך שאף אחד לא ציפה לו. |
אין לי מילים....
|
חכו חכו גאי תמיד כמו שאתם יודעים מפתיע משום מקום
|
ציטוט:
|
חבר'ה שהוא לא ימות מסטרואידים !!!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התקדמות מטורפת אבל לא מאמין שהוא הולך להפתיע את ג'יי כרגע כולם באים להתחרות על המקום השני כי המקום הראשון שייך לג'יי אחרי הפרישה של רוני קולמן הוא רק התקדם והיה מקום שני לא מעט פעמים ועכשיו הוא יהיה ראשון אני מקווה עד הפרישה
|
ציטוט:
|
ויקטור ריצ'ארדס התחרה בתחרות אחת במפלי הניאגרה או משהו כזה
אתה באמת משווה אותו למישהו ברמה של קאי, או קולמן ? או כל מקצוען ifbb אחר שלקחת תחרויות גדולות? ויקטור היה מאוד מאוד מרשים באוף סיזן שלו ,אבל גם פיל הרנון, גרג קובץ',מייק פרנסואה,ועוד שלל אנשים היו מרשימים מאוד באוף סיזנים שלהם, וזה לא מזכה אף אחד מהם בתואר "היורש" רטרואקטיבית כמו שאתה מנסח את זה... |
ציטוט:
גדלתי על השירים שלהם פשוט. ----- ועדיין לפי העובדות שאתה קובע אתה טירון אין מה לעשות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שנה שעברה הייתה נטו של ג'אי ידידי המרקד.
|
ציטוט:
גם אתה טירון לא קטן...וגם אימו על הדרך אז מצבך יותר קשה משלי חחחחחח איזה ביגו |
ציטוט:
ומה אתה חושב שאם אתה מוסיף "חחחחחחח" בסוף משפט אתה מצחיק... אבל תמשיך לנסות לוזר :sbb2: |
איך הוא ימשיך לנסות אם הוא קיבל עכשיו באן ? :)
|
כמה טוב שיש ארבל בפורום :)
|
איזה פחדדדד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ