![]() |
יפה יש מסה!!
חיטוב |
פשש אתה נראה ממש גדול!
אהבתי! |
יאללה עכשיו תתחיל חיטוב לקיץ ותראה בסט!
|
פששש אחי וואלה אתה נראה טוב, סחטיין דמיינתי אותך אחרת...
בכללי מה שיש לי להגיד זה שאתה מסיבי מאוד ורואים שהגנטיקה שלך מאפשרת לך, תרביץ אחי באימונים אל תדאג בקשר לתזונה לומדים זה לא נורא, כל אמצעי מקדש את המתרה!! לאט לאט... אז זהו אמרתי כבר שאתה נראה טוב נכון? דרך אגב מה המשקלי עבודה שלך..? |
וואי נראה ממש טוב כל הכבוד!!
|
הגיע הזמן אח שלנו שתעלה קצת תמונות !
אתה נראה מצוין לדעתי כי אתה במסה ! ידיים ענקיות וטרפזים גם ! ..חזה אולי נראה פחות קטן ביחס לידיים ...בקיצר אחלה גוף אנטון ודווקא לך אני מאמין שלא כדי לתת עצות מה לעשות ואיך להמשיך בהצלחה אחי |
ציטוט:
|
יפה....
יפה מאוד, יש מסה רואים אחלה ידיים וטרפזים כל הכבוד.
|
גוף מצויין לפי דעתי אחרי תתחיל עוד מעט חיטוב לקיץ תיראה בן זונה :)
ואחי! תן נתונים גובה משקל היקף יד ! |
נראה מצויין מאסיבי מאוד!
מה זה הטרפזים האלה :blink: מה עם גב ורגליים ? |
שפר כתפיים דחוף יש חוסר פרופורציות לא קטן,שפר חזה עליון ,
טרפזים ענקיים יפה מאד ,יד קדמית טובה וגם טרייספס אני מאמין שטוב,גם האמות די גדולות. תן נתונים אחוז שומן גובה משקל וכו בהצלחה |
ידיים נראות טוב ממה שרואים
טרפזים מעולים חזה נראה דווקא סבבה העליון אולי קצת צריך חיזוק חוץ מזה זה רק אני או שבתמונה הראשונה עוד אפשר לראות קצת ריבועים |
שור אחי!
תמשיך ככה וצפויה לך דרך מעולה! נ.ב איכסה גם פריק וגם מפתח גוף ;) |
וואי אתה שור אחי !
ממה שרואים יש לך כתפיים מצוינות אני לא מבין על מה אנשים פה מדברים בכלל ידים סוסות ביותר ! והטרפזים בכלל... תמשיך כך ! |
מה היקף היד?
|
לא מודד היקפים.
|
סחטיין אנטון נראה טוב מאוד, טרפז מעולה, כתפיים טובות, הבייספס נראה די טוב ממה שרואים הטרייספס לא נראה כל כך קח לצומת ליבך, בסופו של דבר, גדול ופרופורציונלי פחות או יותר אז את הבעיותה קטנות יקח לך זמן מועט לסדר.
|
ציטוט:
|
אנטון, איך אתה מתכוון לעשות חיטוב לקיץ? אתה הרי מתאמן בבית..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בשביל חיטוב חייב אירובי, כמובן שאני מדבר על חיטוב רציני.
|
ציטוט:
|
אנטון כל הכבוד נראה די טוב אהבתי.
כעיקרון לא שמתי לב לנקודות חלשות אתה נראה מעולה אבל תן פירוט על היקפים וכאלה זה מסקרן מאוד |
ציטוט:
|
רקובה, יש עוד המון סוגי אירובי חוץ מריצה על הליכון.
אפשר לקפוץ בחבל שזה מעולה וגם אין שום בעיה לרוץ בחוץ. |
מי לעזאזל אמר שבשביל אירובי צריך ציוד אירובי של מכון?! מה זה, אנשים נהיו מפונקים לגמרי.
|
מה המשקל......?
|
ציטוט:
בכל מקרה אני מחליט לעשות חרם על הפוסט הזה עד שאנטון יפרסם נתונים :jockey: |
אנטון, אכפת לך אם אני יקח את הפנים שלך מהתמונה הראשונה ויעשה מהם איזה משהו מצחיק בסגנון
(omg I Am Rich!!) או משהו כזה ותהפוך לתופעת אינטרנט?? (לא עשיתי כלום עוד) נ.ב אחלה מאסה , המבנה גוף שלך בגללי מקרין כוח.. ואחלה טרפזים |
ציטוט:
|
יפה מאוד!
|
ציטוט:
|
כן. מה יש פה להסכים?
|
עוד שתי תמונות מהפוטו סשן הנ"ל:
http://img89.imageshack.us/img89/5623/a1uu0.png אם לא תאכל, איך תגדל: http://img123.imageshack.us/img123/3300/a1wy7.png |
אולי תפרסם נתונים כבר??? כמה אפשר להתעלם?
|
חשבתם שאולי הוא לא רוצה לפרסם נתונים?:ph34r:
התמונות מדברות בעד עצמן, משנה איך אתה נראה, לא מה ההיקפים שלך. |
מזה לא הגבתי :):):):)
בכל אופן אחי טרפזים מעולים אחלה כתפיים גם בבטן אפשר לראות קוביות טיפה ידיים ניראות טוב מאוד תמשיך ככה אחי:) |
נראה טוב מאסיבי מאוד .:jockey:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ