![]() |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח דיי אני משתין!! |
ציטוט:
חיה רעה! |
לך תמצא חיים
אין לך נראה לי בכלל חברים אתה בן 21 ואתה מתכתב עם נערים בני 16 ומעלה ... דוגרי הרמה פה נמוכנה ... אני גם חותם ברובכם פה סתם פוזות ... אולי רק 3 פה באמת נורמלים ....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא צריך להוכיח.. שאל את דוד שלי הוא כבר יגיד לך מי אני..
|
ציטוט:
|
החלב של אמא שלך
מהציצי שלה נזל ...:wiggle:
|
ציטוט:
|
זה שם תתמונה אתה חושב סתם אני מגן עליו??
|
ציטוט:
כל הודעה שלך אני רק צוחק יותר. |
ציטוט:
|
תאמין לי ...
אם אתה פה אין לך חיים ...
|
טוב יאללה, שני ילדים בני 12 מחפשים קצת חריף... מה עכשיו, אתה תזמין אותי לדו קרב? אני לא עבריין מקלדת שמאיים להיפגש ולהביא מכות. אני סתם חושב ששניכם מטומטמים.
|
אל תתחילו עם קקללות זה לא יפה כמו שהיה עד עכשיו זה מצחיק... וטנצרר לך תאכל איזה פסטרמהה
|
ציטוט:
ומה הקטע עם טנצר ימעפן :\ |
עלאק ... חחח
תעשה טובה לכולם תפסיק לחוש !!!
ותאמין לי שדוד שלי לא רואה פה אף אחד ממטר ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה ההבדל בינו לבינו? גבוה ושמן!
|
ציטוט:
|
תאמין לי אני בכלל לא צריך...
אני בכלל לא צריך שרירים מספיק לי הגב שלי ... ותאמין לי במכות אני אוכל את כולכם .. אני כבר 3 שנים בלחימה משולבת ותאמין עם כול הגוף שלך אני מזיין אותך מכות אתה לא מבין אני במכה גומר אותך
|
ציטוט:
תזהר אני יודע ג'ודו :D :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח עכשיו זהו אני גמור חחחחחחחחחחח
עלאק אתה לא מבין אני גומר אותך בכמה מכות ... ותאמין לי שכול הגודל שלך לא יעזור לך הוא רק יהרוס לך במכות אולי בגודו על מיזרונים אתה טוב אבל ברחוב אוכלים אותך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני כבר לא צוחק אני כבר מדבר בדוגרי
הוא לא מבין שעל מיזרונים הוא טוב אבל אחד על אחד אנשים יכולים להרוג אותו .. הוא ענק כול תזוזה שלו אני כבר בצד השני ... ותאמין לי לומדים את זה בcma .
אני נותן לו כמה קטנות הוא מת |
תגיד אתה מתאמן? כי לא רואים יא שחיף מפגר
אתה יכול למצוץ לי תביצה יא ילד טיפש. -אתה מדבר על מני? כי במקרה אתה שוקל כמו התאומים שלו יא ילד מטומטם. אביבגוז ובודי555 שתיכם,יכולים למצוץ אחד לשני תזין ולהעלות לפה תסירטון יא מפגרים. |
ציטוט:
|
ממש נינג'ה
|
רואים שאין לכם חיים ...
אתם קבוצה של ילדים ומבוגרים שלא קיבלה תעודת בגרות וגם לא תקבל אז לך תתאמן באיזה חדר כושר כול היום ותקרא לזה חיי חברה
|
תאמין לי שאם אני הולך עליו אחד על אחד אני מאשפז אותו
גם אם כול הגודל שלו
|
גודל זה לא עזר
אולי באיגרוף זה עוזר אתה יכול להיבא חזקות ...
אבל במכות רחוב הוא חסר אונים .. אוכלים אותו חיי .. הוא לא גמיש הוא לא מהיר הוא פשוט גוש בלי יכולות ... זה מה שהוא |
ציטוט:
|
קיצר נמאס לי כבר להגיב ביי
:wiggle:
|
חחחחחחחחחח תאמין לי
אני לא מאלה שנחמדים !!!
ותאמין לי שגם אסור לי להשתמש במה שאני לומד כי זה מסוכן |
אוקיי אז אתה מכסח את כווולנו פה במכות.
עדיין יש לך חרא גב :laugh: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ