![]() |
:laugh: :laugh: :clap:
|
אני אומר חיטוב כאסח עד המוות
אין עוד ברירה , הקיץ בפתח והבחורות במתח |
ציטוט:
אבל היום דווקא הפצצתי בהודעות. :jockey: לגבי העצה שלך היא מומשה עוד לפני שהצעת אותה. אני כבר שלושה שבועות נמצא במאזן נייטרלי פלוס מינוס לאחר תקופת מסה של 3 חודשים. וכעת לאחר התקופה הנייטרלית אני עובר לחיטוב. תודה לכולם על התגובות....:flowers: :sbb4: |
אחרי חיטוב תראה סוף אחי:)
בכל מקרה בהצלחה מלך |
נראה מסיבי וגדול עלית מהפעם האחרונה ששיחררת תמונות לפה, עכשיו תשלים את המלאכה עם קצת חיטוב וזהו .
|
כל הכבוד אחלה מסה!!! שלושה דברים שאתה צריך לעשות לקראת הקיץ:
1) חיטוב!!!!! להגיע ל9 אחוז לא יותר 2) להוריד שערות בחזה מסתיר את כל השריר 3) תשתזף!!!! 4) בהצלחה ותמשיך לעדכן!!:jockey: |
מני לכמה אתה רוצה לרדת?
אתה תצטרך להשיל הרבה מאוד ק"ג.. |
שור, אחרי חיטוב קל תגיד לחברה שלך שתשמור עליך חזק! הולך לשחק לך קלף הקיץ הזה צ'מע לי אני כבר רואה את זה.
|
ציטוט:
הא לא על אחוז כזה גבוה!! טוב שלא עשיתם אותו מעל ה30 אחוז! לפי דעתי בכלל הוא לא עובר את ה20 סיקס פאק-עלק לא מתאמן,אם הוא נראה לא מתאמן אני מתבייש לומר מה אתה. |
ממש גדלת מני, הידיים במיוחד ניראות גדולות.
היית פעם חטוב כבר? |
ציטוט:
|
מאני 20% +-
אני מאמין שעל 95 קילו הוא יהיה ממש מחוטב עם ריבועים והכול ו85-90 קילו זה המשקל שלו על הבמה.. |
מני אחרי חיטוב אני מאמין שיש לך גוף תותח.
רואים מאסה מתחת לשומן, והרבה.. בהצלחה, פתח לוג. :jockey: |
אהבתי את התמונה של החזה מהצד יש גודל והרבה . מניסיון אחי חיטוב זה הדבר הכי קשה שיש .
שיהיה לך בהצלחה מכל הלב. |
ציטוט:
תקן אותי אם אני טועה? וגם השערות מפריעות דעתי פשוט תחכה אחרי חיטוב הוא יפציץ ושהיה בהצלחה!:jockey: |
נראה מסיבי ביותר
האם זו roid gut ? |
תותח אחלה מסה..
אגב למה בתמונה הראשונה החזה שלך אדום? |
יש מאסה עצומה, אבל לפי התמונות אתה נראה יותר מ25 אחוז שומן אפילו. בכל מקרה בהצלחה בחיטוב, אחרי חיטוב אתה מפציץץ..
|
ציטוט:
מעריך את זה. |
מני ישמן הגזמת במאסה לדעתי
טוב שיהיה תראה מצויין אחרי חיטוב |
גדלתה בידיים מלא אחי ושאר הגוף קצת פחות בכל אופן אחרי חיטוב התוצאות ידברו בעד עצמן:)
נ.ב כלבה יפה יש לך שם |
ידיים חבל"ז ממש טובות
חזה גדול מאוד, הגב נראה גדול גם כן |
ניראה ענק (כן כן... אתה לא ענק רוני ענק:1eye: )
בהצלחה בחיטוב! |
אחלה טרפזים ובייספס.
בהצלחה בחיטוב, אל תשכח לקחת את האביזרים המתאימים... |
מני
יא סוסון גדלת הרבה! יש לך חזה של גורילה(לא רק מפכינה של השיער :whistle: ) |
אתה נראה מסיבי בטירוף. בהצלחה בחיטוב. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon7.gif
|
יש מאסה אבל צריך לראות אותך אחרי חיטוב כדי לתת אבחון רציני.
אגב, על כמה אחוזי שומן אתה עכשיו? בהצלחה. |
לsixpack - קורה לפעמים שאנשים שמתאמנים או אפילו כאלה שהם מתחרים בבודיבילדינג ובתקופת השיא של המאסה שלהם, חוץ מבייספס ומבנה גוף גדול לא שמים לב לזה שהבן אדם מתאמן בכלל בחדר כושר. אבל זה רק למראה העין, ולעיתים העין טועה ובגדול.
לMENI32 - שים עוד תמונות של הכלבה שלך היא יפה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ