ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יוסי יד 50 (https://israelbody.com/showthread.php?t=64343)

tmphbitu 25-04-10 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989158)
ממש לא מנופח... אבל התאכזבתי מאוד מתמונות של כמה שמרימים משקלים מטורפים

זה כי בקושי יש תמונות. היחידים שראיתי זה moo & the sun.

pala 25-04-10 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tmphbitu (הודעה 989164)
זה כי בקושי יש תמונות. היחידים שראיתי זה moo & the sun.

ראיתי תמונה של שניים שמרימים כמעט כמו moo ונראים כאילו מעולם לא התאמנו...כל עוד כוח זה המטרה היחידה שלהן, שהיו בריאים, כל הכבוד להם...

אוריין ברוך22 25-04-10 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989132)
אכן .

הוא יודע שאני אומר את זה ואמרתי זה את זה כבר
הוא סבבה והכול אבל לפעמים ככה אני מדפדף בfxp לראות כמה אנשים ריפטואיסטים יש שם וזה בקיצור הוא צועק על כולם תעשו ss שתוק ותעשה סקוואט (והוא אמר את זה בתקופה שהוא לא עשה סקוואט) הוא מזלזל באנשים ויורד עליהם הוא אומר לכולם שחיפים שהוא בעצמו לא משהו ורק עכשיו הוא יצא מהתת משקל....

Scylla 25-04-10 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989196)
הוא יודע שאני אומר את זה ואמרתי זה את זה כבר
הוא סבבה והכול אבל לפעמים ככה אני מדפדף בfxp לראות כמה אנשים ריפטואיסטים יש שם וזה בקיצור הוא צועק על כולם תעשו ss שתוק ותעשה סקוואט (והוא אמר את זה בתקופה שהוא לא עשה סקוואט) הוא מזלזל באנשים ויורד עליהם הוא אומר לכולם שחיפים שהוא בעצמו לא משהו ורק עכשיו הוא יצא מהתת משקל....

זה העניין וזה מה שמציק לי אנשים שרק עכשיו נכנסנו לss ואימונים בכלל ומרגישים כאילו הם המציאו את העולם. ברור שיש כאלו שעשו דרך מרשימה, אבל לפחות מהאנשים שראיתי, מהגרייט שייפ בכפ"ס וברעננה, כולם היו שחיפים. נקודה. שלא נדבר שגם אני שלא קראתי את הספר ולא עושה ss היה לי מה לתקן אותם אבל זה עניין אחר.

אוריין ברוך22 25-04-10 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989199)
זה העניין וזה מה שמציק לי אנשים שרק עכשיו נכנסנו לss ואימונים בכלל ומרגישים כאילו הם המציאו את העולם. ברור שיש כאלו שעשו דרך מרשימה, אבל לפחות מהאנשים שראיתי, מהגרייט שייפ בכפ"ס וברעננה, כולם היו שחיפים. נקודה. שלא נדבר שגם אני שלא קראתי את הספר ולא עושה ss היה לי מה לתקן אותם אבל זה עניין אחר.

אחי זה עוד יותר גרוע ממה שאתה חושב
יש ילדים שואלים אם התוכנית ab או abc שלהם טובה אומרים תעשה ss
wtf?? בנאדם ביקש חוות דעת על תוכנית לא שיצעקו עליו שהוא שחיף ושיעשה ss שבעצם יש על הילד הזה 10 קילו שריר יותר מהריפטואיסט
לא כול אחד יכול לגדול עם תוכנית כמו ss אנשים פשוט לא מבינים את זה
יש אנשים שהנפח נמוך מדי בשבילם
האנשים האלה לא יגיעו רחוק עם הפיתוח גוף
הם כול היום עושים אני שמן יש לי כרס אני גבר ושבעצם יש מישהו פי 8 יותר מסיבי מהם שהוא גם חטוב
הם אומרים שהוא רזה ויתחיל לאכול
הם מזלזלים באנשים לא מתקנים אותם צוחקים עליהם (אני מדבר על המתחילים שלא מבינים מזה מאזן קלורי חיובי אפילו)
פשוט עצוב לאן אפשר להדרדר

pala 25-04-10 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989207)
אחי זה עוד יותר גרוע ממה שאתה חושב
יש ילדים שואלים אם התוכנית ab או abc שלהם טובה אומרים תעשה ss
wtf?? בנאדם ביקש חוות דעת על תוכנית לא שיצעקו עליו שהוא שחיף ושיעשה ss שבעצם יש על הילד הזה 10 קילו שריר יותר מהריפטואיסט
לא כול אחד יכול לגדול עם תוכנית כמו ss אנשים פשוט לא מבינים את זה
יש אנשים שהנפח נמוך מדי בשבילם
האנשים האלה לא יגיעו רחוק עם הפיתוח גוף
הם כול היום עושים אני שמן יש לי כרס אני גבר ושבעצם יש מישהו פי 8 יותר מסיבי מהם שהוא גם חטוב
הם אומרים שהוא רזה ויתחיל לאכול
הם מזלזלים באנשים לא מתקנים אותם צוחקים עליהם (אני מדבר על המתחילים שלא מבינים מזה מאזן קלורי חיובי אפילו)
פשוט עצוב לאן אפשר להדרדר

בצער רב, אלא אם כן הבנאדם בשלב מתקדם יותר, ss היא תוכנית 'אוניברסלית' שמתאימה לכל אדם בריא(שכן אם הוא לא, איך הוא בכלל יכול להכנס לח"כ?) שנחשב למתחיל בכל דרך כלשהו(התאוששות\משקלים\זמן)
זה לא אומר שצריך להכריח או לא לתת צאנס לתוכניות אחרות, או כאלה שפשט לא רוצים (אי אפשר להאשים אף אחד, תוכנית לא קלה בכלל)
בצער יותר רב, זאת התוכנית האולטימטיבית הכי טובה למתאמן מתחיל...

אוריין ברוך22 25-04-10 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989208)
בצער רב, אלא אם כן הבנאדם בשלב מתקדם יותר, ss היא תוכנית 'אוניברסלית' שמתאימה לכל אדם בריא(שכן אם הוא לא, איך הוא בכלל יכול להכנס לח"כ?) שנחשב למתחיל בכל דרך כלשהי(התאוששות\משקלים\זמן)
זה לא אומר שצריך להכריח או לא לתת צאנס לתוכניות אחרות, או כאלה שפשט לא רוצים (אי אפשר להאשים אף אחד, תוכנית לא קלה בכלל)
בצער יותר רב, זאת התוכנית האולטימטיבית הכי טובה למתאמן מתחיל...

על כול בנאדם משפיע נפח שונה
נכון שרוב האוכלוסייה תגדל עם נפח נמוך ביותר כמו שלך התוכנית ss...
אבל לדעתי אין כזה דבר תוכנית אולטימטיבית.
כול אחד והנפח שישפיע עליו נקודה
ברור שss היא תכנית טובה אין ספק בזה בכלל אבל מה שאני אומר שבfxp האלה הם כאילו מכריחים לעשות שם תתוכנית הזאת מי שלא עושה אותה הוא ילד ריבועים כאילו -_- פשוט עצוב

daniel maron 25-04-10 17:10

Fxp=גייז

Nitro Speed 25-04-10 17:30

אוריין,בנתיים אתה מזיין את השכל יותר מהאנשים בfxp.
יש אנשים שלא יגדלו מss?תביא 1.

אוריין ברוך22 25-04-10 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989216)
אוריין,בנתיים אתה מזיין את השכל יותר מהאנשים בfxp.
יש אנשים שלא יגדלו מss?תביא 1.

לא מזיין תשכל ולא כלום
לא התכוונתי שלא יגדלו בכלל כאילו מכול תוכנית טובה תגדל אבל יכולות להיות תוכניות שבהם תגדל יותר טוב
ואתה אומר שהילדים של fxp מזיינים תשכל שבנתיים אתה היית המנהל של הפורום הזה לא מעט זמן?

Nitro Speed 25-04-10 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989217)
לא מזיין תשכל ולא כלום
לא התכוונתי שלא יגדלו בכלל כאילו מכול תוכנית טובה תגדל אבל יכולות להיות תוכניות שבהם תגדל יותר טוב
ואתה אומר שהילדים של fxp מזיינים תשכל שבנתיים אתה היית המנהל של הפורום הזה לא מעט זמן?

אז מה אם הייתי מנהל שם?יש סיבה שפרשתי אתה יודע.
אם תגדל או לא זה תלוי בתזונה שלך ולא בתוכנית.
אם תהיה במאזן קלורי חיובי אתה תגדל בהכרח,גם מab גם מ ss גם מabcde,השאלה היא במה תגדל,שומן או שריר.

אוריין ברוך22 25-04-10 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989218)
אז מה אם הייתי מנהל שם?יש סיבה שפרשתי אתה יודע.
אם תגדל או לא זה תלוי בתזונה שלך ולא בתוכנית.
אם תהיה במאזן קלורי חיובי אתה תגדל בהכרח,גם מab גם מ ss גם מabcde,השאלה היא במה תגדל,שומן או שריר.

יש סיבה גם שהיית מנהל שם.
וואי אתה עם הראש בקיר אחי
עובדה אני עובד עם ab ואני גודל איתה מצויין
שאתה עולה במסה אתה לא סתם עולה במשקל אתה צריך לראות שאתה עולה בשריר אפילו שעולים בשומן
אצלי רואים את זה.. (למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה עדיין כאילו מצטבר השומן אבל גם השריר מצטבר)
עובדה שתמיר נגיד עובד abcde כבר כמה חודשים טובים ואפילו בממדים שלו הוא עולה איתה מצויין

כול אחד והנפח המתאים לו (הרוב זה נמוך כמו ss אבל לא כולם!)

alvaalva 25-04-10 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989147)
גדלים בצורה מפחידה? תביא
תמונות, עד עכשיו אף אחד ממי שראיתי לא נראה מסיבי בשיט

אני מתאמן בתוכנית כוח,בלי להשוויץ לפי דעתי יש לי אחלה משקלי עבודה.
ובלי להשוויץ אני הייתי מגדיר את עצמי כבן אדם מסיבי. הנה כמה תמונות:
http://www.israup.net/images/2a98dcf...9eb34076ea.jpg
http://www.israup.net/images/0ec7ec4...7650f46a3d.jpg
http://www.israup.net/images/e169a38...9556a17e96.jpg

-DMD- 25-04-10 18:01

באמת שאין יל מושג מזה האלפבת הזה, אבל מה שכן לכל בן אדם ויותר נכון לכל סוג גוף יש את התוכנית שלה.
אי אפשר להשוות תוכנית של endomorph לזאת של ectomorph, זה יהיה יותר מטיפשי, זה יהיה מפגר.
אני אשמח מאוד לקבל לינק למאמרים על האלפבת הזה שלכם, בתיקבה למלא את חוסר ההסכלה שלי בנושא.

תודה, דניאל.

Oden 25-04-10 18:08

Liftheavy:

גיל 15,שוקל 90 ק"ג
סקוואט 135x3x5
דדליפט 155x5

SS.

אוריין ברוך22 25-04-10 18:13

אני לא מבין מזה קשור שפירסתם תמונות ומשקלי עבודה פה
לא אמרתי שss לא משפיע..

Nitro Speed 25-04-10 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989224)
יש סיבה גם שהיית מנהל שם.
וואי אתה עם הראש בקיר אחי
עובדה אני עובד עם ab ואני גודל איתה מצויין
שאתה עולה במסה אתה לא סתם עולה במשקל אתה צריך לראות שאתה עולה בשריר אפילו שעולים בשומן
אצלי רואים את זה.. (למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה עדיין כאילו מצטבר השומן אבל גם השריר מצטבר)
עובדה שתמיר נגיד עובד abcde כבר כמה חודשים טובים ואפילו בממדים שלו הוא עולה איתה מצויין

כול אחד והנפח המתאים לו (הרוב זה נמוך כמו ss אבל לא כולם!)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989242)
אני לא מבין מזה קשור שפירסתם תמונות ומשקלי עבודה פה
לא אמרתי שss לא משפיע..

ss עובד על כולם.

אוריין ברוך22 25-04-10 18:30

עובד אבל יכול להיות שתוכניות אחרות יעבדו יותר טוב

moo 25-04-10 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989251)
ss עובד על כולם.

האוכלוסיות היחידות שהתוכנית לא תעבוד עליהם אלו עצלנים וטיפשים. צריך לאכול ולהתאמן לפי הספר.

alvaalva 25-04-10 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 989260)
האוכלוסיות היחידות שהתוכנית לא תעבוד עליהם אלו עצלנים וטיפשים. צריך לאכול ולהתאמן לפי הספר.

תאכלס אני בטוח שרוב אלה שנגד ss ניסו את התוכנית , אכלו כמו ציפור, נתקעו במשקלים, וכמובן להאשים את ריפטו ואת התוכנית, אלה מה.

Nitro Speed 25-04-10 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alvaalva (הודעה 989262)
תאכלס אני בטוח שרוב אלה שנגד ss ניסו את התוכנית , אכלו כמו ציפור, נתקעו במשקלים, וכמובן להאשים את ריפטו ואת התוכנית, אלה מה.

אני בספק אם הם בכלל ניסו את התוכנית.

terminater135 25-04-10 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -dmd- (הודעה 989236)
באמת שאין יל מושג מזה האלפבת הזה, אבל מה שכן לכל בן אדם ויותר נכון לכל סוג גוף יש את התוכנית שלה.
אי אפשר להשוות תוכנית של endomorph לזאת של ectomorph, זה יהיה יותר מטיפשי, זה יהיה מפגר.
אני אשמח מאוד לקבל לינק למאמרים על האלפבת הזה שלכם, בתיקבה למלא את חוסר ההסכלה שלי בנושא.

תודה, דניאל.

wtf, מזומורפים, אקטומורפים ואנדומורפים עושים אותן תוכניות.

אוריין ברוך22 25-04-10 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alvaalva (הודעה 989262)

נראלי שכול מי שמאשים את ריפטו בנסיבות שבהן הם החליפו תוכנית טמבל. זתומרת שהם אכלו כמו ציפור והם מאשימים את ריפטו.
אבל מי שעשה מה שצריך וגדל איתה אבל לא כמו שגדל בתוכניות קודמות?..

Nitro Speed 25-04-10 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989267)
נראלי שכול מי שמאשים את ריפטו בנסיבות שבהן הם החליפו תוכנית טמבל. זתומרת שהם אכלו כמו ציפור והם מאשימים את ריפטו.

באיזה עוד תוכנית אתה יכול לעלות 120 קילו לדדליפט בחצי שנה?

moo 25-04-10 18:55

ציטוט:

אני לא מבין מה אתה רוצה? התוכנית בנויה בצורה אופטימאלית למתחיל.

alvaalva 25-04-10 18:59

ציטוט:

תגיד את האמת, על מה היית סומך יותר שיקדם אותך על תוכנית שכתב בן אדם עם יותר מ30 שנות ניסיון בתחום שהרים משקלים כבדים והיה מסיבי בטירוף, או על תוכנית שאיזה ילד כתב בפורום עם חצי ניסיון ממה שיש לריפטו?
תאמין לי לא סתם הוא כתב את התוכנית, יש הרבה מחשבה מאחורי זה, עובדה כל מי שמנסה אותה ועושה הכל כמו שצריך גדל בצורה מטורפת ומעלה את משקלי העבודה שלו.ויש מספיק דוגמאות לאנשים שעשו מהפך מדהים.

אוריין ברוך22 25-04-10 19:40

אני לא אמרתי מילה רעה על ss באמת אחלה של תוכנית אבל אמרתי שיכול להיות שאולי מישהו יגדל יותר טוב
עם תוכנית אחרת מה עשיתם ממני משמיץ ריפטו xd

pala 25-04-10 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989268)

למה אתה משווה תוכנית כוח לתוכנית נפח? וממתי כוח = אינדיקציה ישירה למאסת שריר? יש יותר מדי הוכחות שמפריחות את זה
(אני לא נגד ss אז אל תקפוץ)

Nitro Speed 25-04-10 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989398)
למה אתה משווה תוכנית כוח לתוכנית נפח? וממתי כוח = אינדיקציה ישירה למאסת שריר? יש יותר מדי הוכחות שמפריחות את זה
(אני לא נגד ss אז אל תקפוץ)

וואוו תגיד לי,אתה אהבל?
אומרים לכם זה פאקינג תוכנית למתחילים,בן אדם שרק התחיל ללכת לחדר כושר לא יוכל לשים על עצמו הרבה מסת שריר בגלל שמשקלי העבודה שלו עלובים,קודם צריך להעלות את משקלי העבודה ורק אחרי זה לעשות מה שבא לך.

pala 25-04-10 23:27

מה זה "אומרים לכם"? אני בכלל התווכחתי עם משהו? לעזאזל אתה לא מצליח לקרוא את ה"אל תקפוץ" בשביל לא לזיין לי את השכל?

Scylla 26-04-10 00:39

לא חסרים מאמנים עם 100 שנות נסיון תארים ומה לא, שהתוכניות שהם עושים עדיין לא אופטימליות. הרי כל פעם שד"ר איתי זיו כותב משהו, והוא בעל אחד התפקידים היותר בכירים בתחום בארץ, כל הריפטואיסטים יוצאים עליו (לפעמים גם אני יש להודות) ככה שזה שיש לו נסיון והוא היה בעצמו יוסי יד 50 זה לא אומר שזה בהכרח אופטימלי.
ולעניין - אני חושב שזו תוכנית מעולה, אבל לא הדרך היחידה להתקדם, וספציפית למטרות שלה, לא לכל מטרה.

עלוש 26-04-10 00:57

ציטוט:

5x5

הדיון הזה לא ייגמר לעולם ..
לדעתי ואחרי ניסיון שלי , הכי טוב לבאדיבילדרים לעשות תוכנית משולבת שתכיל את העקרונות של 5x5 או( ss במקרה פה כי הרוב מתחילים) , עם התוכנית שהם עושים לכל שריר .
לעלות בכוח במסה ולשפר מה שצריך שיפור .

חבר שלי שאני מאמן עלה מ 50 ל 110 קילו בסקוואט תוך 7 שבועות בלבד עם שילוב של 5X5 עם התוכנית שלו .

לסיכום : SS תוכנית טובה מאוד ומומלצת בחום לכל מתאמן מתחיל שרוצה לעלות במשקל ובכוח תוך זמן קצר .
היא יותר מתאימה ל PL יותר מ BB בשלבים מתקדמים יותר.

בסוף כל אחד שינסה מה עובד עליו הכי טוב וימשיך עם זה .
לפסול כל תוכנית ולהגיד רק SS ויחי ריפטו וזיבי זה טיפשי ומגוחך במיוחד שילדים בני 15~ עושים את זה ..
וגם לפסול SS בלי לקרוא ולנסות אותה גם טיפשי .

אוריין ברוך22 26-04-10 05:25

עלוש אתה צודק.
הדיון הזה נראלי כבר הסתיים.
Ss היא לא הדרך היחידה להתקדם אך היא בהחלט דרך לא רעה.

alvaalva 26-04-10 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 989432)
5x5

הדיון הזה לא ייגמר לעולם ..
לדעתי ואחרי ניסיון שלי , הכי טוב לבאדיבילדרים לעשות תוכנית משולבת שתכיל את העקרונות של 5x5 או( ss במקרה פה כי הרוב מתחילים) , עם התוכנית שהם עושים לכל שריר .
לעלות בכוח במסה ולשפר מה שצריך שיפור .

חבר שלי שאני מאמן עלה מ 50 ל 110 קילו בסקוואט תוך 7 שבועות בלבד עם שילוב של 5x5 עם התוכנית שלו .

לסיכום : Ss תוכנית טובה מאוד ומומלצת בחום לכל מתאמן מתחיל שרוצה לעלות במשקל ובכוח תוך זמן קצר .
היא יותר מתאימה ל pl יותר מ bb בשלבים מתקדמים יותר.

בסוף כל אחד שינסה מה עובד עליו הכי טוב וימשיך עם זה .
לפסול כל תוכנית ולהגיד רק ss ויחי ריפטו וזיבי זה טיפשי ומגוחך במיוחד שילדים בני 15~ עושים את זה ..
וגם לפסול ss בלי לקרוא ולנסות אותה גם טיפשי .

5x5 זה לא תוכנית למתחילים.
להוסיף סט עזר אחד או שניים זה בסדר אבל להוסיף הרבה סטים יפגעו בהתאוששות, וגם אם לא תבודד ידיים הם יגדלו.

עלוש 26-04-10 20:59

ציטוט:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alvaalva (הודעה 989506)
5x5 זה לא תוכנית למתחילים.
להוסיף סט עזר אחד או שניים זה בסדר אבל להוסיף הרבה סטים יפגעו בהתאוששות, וגם אם לא תבודד ידיים הם יגדלו.

איפה בדיוק בתגובה שלו למעלה כתוב שהוא ביקש תוכנית למתחילים ?

Scylla 26-04-10 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 989544)

שמע בגדול אני מסכים איתך אבל איזה מתאמן לא מתחיל יכול לעלות 120 קילו בדדליפט בחצי שנה?

עלוש 26-04-10 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989613)
שמע בגדול אני מסכים איתך אבל איזה מתאמן לא מתחיל יכול לעלות 120 קילו בדדליפט בחצי שנה?

מתאמן עם גנטיקה עילית ולא טבעי .

moo 27-04-10 01:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 989544)

למה נראה לך שהוא לא מתחיל ?

Tapit 27-04-10 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989292)
אני לא אמרתי מילה רעה על ss באמת אחלה של תוכנית אבל אמרתי שיכול להיות שאולי מישהו יגדל יותר טוב
עם תוכנית אחרת מה עשיתם ממני משמיץ ריפטו xd

אף אחד לא אמר שאתה משמיץ משהו, אבל אתה סתם פוסל.
מה זה על כל בן אדם עובד משהו אחר? אתה בדקת? איך אתה יודע שעל כל בן אדם עובד משהו אחר?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 986135)
כי?
אז בעיניהם אתה ליצן...אני יוסי יד 50,תמר לא יפה בכלל...
עד שיבינו שיש מקום גם לדעה נוספת -נוכל רק להתרגז אחד על השני..
אותי גם מרגיז שילד ששוקל 60 קילו ולא מסוגל לגלגל על הרצפה מה שאני מושך מתחיל להתווקח איתי...באסה..

לא מסכים, זה שבן אדם שוקל 60 קילו לא אומר שהוא לא מבין, לא הכל מסתכם בכמה גדולה היד שלך או מה הנסיון שלך.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989199)

נו באמת, אתה יודע שמה שאתה אומר מטומטם.
לא חסר ליצנים שעושים ss ולא חסר כאלה שעושים כמו שצריך.
אתה יודע טוב מאוד שמי שעושה ss ואוכל גדל יפה וסביר להניח יותר יפה ממה שהיה גודל בabc.
אתה לא חייב להקשיב למי שתופס עליך תחת סתם, אבל מספיק להכליל ומספיק לקטלג אנשים לפי ההיקף יד שלהם.

alvaalva 27-04-10 16:59

טוב כמו שאתם רואים הוויכוח הזה לא יגמר...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ