![]() |
ציטוט:
|
נראה לי בלי חומרים כבר אין לך לאיפה להתקדם
מיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיך אתה קובע מי כן לוקח ומי לא לוקח ? בתמונות אני ניראה כלום במציות אני ניראה יותר אנשים שעולים אל הבמה בתחרות של מר ישראל בוא נגיד שאני שוקל היום 93 אל 13 אחוז שומן אני יעשה חיטוב ל6 אחוז שומן אני יורד 8 קילו אני יגיע ל85 בארך מה תגיד ? ואני לא גובה כל כך |
ציטוט:
|
נראהה אחושרמוטה טוב
ענקקק אתה בהצלחה בחיטוב המעצבן הזה |
בחור גדול אתה, אתה נראה 15% שומן, תמשיך לחטב יש לך מאסת שריר מספקת
|
ציטוט:
מקפיד על אוכל מסויים ללא שטויות? או העיקר להגיע לערכים היום יומיים. צ'יטים לפעמים אוכל?. אני מדבר על חיטוב כמובן. |
ציטוט:
סה"כ חלבון : 256.7 גרם סה"כ שומן: 14.5 גרם סה"כ פחמימות: 159.2 גרם סה"כ סיבים תזונתיים: 12.7 גרם סה"כ קלוריות: 1808 קלוריות בוקר : קוטג תנובה 250 גרם 0.5% בנים : פסטרמה דלת שומן 200 גרם + 45 גרם פיריות אורז + 3 מלפפונים צהריים : 250 גרם חזה עוף + 45גרם פיריות אורז + 3 מלפפונים אחרי מכון כושר : כף וחצי הפקת חלבון ערב : 250 גרם חזה ועף + 45 גרם פיריות אורז + 3 מלפפונים לפני השינה - יוגר0% |
ציטוט:
אבל אחלה מטרות, בכל זאת לא רואה טעם לרדת לאחוז שומן כזה אם אתה לא מתחרה, גם 8-9 אחוז זה אחלה. |
ציטוט:
|
אחי אי אפשר לדעת מה הפוטנציאל הגנטי סתם ככה אחד יעצר ב70 קילו ואחד יעצר ב100 קילו לכל אחד יש תגנטיקה שלו,לפי החתימה שלך באמת יש מבנה יפה מאוד אבל החזה קצת הורס,ושתדע שבחיטוב החישובים שלך לא נכונים כי אתה לא יורד רק בשומן אלא גם בשריר קצת ובנוזלים אז אל תחשוב שהירידה היא רק של שומן
|
אחלה מסה אחי,
מזתומרת כמה שבועות? כמה בדיוק |
ציטוט:
|
14 גרם שומן? אתה רוצה לקרוס?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם בלי קשרררר כל השנה אוכלים שומן 90 יום בשנה לא תוכל שומן תאמין לי שום דבר לא היה |
בהצלחה בכל מקרה אחי.. גם אם אתה על חומרים וגם אם לא עדיין לא ממליצים לרדת מה 40 גרם שומן.. אבל בהצלחה מה נגיד לך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ