![]() |
אלדר אני חושב שתלך תבקש סליחה משניהם בפנים ופשוט לא לדבר ולהגיב כמה זמן כדי להרגיע את העינינים,אחרי כמה זמן תחליט שאתה רציני תלך,תבקש אימון ותעשה לפי ההוראות של הממאמן ולא לפי מה שבא לך,הלוואי עליי שהיו מדריכים ברמה שיש לך במכון וברמה של יאיר ,אצלי כל אחד בלרינה ואני צריך לחפור ולקרוא בכדי להבין,אני עזבתי את אימון ss בגלל בעיות בטכניקה ובגלל שהכל "התפרק לי" אז החלטתי שאני עושה הפסקה זמנית מהאימון ומנסה אימון abcd שהוא נפח ועצימות גבוה ואז מנוחה של שבוע,יכול להיות שהתוכנית לא מתאימה לי למרות שאני מתאמן שנתיים+ אבל מנסים ולומדים ורואים מה מתאים...אתה שיכול לבקש עזרה ממאנים תותחים מתחיל לעשות שטיות ובצדק יאיר מתעצבן..הוא מביא לך אימון ואחרי שבוע אתה מחליף אותו? קיצר תחשוב על מה שאמרתי ואם מישהו חושב שמה שאמרתי לא נכון שיגיד..
|
ציטוט:
אתה בא וקורא למאמנים שלך בלרינה, ואתה עזבת אימון ss בגלל בעיות בטכניקה ואחרי זה אתה מתחיל בתוכנית של מתקדמים(ולא אתה לא מתקדם)/בדיבילדרים ואתה מתאמן שנתיים ואתה עדיין לא רוצה ללמוד איך לעבוד בטכניקה נכונה. |
זה לא בעית בטכניקה כמו שבילבלו אותי,כל פעם בא מאמן אחרי ואמר משהו אחר וזה בילבל לי את כל הטכניקה זה פשוט שבר אותי,אז הלחטלתי לנוח קצת ולחזור יותר מאוחר לss הגעתי למשקלים יפים בנתיים ..
תצטט לי איפה רשמתי שאני מתקדם? פשוט אני מתאמן שנתיים והיתי כבר באימון abc והיתי באימון ab והיתי fbw ולרוב תחנתי מים כי לא ידעתי כלום,מאז שנכנסתי לפורום למדתי מלא,עכשיו אני מנסה תוכנית חדשה לגמרי אחרי שלא נתתי גירוי לשרירים מסוימים,וכן יכול להיות שהתוכנית תתאים ...אל תגיד לי אתה לא רוצה ללמוד טכניקה ,אני לומד בזמן הזה שאני לא עושה ss ובמקום דדליפט שיש לי בעיה לרדת עד למטה אז אני עושה סטיף לג דדליפט.. |
אימון abcd זה אימון מתקדם, אתה לא צריך להגיד משהו.
לגבי המאמנים אני מסכים איתך כל אחד חושב אחרת לרוב, אתה צריך לקבל קצת מכל אחד לקרוא/להסתכל על הסירטוני הדרכה וללמוד. בכל אופן תעשה מה שבראש שלך, אתה לא צריך להצדיק לי כלום ולא לאף אחד. |
אתה צודק Ballentine ,
תודה רבה על התגובה. |
ציטוט:
אם אתה יכול ומוכן לדבר איתי , אני אשמח . |
לפני שבוע היית בן 13 וחודש איך עכשיו 13 וחמש חודשים?
אתה היית רק שבועיים בfbw? למה? ולמה את חושב שאתה צריך לעבור לss עם לא בחנת את הfbw ואת הab כמו שצריך? אם אתה תעבור לss עכשיו אתה סתם תעשה שטויות.... תמשיך ab חודש חודשיים ככה אם אתה רואה שאתה לא גודל תעבור לss... |
ציטוט:
|
כן!.. יעזור לך יעזור לך יותר. תעלה סירטונים לביקורת טכניקה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ