![]() |
אני כן משתמש כל הלין של תוספי מזון כולל "אבקות ניפוח"--ראו את החתימה שלי.
|
אנטון באיזה קטגוריה אתה מתכונן להתחרות השנה?
|
בעד 90
|
ציטוט:
בכל אופן זה לא מעניין הבדיחה היתה כאן על חצילים כמוך שהם בסרט אחר לגמרי, ודאגת להמחיש זאת כראוי. |
ציטוט:
-תתחיל לדבר בכבוד לאנשים ואל תזלזל במתחרים פה -תלמד מה צריך לעשות בישביל להשתמש בחומרים[אתה מציג את זה כאילו זה לרמות או לעשות קיצורי דרך] -תתחיל להרגיע את הדיבור שלך כלפי אם לא תמלא אחר שלושת התנאים האלה אתה פשוט לא תהיה פה..כבר מההתחלה שלך פה עיצבנת את כולם וניסית לתקוף אותי בגלל ששאני מוכן להיות סלחן יחסית הפעם אתה לא עף כבר עכשיו...אבל פעם הבאה שתמעד בלשונך אתה תעוף וחוץ מזה.....איך אתה יודע שאלון טיבעי ואנטון לא? לפי מה אתה אומר את זה? |
ציטוט:
הורג אותי שיש עוד אנשים שחושבים שלהיות "טבעי" זה יתרון או חוכמה בספורט הזה. |
ציטוט:
|
יש מקום לויקוח. בוגדן,יוסי מטכניון אריאל מזרחי,דני וופנה,דני קגנוביץ,אלון,אלירן מורגן,מני,וגם אתה ניגרי גם כן נחשב נקי... ועוד כמה חברי אלמוניים שאני מכיר מאד חזקים ,מספיק שריריים ולא "מלקקים חמצוציות"...
הבעיה מבחינתי ששחיפיאדה הופכים את זה לתרוץ לא להרים כבד ולאכות נכון. |
כנראה שבגיל 50-60 תדעו הכי טוב אם זה היה חכם....
|
ציטוט:
מיחלא אם אין לך שום נגיעה בתחום...אבל אם כבר הגעת לפורום פיתוח גוף כנראה יש לך היכרות עם התחום אתה לא יכול להתבטא בצורה כזאת מפגרת ומזלזלת...... לא נורא אני ממגר את התופעה לאט לאט עיוני :) |
ציטוט:
אתה עושה עבודה יפה אחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דינו,אני יודע מה אני אומר,תשאל את גורי או רואי,הם היו אצלי ויכולים לתת חוות דעת בלתי תלויה. אני לא מחרטט בקטע. זה שאתה לא מאמין? פשוט חסר לך נתונים-כי ברגע שתדע מה לאכול ואיך להרים,הכל יסתדר לך גם בלי חמצוציות. עברתי על הפוטסים שלך,עם סקווט ודד ליפט אתה לא עושה ואוכל בבית לא תואם לצרכים שלך-לי ברור למה אתה לא גודל,החמצוציות לא יעזרו לך.
|
ציטוט:
|
כל הדיון לא לעניין.
לא תתפסו לעולם פוסט שלי אומר שאני טבעי או לא טבעי. כל אחד יחליט במה הוא רוצה להשתמש, כמה הוא מוכן לשלם, ואיזה כמויות הוא מרשה לעצמו, ובעיקר למי ואיך הוא רוצה לספר על זה. אני טוען שמרגע שאדם נכנס לזירה הוא מעמיד את עצמו לשיפוט ואת אף אחד לא מעניין מה לקחת או לא לקחת, השאלה רק איך הגעת. מי שמראש אומר שהוא נגד חומרים צריך לדעת שהוא מעמיד את עצמו בעמדת נחיתות, עם כל הכבוד. יחד עם זה יש דוגמאות לאנשים שעשו הישגים מצויינים ומעולם לא נגעו בכלום, ועל השמות האלה אני חותם לכם: אופיר בכר, עומר לנדאו, יוסי מזרחי, ואפילו ליאור סנטו. יש הרבה מאוד בורות סביב עולם החומרים כיוון שלמרבה הצער הוא מתנהל במחתרת, וגם בפורום הזה לא נוכל לשפוך אור על הנושא, כי יש חוקים ונהלים ובטח היום כאשר אני חלק מהאתר הזה - אני אכבד אותם. |
ציטוט:
|
[quote=orev;997758]יש מקום לויקוח. בוגדן,יוסי מטכניון אריאל מזרחי,דני וופנה,דני קגנוביץ,אלון,אלירן מורגן,מני,וגם אתה ניגרי גם כן נחשב נקי... ועוד כמה חברי אלמוניים שאני מכיר מאד חזקים ,מספיק שריריים ולא "מלקקים חמצוציות"...
הבעיה מבחינתי ששחיפיאדה הופכים את זה לתרוץ לא להרים כבד ולאכות נכון.[/quote] מישהו אמר שזה תירוץ לא לעשות את זה?אפשר לאכול נכון ולהרים כבד גם בלי חומרים ולהתפתח יפה מאוד מזה,ועוד 10-20 שנה תראה אם זה שווה להשתמש בחומרים או לא אבל זה הגוף שלך אז תעשה חושבים לבד,היפרטרופי אף פעם לא תקפתי אותך אתה פשוט מדבר בזילזול מוחלט כמעט לכל משתמש אז אל תצפה שלא יענו לך ותפסיק לאיים עם באנים זה לא עושה אותך גיבור |
[quote=noam18;997803]
ציטוט:
אתה כן מנסה לתקוף כדי להתסיס פה אנשים כי כנראה יש לך רגשי נחיתות ואני לא מאיים אני מבצע |
דנינו,אני מתנצל ,התבלבלתי בינך לבין מר.דינו מעומר.
ניגרי,פרק זמן שאתה נקי גם ועד האולימפי יאשר את זה. בדם שלך כרגע יש רק דם ואהבה לספורט הזה. |
ציטוט:
אוהב אותך אחי. חוץ מזה אני באמת נקי, תשאל את אשתי אני מתקלח פעמיים ביום. |
ציטוט:
אז מדוע לדעתך זה מעמיד אדם בעמדת נחיתות? |
ציטוט:
אין אפשרות לדון בזה פה אז לא נפרט ....תלמד קצת על התחום ואז תבין את הטעות שלך מה שכן אני יכול לומר זה שכדי להשתמש בחומרים אתה צריך להשקיע יותר בתזונה והמווון באימוונים |
ציטוט:
מן הסתם,החומרים זה לא קסם... זה דורש השקעה,והרבה יותר גדולה משל ה"חובבנים". טוב תודה רבה שענית לי על השאלה. ואגב,לא משנה אם ניגרי על חומרים או לא,הוא תותח (ואני מאמין שהוא לא). |
ציטוט:
|
*נערך*
לא נורא |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח האמת מה שהחברה מספרים כאן מצחיק קצת אבל עצוב ביותר
|
אנטון הזה שור,גב בין הטובים בארץ לפי דעתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ